Bildirim
surf_ski_2 de nasıl paraşüt açılıyo?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
paraust plgn varsa acarsın yoksa nasıl acıcaksın -
Chat yerinede
buy_parachute yaz
Kardeş Her Serverda Paraşüt Yok Ama Olan Serverlarda E Ye Basılı Tut Paraşüt Açılı Kalacaktır Elini Çektiğin An Paraşüt Etkisini Kaybeder Düşersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPhobos -- 6 Aralık 2007; 7:57:28 > -
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloJR
Chat yerinede
buy_parachute yaz
Kardeş Her Serverda Paraşüt Yok Ama Olan Serverlarda E Ye Basılı Tut Paraşüt Açılı Kalacaktır Elini Çektiğin An Paraşüt Etkisini Kaybeder Düşersin
saol.
herkes paraşüt açıp kısa yolda iniyo ben açamıyom.sinir oluyodum. -
quote:
Orjinalden alıntı: cihan96
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloJR
Chat yerinede
buy_parachute yaz
saol.
herkes paraşüt açıp kısa yolda iniyo ben açamıyom.sinir oluyodum.
denedim olmadı.ama başkaları açabiliyo paraşüt.oyunda soruyom onlara.sanki duymuyomuş gibi cevap vermiyolar
-
Aynen kuralmıdır nedir duymazlıktan geliyorlar.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Montage
Aynen kuralmıdır nedir duymazlıktan geliyorlar..
sana tümüyle ha veriyorum.başka şeylerden bahsedince adamlar onlara cevap veriyolarda niye böyle sorulara cevap vermiyolar.acaba gıcıklığına mı yapıyolar ya da öğrenirse beni geçer mi diye yapıyorlar.neden cevap vermiyosunuz diye soruncada cevap vermiyolar.iyice gıcık oldum servere..
bugün oynamadım serverde o yüzden.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Montage
Aynen kuralmıdır nedir duymazlıktan geliyorlar..
-
hangi serverda oynuorsun yazar mısın?? -
quote:
Orjinalden alıntı: UçanPırasa
hangi serverda oynuorsun yazar mısın??
HosCAKAL ve Ruller serverinde
paraşüt açma her zaman açık.serverden servere şifre değişiyomuki?biliyosan lütfen söyle paraşüt şifresini. -
tam ip yada tam site ism iverirsen sevinnirim. -
Paraşüt Modu olan Server İstiyorsan Beklerim
88.255.116.38 veya cs1.destekhosting.org
___________________________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: UçanPırasa
tam ip yada tam site ism iverirsen sevinnirim.
89.19.5.60 ve 89.19.11.5:27015.ip adresleri bunlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X