Şimdi Ara

Suriye' de Noel Resmi Tatil İlan Edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suriye' de Noel Resmi Tatil İlan Edildi

Suriye' de Noel Resmi Tatil İlan Edildicnn türk
    SON DAKİKA SURİYE HABERLERİ Peş peşe yeni gelişmeler! Noel resmi tatil ilan edildi Rejimi deviren silahlı gruplar feshediliyor: Tek çatı altında birleşiyorlar!
    https://www.cnnturk.com/dunya/live-suriyede-son-dakika-pes-pese-yeni-gelismeler-noel-resmi-tatil-ilan-edildi-rejimi-deviren-silahli-gruplar-feshediliyor-savunma-bakanligi-ca-2208406#post-4

• Yanlız şöyle de olabilir, bu islamcılar güçsüzken biliyorsunuz kardeşlik dostluk barış sevgi çiçek böcek falan derler. Biraz güçlendikten sonra insanların hayatını çekilmez ederler. Türkiye’de örneklerini hemen her gün görüyoruz işte. Suriye’de de aynı tiyatro oynanıyor olabilir. İslam’da buna takiyye deniyor

• Suriye'de zaten 60 yıllardan bu yana tatildir Noel. Hristiyan nüfus fazla çünkü.

• Puhahaha şeriat gelecek diyorlardı (daha dogrusu oyle umut ediyorlardi) Noel tatili geldi OHAA. Laik Türkiye’de bile tatil değil.

ABD ve İsrail Suriye’yi gerçekten değiştirecekler gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 24 Aralık 2024; 16:56:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtanhu kullanıcısına yanıt

O Esad rejiminde idi. Bizim hükümetle beraber kutlarlar artık :))

• Yanlız şöyle de olabilir, bu islamcılar güçsüzken biliyorsunuz kardeşlik dostluk barış sevgi çiçek böcek falan derler. Biraz güçlendikten sonra insanların hayatını çekilmez ederler. Türkiye’de örneklerini hemen her gün görüyoruz işte. Suriye’de de aynı tiyatro oynanıyor olabilir. İslam’da buna takiyye deniyor

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

benim için sakıncası yok:)

• 2 seneye kalmadan bizden ileri seviyede olurlar, biz de filistin olma yolunda adım adım ilerleriz!

• bazılarının dilinden düşürmediği ama ortaya koyamadığı hoşgörü çölde bile yeşermiş şaka gibi

• "Hıristiyan nüfus fazla"
    diyenleri görmek te varmış...

Savaş öncesi
    %10 hristiyan
    %85i müslüman!

Abd tarafından terörist olarak listelenen
    Devlet başkanlarından, bir kaç şey öğrenseniz
    İyi olacak!

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

1 yılı aşkın süredir Bağdat'ta çalışan arkadaşım ile görüştük, bana söylediği "büyük bir önyargı ile gitmiştim, ama gördüm ki, insanlar bizden çok daha medeni, sokakta, trafikte bağıran, çağıran, kavga eden, küfürleşen, birbirinin hakkına tecavüz eden yok".

• Bundan birkaç sene sonra "yallah Türkiye'ye" denilmeye başlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buradaki seriatcilarin gozu yasli, oysaki onlar okulda yilbasi kutlama yasagi konusunda pek bi gaza gelmislerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neeeyyyyyy

Oralar bizim değilmiymiş.

Ahahahahahahahahaha
    Muhahahhahahaha
    bekleniyorsunuz konuya

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Suriye de ki Müslüman (sanırım) idarecilerin tüm inançlara saygılı bir duruşunun örneğidir.

Hristiyan vatandaşların kutsal günlerini bu şekilde kutlamak istemeleri en tabii haklarıdır.

İnsanın insana saygısı öncelenmelidir.

Gayet doğal bir karar.

• ümmmmmmeeetttt

• Navi kullanıcısına yanıt

Özgürlük ve refahı geçiyorum ama asayiş bakımından şu an Afganistan bile daha güvenlidir ülkemizden. Orada bile "sen bağa mü bağüün" diyen tas kafa tıraşlı biri tarafından bk yoluna gitmezsiniz en azından.

• nusayrilerde noel kutlar inançları yarı hristiyanlık birbirleriyle kız alıp veriyorlar zaten.

yani %5 değil o rahat %20+ sı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Aralık 2024; 0:21:35 >
  • Şeriatçılar dumur 40 yıllık sinemaseverim böyle plot twist görmedim.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Öyleler zaten. Bir de çıkıp laikçileri şöyle, sekülercüler böyle, ateistler şöyle diye başkalarına bok atarlar. Kendilerine baktıkları yok hamdolsun. Bundan yıllar evvel Londra'da ninjalar çıkıp burada Şeriat istiyoruz diye ellerinde dövizlerle yürüyüşler yapıyorlardı. Sen kalk binlerce km ötedeki farklı kültürdeki topraklara git, başkasının çöplüğünde artistlik yapıp burası Arap kültürüyle dolup taşacak de, olacak iş değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.