Şimdi Ara

Surface Pro 4 mu iPad Pro mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu iki cihaz arasinda kaldim her ne kadar farkli kategorilerde gibi olsalarda. Hali hazirda MacBook kullanicisiyim ve oldukca memnunum islerimi goruyor ancak okul icin not alabilecegim bir tablet ariyorum. Bu iki secenek arasindayim, Kanada'da yasadigim icin fiyatlar tr'ye gore daha ucuz + 2.el imkani da var 2 bin liraya alabiliyorum ortalama.

• İki ürün farklı bir birinden Surface bir bilgisayar , iPad Pro ise bugüne kadar yapılmış en hızlı ve iyi tablet , Macbook'un varsa sadece tablet ihtiyacın için iPad Pro işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

İki ürün farklı bir birinden Surface bir bilgisayar , iPad Pro ise bugüne kadar yapılmış en hızlı ve iyi tablet , Macbook'un varsa sadece tablet ihtiyacın için iPad Pro işini görür

Yalniz sanirim iki cihazda yakinda update edilecek beklemek daha iyi olur sanirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: InCroyable

quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

İki ürün farklı bir birinden Surface bir bilgisayar , iPad Pro ise bugüne kadar yapılmış en hızlı ve iyi tablet , Macbook'un varsa sadece tablet ihtiyacın için iPad Pro işini görür

Yalniz sanirim iki cihazda yakinda update edilecek beklemek daha iyi olur sanirim?

Pro 2 değilde Air 3 tanıtılacak gibi geliyor ama surface bir güncelleme almayacak eğer acil değilse beklemen daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki cihaz da var evde yalnız ipad in Kalemi yok
    tam beklentimiz nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer hala almadıysan İPad al. Yani anladığım kadarıyla amacın tablet almak. O zaman hiç Microsoft'a bulaşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 15 PRO
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.