Sığınmacılardan dolayı tazminat olarak oranın Türkiyeye katılması gerekir kesinlikle geri verilmemeli. |
Suri, suriyeli kıza tecavüz ettti! Halk ayaklandı, polis ise halka müdehale etti! (8. sayfa)
-
-
Al bir yerine monte et döt kadar yeri. Ülkenin için potansiyel canlı bomba olacak 12-13 milyon ne olduğu belirsiz adam girmiş, neyin derdindesin? Er ya da geç bu ülkenin içi karışacak farkında mısınız?
-
Terbiyesizlik yapma vizyon sahibi olmadığın için anlayamassın 12-13 milyonu Suriyeye sürerim ülkeye almazdım ama bunlar ne yaptı ülkeyi araplaştırmaya çalıştılar o zaman izin vermeyeceksin ülkene sahip çıkacaksın.
-
Ne vizyonu? Anlatsana vizyonunu? Emevi Cami'nde namaz kılacaktın desteklediğin tüm teröristler kaybetti. Suriye'yi tam olarak böldün, Suriye'nin yarısı PKK ve YPG'e geçti, üstüne IŞID'i yenip meşruiyet kazandı. Milyarlarca dolar harcadın, ülkenin demografik yapısının içinden geçtin. Baştan Suriye'nin toprak bütünlüğünü destekleseydin ne ülkende 12-13 milyon sığınmacı olurdu, ne de yanı başında terör yapısı oluşmazdı.
Diyorum ki sana al o vizyonunu bir yere monte et. Sizin gibi AKP zihniyetli Neo-Osmanlıcı cahillerin her yerde içinden geçerim ben. Güçlü ve muzaffer Türkiye için 0 doğal kaynağı olan üç karışlık Arap çölünü ne yapayım ben? Ülkenin içinden geçildi diyorum.
12-13 milyonu nasıl süreceğini anlatsana bana. Kolay mı lan? Bu adamların birçoğu orada kafa kesti, birçoğunun akrabası canlı bomba oldu. Öpücükle mi süreceksin? Anlatsana bakayım.
-
Olmuşla ölmüşe çare yok kimse akp suriye konusunda başarılıydı demiyor zaten kendi bekamız için artık orada olmamız şart yoksa akp dahi gitse bugünleri bile mumla arıycaksınız.
chp geldi diye abd israil emellerinden vazgeçicek sanıyorsanız ilahi komedya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Temmuz 2024; 21:58:23 > -
Boş yapma cahil olan sensin adamın gözü senin toprağında Suriyenin toprak bütünlüğünü savunacak biz değiliz fırsatını bulduğumuz an tepelerine çöküp almalıyız.
Adamlar Türkiyeye gelince birden ürediler çocuk başına para alıyorlar kaçak çalışıyorlar her türlü illegallik var devlet olarak müsade etmeyeceksin.
Bir gecede hepsini sürerim hiç de acımam mayın döşer bir tane kaçak geçirmem askere vur emri veririm.
-
Orduyu geri çekecekler o zaman PKK devletçiyi kurulacak al sana bela..
-
Konuyu açan niye uzaklaştırıldı acaba? İnşallah başka bir sebeptendir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zıt görüş düşman filan neyse omurgan olur. Kendi içinde samimiyetin olur. Düşmancadır ama kendi çizgisi vardır. Savaşta sahada bile olsan bunu beklersin.
DEM partisi madem bu kadar göçmen karşıtı Ahıskalı Türklere göçmenlere üstelik savaştan kaçmış ( Sadece 72 Aile ! Hepitopu bu kadar ! )... Onlardan rahatsız olacaklarına destek olsalardı madem yan yanalar göçmenlerle !
gazete duvarDEM Partili Olan, Ahıska Türkleri'nin Ahlat'a yerleştirilmesini Meclis'e taşıdı - Ümit Bugethttps://www.gazeteduvar.com.tr/dem-partili-olan-ahiska-turklerinin-ahlata-yerlestirilmesini-meclise-tasidi-haber-1662367Madem bu kadar hasaslar o halde kontrolsüz göçmenlerden kaynaklı bu tür olayların da kökten çözümüne karşı böyle saçma biriz demeleri kendileriyle çelişiyorlar ...
DEM filan zaten samimi de değillerdir kendi görüşlerince de . Yolsuzlukları da ortada ... Mazlumu oynarlar ... Zeytin yağı gibi üste çıkarlar.... Başka da birşey bilmezler ..
-
ULAN ZATEN MAYINLAR VARDI HEM SURİYE SINIRINDA HEM İRAN SINIRINDA MAYINLAR VARDI. BEN Mİ KALDIRDIM ONLARI? FIRSATINI BULDUĞUN AN ÇÖKERSİN. HATTA ORADAN ŞAM, BEYRUT, TEL AVİV'E KADAR GİDERİZ.
-
Terbiyesizlik yapıyorsun ben sana ülkeye Suriyeli doldur demiyorum fırsat varken malı götür diyorum ağzını açma kimsenin toprak bütünlüğünü savunma onlar vasal devletçik tarihte Suriye, Irak diye bir devlet yok oralar Türkiyenin doğal uzantısıdır her zaman kontol altında tutmalıyız bölgede asla bir Terör devletçiğine izin verilmemeli.
-
Memleketi 20 senedir Araplara peşkeş çeken sokakta gördüğünüz her akp linin yüzüne tükürün.Bu memleketin başına bu saatten sonra ne gelirse bu akp ye oy verenlerin mesuliyeti vardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye bu kadar kötü yönetilmesine rağmen hala çok güçlü arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin CHP'yi sığınmacılar konusunda sıkıştırmamız gerek Suriyeden de çekilmeden Türkmenlerin idaresinde bir devlet kurmalıyız.
-
Şu yorumlara bakıyorumda kimse olayın aslı nedir astarı nedir. Yapılanlar doğrumu yanlışmı onun derdinde değil. Herkes siyasi nefret kusma ve bir partiye sallama derdinde sadece.
Körlemesine saldıralım körlemesine şu suçlu bu suçlu diye kin kusalım bağcı dövelim derdinde birileri sadece.
Dün Kayseride bir taciz olayı olduysa bunun ırkı milleti dini meshebi hiç fark etmez POLİS ALIR çıkarır MAHKEMEYE cezası neyse çeker.
Ama dün Kayseride 15 polis yaralanmış !!! Polis ile çatışıyor birileri. Ve kafasına göre Suriyeli dükkanlarına saldırıyor Suriyelilerin evlerini taşlıyor. Arabası motorsikleti varsa yakıyor yıkıyor kepçe ile eziyor flan ! Ne alaka şimdi. Bir şerefsiz bir şey yaptı ise ona saldırsalar anlarım onu linç etmeye çalışmasalar kısmen anlarım Onun evini dükkanını yaksalar yanlış ama onuda kısmen anlarım.
Ama Suriyeli mi o zaman çoluk çocuk kadın demedin sokağa çıkalım ve rastgele evleri taşlayın sağı solu yakın durdurmaya çalışan polis ile çatışın flan bunlar nedir Allah aşkına bazıları neyin kafasında. Namusuyla evinde oturan kadının veya 3-5-10 yaşındaki çocuğun ne suçu var ki burada evleri taşlanıyor mesela ?
Tamam mülteci istemiyoruz tamam Suriyeliler gitsin tamam çok oldular flanda böyle mi olacak sanıyorsunuz bu işler. Zorla kendimize düşman bir ülke ve nesil mi geride bırakmaya çalışıyorsunuz şu gözünüzü azcık açın artık. Birileri bir şey kaşıyor bu çok belli. Akşam atılan twitlerin 3 te 1 i BOT HESAPLARDAN ATILMIŞ. Kasıtlı olarak olayı gazlayıp milleti sokağa dökmeye çalışıyorlar...
Öbür taraftanda koşunn Türk bayrağı yakıyorlar Türk kamyonlarını yakıyorlar flan diye haberleri pompalıyorlar. ( Bakıyorsun tiplere hep aynı tipler. Adam gözünü bile kapatmış en önde milleti gazlıyor birileri belli provakasyon derdindeler. )
-
Tekirdağ'ın aslanı x2yk ozkank kardeşim yine döktürmüş.
Lütfen biraz kaliteli muhalefet yapın da üzmeyin şu arkadaşı, lütfen diyorum
Rusyayla kötü oldun adamlar Türk askerlerini öldürdü ayağına kadar gittin,özür diledin.Misirla darbeci şerefsiz diye kavga ettin,sonunda ayağina gittin.BAE ile ayni şekilde fetönün finansörü diye kavga ettin ayağina gittin.Tüm bunları para dilenmek için yapmıştın ama şimdi paradan da büyük bir sorun var.Türk milletinin,çocuklarinın beka sorunu.Hadi sıra kardeşin Esad da Reis,git ayağina alsın şunları geri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 1 Temmuz 2024; 22:48:1 >
Sen 1 çocuk yaparken geleceğini bakım maliyetini hayatını planlıyorsun. Suriyeli parazitler senin ülkende iş gücü, evi, parası yokken 5 çocuk yapıyor devlet bakıyor nasılsa... Ülkenin 10 sene sonrasını hesapla hadi işgal artık silahla, tüfekle olmuyor...
-
Şu an insanların evini yakmaya çalışanlar da aynı kitle. Gerçek sorumlulardan hesap soramayan korkaklar sürüsü.
-
Bugün olmasa da eninde sonunda bunlar probleme ve olası iç savaşa sebep olacak. Göndermediğin sürece toplanıp PKK gibi bölücü örgüt kuracaklar.
Gönder gitsin artık bu misafirlik çok uzadı savaş mavaş yok. Masum insanlar onlardan da zarar görmesin, herkes ülkesinde güzel.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X