Şimdi Ara

Suriye' de Noel Resmi Tatil İlan Edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    direk alakalı olmasa da değişik bi örneğini vereyim:

Ergenekon kumpası yapılırken medya o yapılanları eleştirdiği için Ekrem Dumanlı savunma ihtiyacı duymuştu, ve: "Polisin işine karışılmaz" diye yazılar yazıyordu. Polis ne yapsa doğrudur, siz anlamazsınız, polisin elinde delil var siz konuşmayın diyodu.

aynı Ekrem Dumanlı daha sonra kendi gözaltına alınınca: "bütün medya kuruluşları bana destek çıkmak zorunda çünkü gazeteci gözaltına alındı, bana destek çıkmayan herkes iktidar koyunudur" dedi.

bu HTŞ denen kravatlı taliban zihniyetinin de Ekrem Dumanlı'dan hiçbir farkı yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kurtuldu ya sevindim Suuidi Arabistan gibi olur onlarda ilerde Abd ve İsrail adam edicek onları bu kötü birşey değil bence Abd israil kaka kötü değil Ortadoğudaki cahiller kötü yobazlar kötü adamların başına iyi birşey gelmiş farkında değiller şimdi ilerde eğitilirlerse farkında olurlar belki çöplüklerinden vazgeçerlerde eğer.Batının kültürünü kim kötü görüyorsa ortadoğu kültürünün nekadar boktan iğrenç olduğunu kabul etmiyor veya anlamıyorlar.Batı bunlardan dahamı kötüki.Bakın Suudi Arabistana adamlarda konserler eğlenceler Animelere dublajmı dersin çağ atladı adamlar bulunmuş olduğu pislik zihniyetler tarafından yönetilmiyor başlarında yasakcı despot biri yok mutlulularmı mutlulular çokda mutlu olmaya başlamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 25 Aralık 2024; 13:39:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Esad'ın ruhu hala o yeni yönetimde olduğuna delalet eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takkiyye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.