Şimdi Ara

SÜRESİ DOLDU KONU SİLİNSİN (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
11
Favori
13.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: elliyedi

Bu kadar kafaya takıyorsanız aracınza uygun çelik sibop alın, değişmesi lazım derlerse çıkarır verirsiniz. Ömürlük olur.

sağ olun hocam. benim kızdığım nokta bedava diye gittiğim yerde saçma uydurma bir nedenle benden para alınmasıydı. zaten 2 hafta önce 40 liraya lastiklerimi değiştirdim. bir daha gitmem, gidecekleri de uyardım işte burada. sibop değişimi uyanıklığına karşı dikkatli olun dedim.
  • Bu konuyu sabote edenler büyük bir ihtimalle aynı sektörden başka firmalar böyle bir kampanya işlerine gelmedi. Ben geçen sene değiştirdim bu sene yer dolu diye randevu alamadım. Sağolsunlar gittiğim zaman çok memnun kalmıştım.
  • TheGameGuard kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz
  • iquique kullanıcısına yanıt
    madem biz sizin aracın siboplarını değiştirdik neden bize hayır kardesım ıstemıyorum demedınız.
    zorla hıc bır onay almadan degısım olmazkı.
    bız her araca sıbop degısecek asla demıyoruz.
    eger cok kotuyse taktıgımızda sıze zarar verecekse uyarıyoruz ve onay alıp bu ıslemı yapıyoruz
    burada bır cok arkadas bu durumla karsılasmıs olabılır
    ancak saglam sıbobu asla degıstırmedık
    benım anlamadıgım sey madem ıstemıyordunuz neden onay verdınız. bu sekılde soylenecektınız neden degıstırın dıye onay verdınız aklınıza sonradan mı geldı ben anlam veremedım.

neyse zaten konu kapandı. sız yıne burdan karalamanıza devam edın. ancak bızı bılen bılıyor. nasıl calıstıgımızı bılen bılıyor. onemlı olanda o zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: omr.clskn50

madem biz sizin aracın siboplarını değiştirdik neden bize hayır kardesım ıstemıyorum demedınız.
    eger cok kotuyse taktıgımızda sıze zarar verecekse uyarıyoruz ve onay alıp bu ıslemı yapıyoruz
    benım anlamadıgım sey madem ıstemıyordunuz neden onay verdınız. bu sekılde soylenecektınız neden degıstırın dıye onay verdınız aklınıza sonradan mı geldı ben anlam veremedım.

neyse zaten konu kapandı. sız yıne burdan karalamanıza devam edın. ancak bızı bılen bılıyor. nasıl calıstıgımızı bılen bılıyor. onemlı olanda o zaten

Arkadaşım boşuna sinirlenme o kişinin amacı zaten bu, siz çoğunluğa bakın. Kendi görüşüm ve burda yazılanları okuduğum kadarı ile bu hizmetten faydalananların çok büyük bir kısmı memnun ve firmanızı beğenmiş. Elbette beğenmeyen veya konuyu sabote etmeye çalışan kişiler de çıkacak. Siz genel memnuniyete bakın.

• quote:

ömer bey o anda hayır diyemiyosun, zaten bedava iş yaptırıyorum sibop parasına eyvallah diyor insan. psikolojik mesele bu. sadece ben değil ki, bir çok kişiye aynı numarayı yapmışsınız. belki de bundan sizin haberiniz yok. lastiği değiştiren ve o anda parayı alıp fiş vermeyen muhasebe üyesi aralarında paraları kırışıyordu. valla yıllardır araba kullanırım, yazlık kışlık çok lastik söktürdüm takdırdım, hiç bir yerde sibopları değiştirelim abi demediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 30 Mart 2018; 10:18:57 >

• iquique kullanıcısına yanıt
    Yıllardır hıc bır yerde sıbobun degısmedı oda bıze denk geldı ıste. o ankı pıskolojı ıle kabul ettım cumlesını malesef ben kabul edemıyorum. burada bazı arkadaslara soyledık bak sıbobun kotu ne yapalım dıye bazısı kalsın dedı. bazısı abı bende var bunu takalım dedı. hıc kımseyı asla zorlamadık. bu ısın amacı reklam. ama sen sankı senın sıbobunu zorla degıstırmısız gıbı soyluyorsun buda olmuyor yanlıs etkı yaratıyor.

aslında olaya ben bıraz farklı bakıyorum malesef 100 kısıyede memnun etmek zor. 1 kısı elbette boyle olacak.
    bazılarımız keske parayla yapsaydın dıyor dusunmuyor degılım ama bızı bılen bılıyor ne gerek var. burda ucretsız reklam yapıyoruz elbette herkesı memnun edemeyız. bu ıs ıcın ısletmenın buyuk bolumunu ayırdım tum ustalarımı seferber ettım. aman guzel olsun kalıtelı ıscılık olsun dıye. yıkamam bos oldugundada elımden geldıgınce aracları yıkattım. ama malasef bız sızı memnun edemedık.
    neyse konu uzamasın ben sızı gayet acık bır sekılde anladım sızde benı umarım gayet acık bır sekılde anladınız. bu sıze son yazısım bır dahada asla boyle bır konuda yazı yazmam.
    burdan memnun olan memnun olmayan herkese tesekkur edıyorum.

not: bazı planlarımız var eger nasıpse hersey yolunda gıderse yanı randevuyu bu ayın 8 ınde tekrar acacagız. bunun ıcın sızı bıraz bekletıyoruz lutfen kusura bakmayın. yıne hersey ucretsız olacak

• quote:

Yıllardır hıc bır yerde sıbobun degısmedı oda bıze denk geldı ıste. o ankı pıskolojı ıle kabul ettım cumlesını malesef ben kabul edemıyorum. burada bazı arkadaslara soyledık bak sıbobun kotu ne yapalım dıye bazısı kalsın dedı. bazısı abı bende var bunu takalım dedı. hıc kımseyı asla zorlamadık. bu ısın amacı reklam. ama sen sankı senın sıbobunu zorla degıstırmısız gıbı soyluyorsun buda olmuyor yanlıs etkı yaratıyor.

aslında olaya ben bıraz farklı bakıyorum malesef 100 kısıyede memnun etmek zor. 1 kısı elbette boyle olacak.
    bazılarımız keske parayla yapsaydın dıyor dusunmuyor degılım ama bızı bılen bılıyor ne gerek var. burda ucretsız reklam yapıyoruz elbette herkesı memnun edemeyız. bu ıs ıcın ısletmenın buyuk bolumunu ayırdım tum ustalarımı seferber ettım. aman guzel olsun kalıtelı ıscılık olsun dıye. yıkamam bos oldugundada elımden geldıgınce aracları yıkattım. ama malasef bız sızı memnun edemedık.
    neyse konu uzamasın ben sızı gayet acık bır sekılde anladım sızde benı umarım gayet acık bır sekılde anladınız. bu sıze son yazısım bır dahada asla boyle bır konuda yazı yazmam.
    burdan memnun olan memnun olmayan herkese tesekkur edıyorum.

not: bazı planlarımız var eger nasıpse hersey yolunda gıderse yanı randevuyu bu ayın 8 ınde tekrar acacagız. bunun ıcın sızı bıraz bekletıyoruz lutfen kusura bakmayın. yıne hersey ucretsız olacak

ömer bey ama bir değil iki değil, sizin firmayı sorun birine "aa sibop değiştiren firma mı?" diyorlar. adınız maalesef sibopcuya çıkmış. parası önemli değil ama insan kendisini aldatılmış gibi hissediyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.