Şimdi Ara

Surface'in patronu: Microsoft, Apple'ın en büyük rakibi olmak istiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Microsoft Sony'nin bile rakibi olamıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surfacebook ve iphone kullaniyorum

Surface serisini kullanmadan yorumlamamanizi tavsiye ederim

Telefonda ios
    Tabletler bence gidici 2 in 1 ler cok daha kullanisli bence ve surface book da gayet bu konuda basarili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet piyasası batmak üzereyken şimdi mi rakip olmaya çalışıyor? Gerçi microsoft bir şeyleri batırmayı çok sever o yüzden yakışır deyip geçelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil Sektörün Bu Kadar Kötü Olmasının Tek Sebebi Sokak Arası Telefoncuların Bu Telefonu Karalaması Ve 2.Elini Almaması Sıfırını da Satmamasıdır Windows Phone'a Karşı Bir Ön Yargı Var İnsanlarda ;
    Örnek Bir Konuşma
    T: Telefoncu
    M: Müşteri

M- Lumia xxx Var Mı ?
    T- Yok Lumia Satmıyoruz 5 Para Etmez Onlar Tuşlular Bile Daha İyi , İstersen Samsung Falan Bak
    M- 600 Liralıklar Hangileri ?
    T- S3 Mini Var Öneririm Güzel Telefon
    M- Tamam Alıyorum

Bu Şekilde Windows Phone Karalanır Sorsanız Ne Telefoncu Ne de Müşteri Kullanmıştır Bu Telefonları Sonra Bu Konuşmalar Kulaktan Kulaktan Kulağa Yayılır Müşteri Gider Akrabalarına Komşularına Anlatır Falan Filan
    Sonuç : Herkes Windows Phone'a Ön Yargı İle Bakar Kimse Bu Telefonları Almaz , Uygulama Geliştiricileri de Windows Phone Kullanıcılarının Sayısı Az Diye Veya Google'dan "Windows Phone'a Uygulamanızı Getirmeyin Alın Size XXXX $" Diye Aldıkları Teklifden Dolayı Windows Phone'a Uygulama Yazmazlar Sonra da Windows Phone Alınmaz Yok İşte Microsofta Güven Olmaz , Microsoft Ne Yapsın ? Zorla mı Satsın Alan Olmayıca ?
    Halk Nokia Ve Windows Phone'a Farklı Gözle Bakıyor Artık Bir Yenilik Yapması Ve İsmini Değiştirmesi Lazım Ne Yapıyor ---> Surface Book , Gayet de Güzel Yapıyor Sonuna Kadar Destekcisiyim Gerçi Telefoncular Yine Bir Bahane İle Sattırmazlar O Telefonu .

• nokianin ahi tuttu

• quote:

Orijinalden alıntı: Corpax

Mobil Sektörün Bu Kadar Kötü Olmasının Tek Sebebi Sokak Arası Telefoncuların Bu Telefonu Karalaması Ve 2.Elini Almaması Sıfırını da Satmamasıdır Windows Phone'a Karşı Bir Ön Yargı Var İnsanlarda ;
    Örnek Bir Konuşma

M- Lumia xxx Var Mı ?
    T- Yok Lumia Satmıyoruz 5 Para Etmez Onlar Tuşlular Bile Daha İyi , İstersen Samsung Falan Bak
    M- Tamam Alıyorum

Bu Şekilde Windows Phone Karalanır Sorsanız Ne Telefoncu Ne de Müşteri Kullanmıştır Bu Telefonları Sonra Bu Konuşmalar Kulaktan Kulaktan Kulağa Yayılır Müşteri Gider Akrabalarına Komşularına Anlatır Falan Filan
    Sonuç : Herkes Windows Phone'a Ön Yargı İle Bakar Kimse Bu Telefonları Almaz , Uygulama Geliştiricileri de Windows Phone Kullanıcılarının Sayısı Az Diye Veya Google'dan "Windows Phone'a Uygulamanızı Getirmeyin Alın Size XXXX $" Diye Aldıkları Teklifden Dolayı Windows Phone'a Uygulama Yazmazlar Sonra da Windows Phone Alınmaz Yok İşte Microsofta Güven Olmaz , Microsoft Ne Yapsın ? Zorla mı Satsın Alan Olmayıca ?
    Halk Nokia Ve Windows Phone'a Farklı Gözle Bakıyor Artık Bir Yenilik Yapması Ve İsmini Değiştirmesi Lazım Ne Yapıyor ---> Surface Book , Gayet de Güzel Yapıyor Sonuna Kadar Destekcisiyim Gerçi Telefoncular Yine Bir Bahane İle Sattırmazlar O Telefonu .

Saçmalamışsın. Windows telefonlar Nokia zamanında deli sattı. Sonra Nokia ismi kalkınca millet kaçtı. Yurtdışında da mı telefoncular Windows telefon almayın diyor?

• imzamdaki makinenin yarı donanımına sahip bir Macbook photoshop'u illustrator'u hatta çift işletim sistemi olarak windows'u bile daha hızlı çalıştırıyor. İşlemci aynı, ekran kartı aynı. Microsoft sadece yaygın olmanın ve programların desteğinin kaymağı ile ayakta. Gerisi de hikaye kimse kusura bakmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: Corpax

Mobil Sektörün Bu Kadar Kötü Olmasının Tek Sebebi Sokak Arası Telefoncuların Bu Telefonu Karalaması Ve 2.Elini Almaması Sıfırını da Satmamasıdır Windows Phone'a Karşı Bir Ön Yargı Var İnsanlarda ;
    Örnek Bir Konuşma

M- Lumia xxx Var Mı ?
    M- Tamam Alıyorum

Saçmalamışsın. Windows telefonlar Nokia zamanında deli sattı. Sonra Nokia ismi kalkınca millet kaçtı. Yurtdışında da mı telefoncular Windows telefon almayın diyor?

Yurt Dışını Bilemem Ben Tr İçin Konuştum , Nokia nın Deli Gibi Satan Telefonu Dediğiniz Lumia 520/525 Modeli Ki Bunu Annem de Kullanmakta S3 mini Gibi Telefonlardan Daha İyi Olmasına Rağmen S3 miniden daha az satıldı ki bunun sebebi yine telefoncular ve Büyük Teknoloji Mağazalardır Şuan Piyasaya Bi Bakarsanız Ne Vatan Computer Ne Teknosa Hiçbir Yerde Yok Bu Telefonlardan Biz Nereden Alacağız ? 2 Sene Önce Tam 6-7 Tane Telefoncu Dolaşmıştım Lumia 525i Almak İçin Sonra Onu Anneme Verip Lumia 735 Aldım Ki Hiçbir Yerde Yoktu Hepsiburada İle Hızlıal Hariç , Hadi Ben Güvendim İnternetten Aldım Herkes İnternetten Güvenip Alamaz Ki Taksitle Almak İsteyenler de Var
    Onlar İçin İnternetten Taksit Yapılmıyor Telefoncular Yine Faturalı Hatta Falan Bişeyler Yapıyor Ki Halk Ondan Dolayı Telefonculardan Alıyor.
    Yurt Dışını Bilemem Çoğu Ülkede Mağazalarda Satılıyordur Taksit Yasağı da Yoktur Ama Halk Neden Alamaz Bilemem Muhtemelen Onlarda Sağdan Soldan Duyduklarından Dolayı Almazlar .

• bu konuda size katılıyorum Blackberry de bu yolla yok edildi Türkiye'de. Samsung ve SonyEricsson'a yönlendiriyordu satıcılar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.