Şimdi Ara

Surface'in patronu: Microsoft, Apple'ın en büyük rakibi olmak istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Surface'in patronu: Microsoft, Apple'ın en büyük rakibi olmak istiyor

Microsoft'un Surface serisi, orijinal RT modelinin beklentilerini karşılamadığı 2012 yılında büyük bir hayal kırıklığı yaratmasının ardından 2'si 1 arada cihazların öncüsü haline geldi. Durum böyle olunca da şirket şu anda donanım kanadının büyümesi için ana lokomotifi olan bu ürüne yatırımlarını devam ettirmek istiyor.

Microsoft'un kurumsal başkan yardımcısı ve Surface başkanı Panos Panay, şirket olarak ana hedeflerinin premium pazara hitap etmek ve Apple'ın en büyük alternatifi haline gelebilmek için mücadele vermek olduğunu söylüyor. Cupertino merkezli rakibi Apple, premium ve oldukça pahalı MacBook serisiyle uzun yıllardır pazarda boy gösteriyor ancak Microsoft, Surface Book ve Surface Pro serisinin ilk gerçek alternatifler olduğunu söylüyor.

Sonraki adım: Surface Phone

Panos Panay, Surface bölümünün bir sonraki adımının ne olacağından söz etmedi ancak 2017 bahar ayında Surface markası altında birçok cihaz görebiliriz. Yenilenmiş Surface Pro ve Surface Book haricinde Microsoft fanlarının heyecanla bekledikleri birşey daha var.

Ayrıca Bkz.LG'nin Snapdragon 430'lu yeni phablet modeli Stylus 2 Plus tanıtıldı
    Panay'ın şirketin mobil cihaz girişimlerini sürdürmekten sorumlu kişi olduğuna inanılıyor. Bu nedenle Surface Phone olarak adlandırılması beklenen yeni nesil akıllı telefonların, deneyimli yöneticinin ekibi tarafından tasarlanabileceği ifade ediliyor.

Ayrıca önümüzdeki yılın başlarında piyasada olması beklenen Surface Phone, her ne kadar şirketin mobil platformunun çoktan öldüğü söylense de, cep telefonu sektöründe hayatta kalmak için mücadele veren Microsoft'un son şansı olarak görülüyor. Konuya yakın kaynaklar Surface Phone akıllı telefonların üç model olarak piyasaya sürüleceğini söylerken yüksek fiyatlarla satışa sunulacağını belirtiyorlar.

• Arkadaşlar seviyeyi dusurmek istemiyorum ama izninizle random güleceğim

Ahvaggzhdkxjbshsjdjxjsyahjsjshs

• Ahahah :D gelir şimdi "Microsoft Gümbür Gümbür Geliyor" cular. Madem rakip olacaktınız olsaydınızya şu"3 senede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surface'in patronu: Microsoft, Apple'ın en büyük rakibi olmak istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 28 Mayıs 2016; 18:33:02 >
  • Yav he he kaç senedir aynı terane..

Göç etmek için doğdular. Ya göç edecekler, ya da ölecekler. Korkunc tehlikelere rağmen ilerliyorlar. Yaşlılar bunu defalarca yaşadı. Gençler sürüden ayrılmama gereğini biliyorlar. Büyük tehlikelere rağmen ilerliyorlar. Yollarina devam etmeliler. Doğa onlara fısıldadı.. harekete geç, harekete geç ve yaşa microfost..

Edit:caps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih4444 -- 28 Mayıs 2016; 18:49:09 >

• Açıklamasında bile acziyet var. Siz ilk önce pazar payı tutturup rakip olun. En büyük rakibi olmak istiyorlarmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların ilk önce bi blackberry'e rakip olmaları lazım sonra yavaş yavaş xiaomi fln kaplumbağa hesabı büyüyüp giderler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O windowsu adam etmediğiniz sürece istediğiniz kadar premium olabilirsiniz kimse gidip de sizin çöp ürünlerinizi macbooklardan pahalı fiyata almaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

O windowsu adam etmediğiniz sürece istediğiniz kadar premium olabilirsiniz kimse gidip de sizin çöp ürünlerinizi macbooklardan pahalı fiyata almaz

Satana kadar iyi kağıt üstünde fln sonra bi işletim sistemi çıkarıyorlar driverların yarısı güncellenmiyor mesela ben 3500 tl verip sony vaio multiflip ultrabook aldım 2 sene önce windows 10 çıktı cihazın ne nfc teknolojisi çalışıyor ne bluetoothu adam akıllı çalışıyor sistem sürekli kararsız şekilde kısacası microsoft ölü yatırım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor be abi. Dahası, kendi yöneticiniz bile iPhone kullanıyor.

• önce kutu kutu pense tasarımından vazgeç kanka

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Açıklamasında bile acziyet var. Siz ilk önce pazar payı tutturup rakip olun. En büyük rakibi olmak istiyorlarmış.

zaten pazar payında microsoft ezici şekilde üstün son çıkan w10 bile macos x in 2 katı kullanılıyor.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems

süper bilgisayar ve sunucu pclerde 1. linux ezici üstün normal pc ve 2 si 1 lerde windows yüzde 90 üstü mobilde android bu da 2 yıl sonra ezici şekilde olacak görüldüğü gibi apple ın üstün olduğu hiç bir pazar yok linux un bile var apple ın yok sadece zenginlere çöp satmada üstün.

• olması gereken de budur 3 yıl windows phone kullandım birçok farklı telefon.potansiyeli vardı uygulama oyun vs sorunları çözülürse ki ben panos panay in bu işi yapabileceğine inanıyorum o zaman güçlü bir surface phone piyasayı sallayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başını olurlar

• Umarım başarılı olurlar. İlk olarak Google'ın yaptığı gibi diğer üreticilerle iş birliği yapıp Windows Mobile cihaz ürettirmeye çalıştı fakat yeterli talep sağlanamadı. Son 2 yıldır da kendisi üretiyor fakat yine olmadı. Sanırım bu sefer Apple gibi yılda bir yada iki model çıkartıp tek çok kısıtlı sayıda cihaza güncelleme verecekler bu sayede de.
  • adam tabletten ve tablet pc'lerden söz ediyor telefondan değil.

Haa tablet mi kaldı piyasada o ayrı
  • Bana göre macbook yerine surfacebook almak daha mantıklı. Ama surface ile mac kadar hava atılabilir mi orasını bilmiyorum.

• Saf Android i ornek almalilar ...

Microsoft hayal satiyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Microsoft kalite ürünler çıkartıyor yalnız bu ürünlerin arkasında duramıyor her seferinde eline yüzüne bulaştırıyor

Kaliteli ürün derken?
    http://www.amazon.com/gp/customer-reviews/RZZHG4XSFCYR2
    Bu hata yapılabilecek bir hata değil anca kasıt gerektirir...

MS en yi innovasyonu da yapsa microsoft çöp. çünkü adam daha ana işi olan yazılımda kötü

MS nin Surfacebook u aslında (donanımsal olarak)devrimsel bir ürün.
    - özel bükülmesi sayesinde çift yönlü kullanılması ciddi bir innovasyon
    - hiç kimsenin gözünü ısırıpta riske girmediği ayrı parçada harici GPU olayıda öyle...
    - kickstand da bir o kadar

ama gelelim neden MS ye yinede hayır? MS ye fazla bılaşılmasının nice sebeplerinden ayrı olarak şu bile tek başına yeter;https://youtu.be/US91fo5ZZMM?t=7m15s

Bildiğin Dual-core cihaz ile dual-core cihaz ile karşılaştırıp surfacebook 2 tane daha işlemciye(sözde quadcore) sahip diyorlar Yalanın alası na bak yaa intel 15w i serisi quad-core üretmiyor şu andahttps://en.wikipedia.org/wiki/Surface_Book
    yalan söylemene ne gerek var? insanlık adına. böyle böyle ön satışta itelediler insanlara tam yalancılar.

profesyonel amaçlı tablet alsam(maalesef şu anlık yine windows lu)

Vaio Z Canvas Quad-core i alırdım

dönüştürücüsüz 3 tane 4k cihaz desteliyor ve 2 tane usb3 portu var tam canavar...
    böyle güçlü tablete böyle soğutma olurdu zaten

iki eksiği yeni nesil i7 quad ve thunderbolt 3(type-C)olmaması yeni nesilde eklerler diye ümit ediyorum. ağır filanda diyorlar da yanımda adaptör o şu bu taşımaktansa hem güçlü hemde tek cihazım olsun yeter...

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkHellKnightX

Bana göre macbook yerine surfacebook almak daha mantıklı. Ama surface ile mac kadar hava atılabilir mi orasını bilmiyorum.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/microsoft-surface-pro-4-12-3-i7-16-gb-ram-1-tb-ssd-sv4-00001-fiyati,209411.html

bununla atabilirsin sanırım.ama hem macbook hem surface grafikerler hariç gereksiz cihazlar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.