Şimdi Ara

Surface'in patronu: Microsoft, Apple'ın en büyük rakibi olmak istiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WM 6.5 ile son verdiğim Microsoft mobil yazılım maceramı, yine şans vermek üzere L820 ve L925 ile denedim. Hâlâ da iPhone yanında L925 sahibiyim.

Kullanım konforu olarak evet Apple ile rakip olabilir ama gelişim ve destek olarak MS birçok kullanıcısını kendisine küstürdü; buna ben de dahilim. WM 7 telefon sahiplerine wm8 güncellemesi vermeyerek; WM 8 telefon sahiplerine de wm10 güncellemesi vermeyerek kendisini tercih eden kullanıcıların ellerindeki telefonu kısa zamanda "çöp" etmesi dolayısıyla Microsoft'a mobil yazılımda artık şans tanımıyorum.

Özellikle de rakip olmak istediği şirketin 5 sene önce çıkardığı modele bile destek ve en güncel yazılımı vermesi yanında Microsoft'un bu saçmalıklarına inananları gülümseyerek selamlıyorum.

Cep telefonlarının, basitçe aparatlarla tv'ye bağlanarak pc gibi kullanılabilmesi yaygınlaştıkça da MS'nin çöküşü daha da hızlanacak diye düşünüyorum.

@infom@n
    Yakında bu telefona terfi etmeyi düşünen infom@n kardeşime de önceden düşüncesini doğru bulduğumu açıklamama rağmen, şimdi bir kez daha düşünmesini öneriyorum. Akıllı telefonların aklı güncel yazılımdan gelir ve güncel yazılım alamayan bir telefon da akıllı telefonu tam anlamıyla kullanan bir kullanıcı için ayak bağından başka bir şey değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dream world

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın hocam. Microsoft konusundaki haberleri takip ediyorum. Ayrıca Teknoseyir gündemlerinde Microsoft'un telefon işini sonlandırdığını sık sık dile getiriyorlar. Windows bir telefon almak artık müsriflik olur.

• Mağazasında 2 kıytırık uygulama yok diye harcadınız şu güzelim sistemi be

• Chrome OS windows'un sonu olacak.

• Aç tavuk kendini mısır ambarında sanarmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar mobilde midemi bulandırmış olsa bile tablet konusunda Microsoft'u tercih ederim ben. X86 tabanlı tabletler gerçekten çok güzel bi deneyim yaşatıyor. Android tabletler ve iPad'ler çöp kalıyor yanlarında. Surface fiyatları bu kadar yüksek olmasa ve her ülkede satılsa gayet alınır yani.
  • Firmalar öncelikle müşterilerine değer vermeli. Marka algısı bu yüzden çok önemli. Yoksa uzay mekiği yapsalar benim için boş.
  • windows da dokunmatik ekran sıkıntılıydı..oyun oynarken bastığın noktayla algıladığı yer farklılık gosterebiliyordu..tabelt modla normal arasında dokunmatik farklılığıda var..

• Fiyatları yüksek olacakmış :D siz bu kafayla Microsoft adını bile yakında yok edeceksiniz.Yaygınlaştırmak için önce ucuz olmayı sonra ulaşılır olmayı sonra reklam edebilmeyi öğrenin.son windows 10 telefonlar iyi olmalarına rağmen pahalı olduğu için çok az satıldı.Hala yüksek fiyat diyorlar.Arkadaşlar telefonlar çok güzel wp 10 da güzel olmuş marketde çok gelişmiş windows telefonlar artık akıllı bir pazarlama sayesinde hızla yükselebilir ama en büyük engel bunlarda ki yarım ticaret kafası.batıracaklar bu gidişle tümden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Mağazasında 2 kıytırık uygulama yok diye harcadınız şu güzelim sistemi be

2 kıytırık uygulama? Mağaza yok hocam mağaza..

• quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Farklı sistemler kullanıyoruz galiba.

Bu mesaja eklenen görseller:

Surface'in patronu: Microsoft, Apple'ın en büyük rakibi olmak istiyor

• quote:

quote:

quote:

Şakacı çocuk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şakacı çocuk.

Şakacı adam.

• Apple fanboylarida hemende nasil atlamis patlamis misirimi alayimda yorumlari okuyayim

• Surface'da normal windows var x86. ipad'lerde bildiğimiz mobil arm işlemci var ama ipad daha iyi niye apple çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 31 Mayıs 2016; 17:55:13 >
  • Microsoft ne kadar iyi olursa olsun;

yav he he

• Surface pro kullanıyorum yaklaşık 2 seneden fazla oldu yeni nesilleri çok daha ince ama ipad felan surface ile yarışamaz bildiğin tablet gibi bilgisayar. Surface üzerinden yüklensinler bencede

• Macbook pro ve surface pro kullanmis biri olarak (hala macbook pro kullaniyorum) . Surface pro once kendi icinde sorunlari haletmeli. Kendi klavyesini bile tanimiyor bazen, tak cikart veya kapat ac yapmak gerekiyor. Servise defalarca gittim guncelleme cikacak bu bildigimiz bir sorun diyip yoluyorlar. 4 ay oldu sattim sirf bu sorun yuzunden artik gina geliyordu, tam yazarken gidiyor klavye . Gecenlerde macbook air almayi dusunuyordum(yeni tanitilacak urunleri beklemeye karar verdim) gitigim teknoloji marketinde surface book ta vardi inceledim soyle yus ustu kotu cihaz degil ama bit macbook kadar albenili durmuyor.

• Windows phone'u batiridiktan sonra kimse mobil windows'a güvenmez artik

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.