Şimdi Ara

Surface Pro da Windows 10 Deneyen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneyenlerde bir sorun çıkmadıysa ben de geçmeyi düşünüyorum. Stabil değilse 8 yeterli.

• Benim de cevabini merak ettigim soru. Windows Rt surumu degistirilemiyor diye bir muhabbet vardi bir ara, normal win8 veya win10 yukleniyorsa alacagim yeni bir tane.

Hatta win10 yuklenebildigini varsayarsak Surface mi Asus T100 falan mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MâxeLL

Benim de cevabini merak ettigim soru. Windows Rt surumu degistirilemiyor diye bir muhabbet vardi bir ara, normal win8 veya win10 yukleniyorsa alacagim yeni bir tane.

Hatta win10 yuklenebildigini varsayarsak Surface mi Asus T100 falan mi?

İsminde Pro içeren Surface tabletlerde zaten tam sürüm Windows var. RT sürümü geçen sene bitirildi zaten Surface 2 ile. Surface ve Asus T100 çok farklı cihazlar. Surface tablete daha yakın, T100 minibooka daha yakın. Önceliklerinizi, kullanacağınız özellikleri, bütçenizi belirlerseniz seçim yapmak çok daha kolay olacaktır.

Tüm Surface Pro serisi şuan Windows 10'a yükseltilebilir durumda. Surface ve Surface 2 tabletlerinde "Pro" takısı olmadığı için Windows RT sürümünü kullanıyorlar, dolayısıyla Windows 8 veya Windows 10 yüklemek mümkün değil.

• Ben yükselttim kullanıyorum.
    Surface Pro 3 128GBSSD/i5/4GB ram modeli
    sorunsuz ve gayet stabil çalışıyor.
  • pro 3 i5 256gb 8gb
    yükselttim, 8 i aratmadı, memnunum.
  • Selam bende yükseltme yaptım pro 3 i3 64gb sorunsuz çalışıyor eskiye göre daha iyi çalışmakta ama güncelleme kısıtlaması yok yani güncellemeleri kontrol edemiyorsunuz bu yüzden ben intel hd graphics denetim paneli ile ilgili bi sorun yaşamıştım fakat bir yamayla bu durumda son buldu artık sorunsuz yama buradahttps://support.microsoft.com/en-us/kb/3073930
    Burdan show or hidden updates sekmesinden indirebilirsiniz güncelleştirme ayıklamak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben hometech ultra tab 8w ye win 10 pro kurdum harika çalışıyor sorun yok stabil. Surface de uçar zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.