Şimdi Ara

SÜRESİ DOLDU KONU SİLİNSİN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
11
Favori
13.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimseye suç atmak istemem ama kampanya biraz uydurma galiba.perşembe aradım bu hafta doluyuz pazartesi arayın dediler.pazartesi aradım bu hafta randevularımız doldu efendim dediler.kusura bakmasınlar ama ne kadar çabuk tükendi bu kontenjan anlamadım.yine de kampanya için teşekkür ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trbist T kullanıcısına yanıt
    İşte en buyuk sorunumuz bu anlayıs.
    bı bu kampayayı tum heryere genel yaptık. sabah 08:30 telefonu actıgımda 09:30 a kadar randevu doldurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omr.clskn50

bı bu kampayayı tum heryere genel yaptık. sabah 08:30 telefonu actıgımda 09:30 a kadar randevu doldurdum.

ömer bey nedense bu sibop değişimi konusunda tek kelime yorum yapmıyorsunuz.
  • Lastiklerin yazlıklara geçildiği döneme girildi. Normal Lastikçide bile yer bulmak zorken randevunun dolması normal değil mi zaten ?

• quote:

cuma günü kia bölümündeki diğer konunuzdan cumartesi günü için müsait olup olmadığını sordum dolu olduğunuzu söylediniz. telefon numaranız sayfada yazdığı için şansımı denemek adına aradım. tarafınıza ; şehir dışından geleceğim gelirken lastikleride hem değiştirir hemde Ankara'daki evde bırakırım diye düşünüp donanımhaberdeki kampanyadan yararlanmak istiyorum ama plansız bir geliş o yüzden çok öncesinde randevu alma şansım olmadı. eğer araya sıkıştırma yada randevusunu iptal eden birisi olursa onun yerine kaydırma durumu olabilir mi diye kibarca sordum.önce başka bir arkadaş açtı telefonu nisan sonuna kadar bütün randevular dolu dedi, donanımhaber kampanyanız vs... deyince ömer bakıyor o işlere 15 dk sonra diğer numaradan onu arayın dedi. ömer bey isimli arkadaşta aynı şekilde kesinlikle alamayız talep çok nisan ayı komple dolu vs... dedi uzatmadım hayırlı işler dedim kapattım.

telefonu açan 2 farklı arkadaşta aynı üslupta "zaten günde 30 tane arabayı bedava yapıyoruz birde donanımhaber ölücüleri çıkmasın başımıza" der gibi konuştular. konularınızın tamamen reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum. konu içeriklerinizde ne kontenjanla alakalı, ne sibop değişimiyle alakalı en ufak bilgilendirme yapmıyorsunuz. yazın o zaman konudaki ilk mesaja günlük araç kontenjanı şu kadardır şu tarihe kadar doludur diye. hem konuya mesaj atıp sürekli güncel tutuyorsunuz hemde kimseyi kabul etmiyorsunuz. ne demek istediğimi sizde diğer arkadaşlarda anlamıştır. buradaki her üye hesaplı uygun indirimli hatta bedava ürün/hizmet için buraları kovalar ama sizin herhangi bir sıcak fırsatlık durumunuz yok kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 27 Mart 2018; 14:47:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

quote:

cuma günü kia bölümündeki diğer konunuzdan cumartesi günü için müsait olup olmadığını sordum dolu olduğunuzu söylediniz. telefon numaranız sayfada yazdığı için şansımı denemek adına aradım. tarafınıza ; şehir dışından geleceğim gelirken lastikleride hem değiştirir hemde Ankara'daki evde bırakırım diye düşünüp donanımhaberdeki kampanyadan yararlanmak istiyorum ama plansız bir geliş o yüzden çok öncesinde randevu alma şansım olmadı. eğer araya sıkıştırma yada randevusunu iptal eden birisi olursa onun yerine kaydırma durumu olabilir mi diye kibarca sordum.önce başka bir arkadaş açtı telefonu nisan sonuna kadar bütün randevular dolu dedi, donanımhaber kampanyanız vs... deyince ömer bakıyor o işlere 15 dk sonra diğer numaradan onu arayın dedi. ömer bey isimli arkadaşta aynı şekilde kesinlikle alamayız talep çok nisan ayı komple dolu vs... dedi uzatmadım hayırlı işler dedim kapattım.

telefonu açan 2 farklı arkadaşta aynı üslupta "zaten günde 30 tane arabayı bedava yapıyoruz birde donanımhaber ölücüleri çıkmasın başımıza" der gibi konuştular. konularınızın tamamen reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum. konu içeriklerinizde ne kontenjanla alakalı, ne sibop değişimiyle alakalı en ufak bilgilendirme yapmıyorsunuz. yazın o zaman konudaki ilk mesaja günlük araç kontenjanı şu kadardır şu tarihe kadar doludur diye. hem konuya mesaj atıp sürekli güncel tutuyorsunuz hemde kimseyi kabul etmiyorsunuz. ne demek istediğimi sizde diğer arkadaşlarda anlamıştır. buradaki her üye hesaplı uygun indirimli hatta bedava ürün/hizmet için buraları kovalar ama sizin herhangi bir sıcak fırsatlık durumunuz yok kesinlikle.

kardeşim bu sibopçu reklamcılara gidene kadar 30-40 liraya yapan bir ton yer var. onlara git kafan rahat etsin. ben geçen hafta iskitlerde 40 liraya değiştirdim. kören ve incirlide 30 liraya yapan yerleri de gördüm. 3 kuruş para vermeyeyim diyerek, bu adamların havasını mı çekeceksin? boşver. paranla yaptır, kimseye minnet etme.

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Doğrudur efendım haklısınız
    herkesı memnun edemıyoruz malesef.
    elımızden geldıgınce burda yardımcı olamaya calışıyoruz.
    ancak boyle bırseyle karsılasınca hemen adımız lekelenıyor

Malesef uzuluyorum ve haklısınız.

Fırmamız adına ben ömer çalışkan
    size randevu veremedıgımız ıcın ozur dılıyoruz
  • quote:

Doğrudur efendım haklısınız
    herkesı memnun edemıyoruz malesef.
    elımızden geldıgınce burda yardımcı olamaya calışıyoruz.
    ancak boyle bırseyle karsılasınca hemen adımız lekelenıyor

Malesef uzuluyorum ve haklısınız.

Fırmamız adına ben ömer çalışkan
    size randevu veremedıgımız ıcın ozur dılıyoruz

mesele memnun etme değil şu alaycı ifadeniz bence. sizden ayrıcalık avanta vs... beklenen bir durum yok, aldatıcı bir başlık ve reklam kokan mesajlarla dolu konu. ilk mesajınıza doğru ve kesin bilgiler yazarsanız hiç kimse sizi arayıpta farklı bir muamele istemez. hem nisan ayı dahil komple doluyuz deyip hemde düzenli olarak konuyu güncel tutma çabanız bedava reklam tezimi kuvvetlendiriyor. vereceğiniz bedava hizmete emin olun ihtiyacım yok. söylediklerimin hiç birisi iftira karalama değil yaşadığım diyaloğu ve kişisel çıkarımlarımı dile getirdim sadece, haklı olduğumuda üslubuzla kanıtladınız

• Randevu alamıyoruz bir türlü.

• İstanbul çevresi için lastik değişimi erken değilmi?
  • Adam müşteri toplamak istemiş ne var bunda abartılcak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

quote:

kardeşim bu sibopçu reklamcılara gidene kadar 30-40 liraya yapan bir ton yer var. onlara git kafan rahat etsin. ben geçen hafta iskitlerde 40 liraya değiştirdim. kören ve incirlide 30 liraya yapan yerleri de gördüm. 3 kuruş para vermeyeyim diyerek, bu adamların havasını mı çekeceksin? boşver. paranla yaptır, kimseye minnet etme.

15 gündür lastikler bagajda geziyordu fırsat bulup gidemedim buradaki lastikçilere. cuma günü aniden Ankara seyahati çıkınca forumdaki konu aklıma geldi, cumartesi günü bütün gün müsait olacaktım hemde kışlıkları değiştirip çıkan lastikleri Ankara'daki evin garajına koyarım diye düşündüm. birde bu vatandaşların bahsettikleri adres bana çok yakındı, arayıp bir kontenjan sorayım dedim sadece ama gördüğünüz gibi konuşma şekilleri esnaflıklarını kanıtladı. kabahat bizde dediğiniz gibi, kim kime iyilik yapmış bu zamanda. herkes çıkarını kovalıyor bedava peynir fare kapanında olurmuş derler aynen öyle.

eskiden böbrek.avi olurdu sizin mesajınıza göre sibop.avi oluyormuş demek ki

• Ücretsiz Lastık Değişimi Kampanyamız Bitmiştir
    Tüm Herkesin Bilgisine
    Alınan Randevular Yapılacaktır
    Bugünden sonra malesef randevu alınmıycaktır
    Anlayışınız için teşekkür ederiz
  • eldeki sibop stokları tükendiği için kampanya sonlandırılmıştır.
  • Tam lastik değiştirme zamanı geldi kampanyanın süresi doluyor

• Bu sibop muhabbeti yapanlar, orada lastik değiştirip sibop eski sibopları yüzünden yolda kalsalar, bu seferde niye değiştirmedin muhabbeti yapacak olanlar. O yüzden SİBOPLARI çok kafaya takmamak lazım.

Ben gittim adamlar gayet iyi niyetli. TEŞEKKÜRLER.

• quote:

Ücretsiz Lastık Degısımı ve Balans
    Başlamıştır
    0533 493 37 36 - 0312 207 77 37

Lastık Degısımıne Gelen Her Aracın Yıkamasında Yapıp Ucretsız Teslım Edıyoruz

Cay Kahve Nescafe Musterı Bekleme Salonumuzda Sızlere Ikramımızdır

Basayar Otomotıv Sasmaz Ankara

İşletmenizi gördüm yani yurt dışındaki işletmeler gibi bi sistem yapmışsınuz gerçekten çok başarılı Allah bol kazançlı günler nasip etsin. İstanbuldan selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

Bu sibop muhabbeti yapanlar, orada lastik değiştirip sibop eski sibopları yüzünden yolda kalsalar, bu seferde niye değiştirmedin muhabbeti yapacak olanlar. O yüzden SİBOPLARI çok kafaya takmamak lazım.

Ben gittim adamlar gayet iyi niyetli. TEŞEKKÜRLER.

3 kuruşluk çin malı siboba lastik değişim ücreti parası isterlerse tabi ki sibobu kafaya takarım.
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kafaya takıyorsanız aracınza uygun çelik sibop alın, değişmesi lazım derlerse çıkarır verirsiniz. Ömürlük olur.

• Benim giden arkadaşlarıma sibop değiştirelim diye sormamışlar. Lastikleri değiştirip sorunsuz teslim etmişlerdi. Kendisi sorduğunda da gerek yok demiş ilgili kişi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.