< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(H.Fidan:PKK-YPG silah bırakmassa harekat olacak)-[ANA KONU] (393. sayfa)
-
-
hocam ben niye bulayım işte yada sen.
bunu devlet bulacak personeli, elemanı, birimi bulacak ve müdahele edecek.
bunun için insan kaynağı yok diyemezsin bu ülkede. bu ülke için gözünü kırpmadan çalışacak milyonlar var.
ama sen bu insanları kullanmazsan, yönlendirmezsen işte böyle soğancılar tarafından yönlendirilirsin.
elin oğlu geliyor burnumuzun dibindekileri bize karşı kullanıyor.
sende kullanacaksın, gideceksin gerekirse amerikada siyahilerler iş birliği yapacaksın, kızılderelileri güney
asyalıları kullanacaksın. bizde böyle bir birim varmı.
mit nokta operasyon yapıyor şu bu. ama yetmiyor demek ki.
bak diyorum ya gurbetçilerimizi bölücü hainlerden koruyamıyoruz ya çoğu ülkede.
herifler organize şekilde gurbetçilerimize saldırıyor. bunların organizasyonunu legal illegal çökerteceksin.
bunu devleti yönetenler kuracak, bulacak, yönlendirecek, sorumluluğunu alacak.
mossad gibi olmalasın her şekilde herşeyi lehine çevireceksin.
-
Ah be keşke dokunulabilse :(
Hele bi dokun,
Yer yerinden oynar,
KOÇ başı ile yiğitlerimiz yiter gider ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum Tsk saldırır ise abd sarı bölgeyi savunmak isterse savunur ve suriye üzerinde savaşır bizimle . Türk topraklarında savaşmaz zaten . Bu natoyu kağıt üzerinde dağıtmaz . Böyle bir durumda gönderdiğimiz birlikler imha olur . Natoymuş matoymuş tınnn !
Sonuç : Türkiye tam bölgenin abisi gibi görünecekken müthiş bir prestij kaybına uğrar . Dolu şehit ve ekipman kaybı . Ekonomik kayıp . En kötüsü de jolani ve smo Türkiye ile çalışmayı bırakabilirler . İsrail azıp şamı işgal edebilir ve hatta imkansız görünen o davut koridorunu kurar pkk ile !
Ek olarak demişsinki Abd bizi mi tercih eder Pkk'yı mı ? Bu sorunun cevabı çok basit : Tabiiki günümüz şartlarında Abd pkkyı tercih eder . Bu soru tv kanallarında 14 yıldır dile getirilir . Gülüyorum bunu anlamakta zorlananlara . Çok aptalca geliyor bunu anlayamamanız . Abd israilin güvenliği için herşeyi yaparım diyor mu diyor . Sizce israilin güvenliği için Pkk mı daha iyi bir müttefiktir yoksa Türkiye mi !?
Türkiyede sağcısı solcusu , layiği şeriatçısı , emekçisi patronu , kapitalisti komunisti , alevisi sünnisi kısacası herkes baştan beri israile karşı olmuştur . Şöyle söyleyeyim türk toplumunun yüzde yüz ortak anlaştığı tek konudur israile karşı olmak Hatta pkk bile ilk yıllarında israile karşıydı . Dhkp-C israile karşıdır . Mesela bi dönem Deniz Gezmiş'in israil ile savaştığını kaçınız bilir !? Ya da Türkiyede islami kesime en çok baskının yapıldığı inönü döneminde bile birleşmiş milletlerde israilin kuruluş belgesine Türkiye'nin hayır oyu kullandığını kaçınız bilir !? Abd sizce böyle bir ülkeyi mi ister israil için yoksa pkkyı mı ?
Abd sovyetlerin ortadoğuya inmesini engellemek için Türkiyeyi müttefik olarak kabul etmiştir . Hatta onu da korede gidip yalakalık yaptığımız için kabul etmiştir . Abd bizim hiçbir zaman dostumuz olmamıştır bunu iyi idrak edin lütfen .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 23 Aralık 2024; 1:49:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
the jerusalem post | jpost.comIsrael should not gamble on the Kurds, our strategy should be based in reality - opinionhttps://www.jpost.com/opinion/article-834458
İsrail'in muhtemel YPG tutumuna karşı okunmalı. İsrail ile ittifak olamasak da düşman olmamaya mecburuz. Çünkü ABDnin ortadogu politikası direkt oraya bağlı
-
- TSK ve SMO’nun Ayel Arab’daki operasyolarında 15 PKK-YPG’li terörist öldürüldü. Terör örgütü ölenlerin isimlerini yayınladı.
-
bu israil düşmanlığı tamamen palavra.
halk karşı olabilir fakat Türk hükümetleri asla israile karşı olmadı. akp de dahil.
deniz gezmiş dediğin adamda teröristin tekiydi.
bu solcu teröristlerin ortak özelliğidir abd-israil düşmanı gibi gözüküp özünde onların adamı olmak.
gerçi aynı şey sağcı, islamcılar içinde geçerli.
onlarında israil abd düşmanlığı anca lafta. dostlar alışverişte görsün.
türkiyede siyasette birbirinden farklı görünen 2 kolda abd ve israile hizmet ediyor
80lerde sağcı solcu diye diye halkın halkı öldürmeside ayrı bir gerizekalılıktı.
sorsan hepsi vatandaşı, halkı düşünür. 80 darbesinin önünü açtı ahmaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 23 Aralık 2024; 3:50:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu devlet yapmalı, yapmadıkça böyle devam edecek gidecek.
bugün amerikan yönetimini bile etkileyebilen bir güç oluşturmuş mossad.
bunu ama silahla yapıyor, ama parayla, hemde kara parayla yada bizzat şirket kurdurarak.
bizimkiler ise memur tipi ile bunlarla mücadale etmeye çalışıyor.
öyle olmasaydı şimdiye kadar gurbetçilerin yoğun yaşadıkları bölgelerde bile bir lehimize güç lobimiz olurdu.
herşeyi reisten bekleyen bürokrasi var. sistemi kuracaksın.
bu sistem için gerekli insan kaynağı dünyadaki en fazla ülkeyiz belkide.
-
abd yöneticilerini ele geçirebilen bu kadar güçlü bir mossad senin iktidarını bırak tüm siyasi partilerini ele geçiremeyecek mi? bir düşünün.
belkide reisimizin gazze için laf ebeliği yapmaktan başka birşey yapmamasının sebeplerinden biri budur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 23 Aralık 2024; 9:52:8 >
TRUMP
"Onların ekonomisini mahvettim, yine ederim"
Bunu ülkede bulunan işbirlikçilerinin KOÇ başı gücü ile yaptığı için bu demeci vermiş olabilirmi?
Ya arkadaş kimse şunu sormuyor : " Abd israilin güvenliği için böyle yapıyor , şöyle yapıyor , her sene bu kadar yardım yapıyor "
Abd israilin güvenliğini niye önemsiyor peki !?
Abdli asker ve politikacıların ara sıra verdiği demeçlerde şu cümle geçer bazen : " Bakın şartlar ne olursa olsun , Abd her durumda israili destekliyecektir "
Şimdi son cümleyi iyi bi tartın bakalım kafanızda . Şartlar ne olursa olsunmuş ve hep destekliyecekmiş . Yani ne diyo bunlar anlamıyonuz mu ?
" İsrail haksız da olsa , savaş suçu da işlese , bir yerleri kafasına göre işgal etse de ben onu hep destekliyecem baştan bunu söyleyeyim "
Böyle demeç verenlerle daha neyi konuşacan veya ne anlatıpta çözüme kavuşturacan !? Adam ben kötüyüm diye bas bas bağırıyor yıllardır ortadoğuda .
Ben mesela padişah bozuntusunun bu demeçleri birleşmiş milletlere taşımasını isterdim . Hani hep der ya " dünya beşten büyüktür " diye . Tamam dünya beşten büyüktür de sen verilen bu demecleri niye dünya kamuoyunu gündemine taşımıyosun . Niye demiyosun " Dünyanın süper gücü , herkese demokrasi dersi vermeye çalışan örnek Abd nin zaman zaman başkanlarından zaman zaman diğer bakanlarından ağzından çıkan bu cümleyi nasıl dünya normal karşılar "
Tayyibi geçtim bi tane arab ülkesinin başındaki bile bunu dile getirmez hiç !
İşte o zaman insanın aklına başka bişey gelmiyor değil . Komplo teorisi olan bop ! Yani aktörlerin aslında oyuncu olduğu ve bopun tıkır tıkır işlediği olgusu . Yani danışıklı bir dövüşün sergileniyor olması .
-
- YPG terör örgütü elebaşı Mazlum Abdi:
“Suriye Milli Ordusu, Türkiye’ye hizmet ediyor. Aldıkları kararlar doğrudan Türkiye’den geliyor. Bu yüzden Türk İHA’larının gölgesinde yaptıkları saldırılarıyla mücadele ediyoruz.”
"Sızmaları ve saldırıları engellemek için savunma hatlarımızı güçlendirmeye devam ediyoruz.”
“Türkiye, özerk yönetime askeri ve siyasi baskı uyguluyor. Bunlar Suriye’deki istikrarı tehdit ediyor. Halkımızı ve bölgemizi korumak için uluslararası ortaklarımızla çalışıyoruz. ABD ile sürekli iletişimdeyiz.”
“Menbiç’ten ve Deyrizor’dan geri çekilmemiz, taktiksel ve güvenlik değerlendirmeleri nedeniyle gerçekleşti.”
“(SMO) DEAŞ tutuklularının bulunduğu cezaevlerini ve kamplarını hedef alabilir, bu da terör örgütlerinin yeniden birleşmesine ve bölgeyi tehdit etmesine yol açar.”
“Merkezi yönetimin olmadığı demokratik bir Suriye istiyoruz. Yetkiler, vilayetlerde ve şehir merkezlerinde oluşturulacak yerel konseyler arasında paylaşılmalı.”
“HTŞ ile iletişim kanallarımız var, ancak henüz doğrudan görüşme aşamasına ulaşamadık.”
“Suriye’yi İslamize etmeye yönelik her türlü proje, ülke kimliğinin kültürel ve dini zenginliğini tehdit ediyor.”
“Barışçıl çözüme bağlıyız. Çatışmayı ve gerilimi engellemek için HTŞ ile iletişim kanallarını açık tutuyoruz.”
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 23 Aralık 2024; 13:2:12 >
-
Ya seve seve, yada öpüle öpüle boşaltacaksınız SURİYE topraklarını.
- Aynel arab, Tişrin barajı hattında SMO ve YPG arasında çatışmalar şiddetlendi. Tişrin barajı çevresindeki 3 köyü SMO güçleri ele geçirdi.
TSK, Urfa-Suruç bölgesine yoğun askeri sevkiyatlarını sürdürüyor. Dün Urfa valiliği şehirde 5 gün boyunca gösteri yapılmasını yasaklandığını duyurdu ve Suruç sınırına hiçbir gazetecinin girmesine ve görüntü almasına izin verilmeyeceği açıklandı. Özellikle yabancı gazetecilerin Suruç'a girmeside yasaklandı. Suruç sınır kapısıda giriş-çıkışlara kapatıldı.
DEM Parti Urfa Miletvekili Ömer Öcalan ile Ferit Şenyaşar’ın da aralarında olduğu grubun Suruç sınırında eylem yapılmasınada emniyet güçleri engel oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 23 Aralık 2024; 14:12:41 > -
Arkadaşlar diyelim ki ABD arkalarında durdu, YPG ismiyle olmasa da bir özerk Kürt devleti kurdular, mültecilerinde çoğu geri dönmedi. O zaman ne olacak? Yani biz boşuna mı bu kadar sıkıntıyı çekmiş olacağız? Mülteciler gönüllü şekilde gitmedikçe, Suriye'nin kuzeyinde bir özerk Kürt devleti kuruldukça ben ne anladım bu işten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 23 Aralık 2024; 14:55:16 > -
anlaşamıyoruz,
trumpun yanında birsürü siyonist var, kendin diyorsun burda kuklalaları var a yada b.
bizde bunu yapmalıyız diyorum işte.
bunu yapmak için de kalifiye kadro lazım, bu var ülkede. ama bunu yapacak kurum birim yok.
madem bölgemiz de uluslararası herkes var, sende uluslararası herkesle mücadele edeceksin gerekirse onun
ülkesinde komşusunda o seni nasıl neyle tehdit ediyorsa sende aynı o şekilde olacaksın.
bizde reisten emir gelecekte yapacak birileri bişeyler.
bunu sisteme oturtmak lazım bak biden gider trump gelir ama pentagon denilen kurumun işini değiştiremezler.
bunu yapmamız lazım bizim.
en doğru şekilde sistemimimizi kurmalıyız. ama yok öyle bir sistemimiz.
-
valla hocam ben şu an ele geçirebildiklerini düşünmüyorum, çünkü onlar kuklalarıyla bizimle uğraşıyor,
en büyük tehlike olarak ta bizi görüyorlar. heralde görmezlerdi bu denli büyük tehlike bizi.
yoksa dünyaları verdiler şu ypg pyd denilen gruba keza pkk yı yıllardır beslediler.
abd yi ele geçirmeyi türkiyeyi ele geçirmekten çok istiyorlar çünkü mantıklı olan da o en güçlüyü ele geçirirsen
gerisiyle sen uğraşmaz en güçlüyü uğraştırırsın ki şu ana kadar da öyle yapıyorlar.
bugün avrupada bile bir lobimiz yok o kadar gurbetçimiz varken.
çünkü yönlendiremiyoruz, insan gücünden faydalanamıyoruz, örgütleyemiyoruz.
öyle bir birimimiz yok, sistemimiz yok.
gerekirse legal şirket kuracaksın onunla yürüyeceksin çinliler gibi. çinli yatırımcıların arkasında genelde
çin devleti var. isimler şahıslar var gibi ama çin tamamen ülke için adamlar görevlendirip yatırıp yaptırıp lehine
kullanıyor ve para bir şekilde çine kayıyor.
-
- CHP lideri Özgür Özel:
“Suriye’de yeni yönetime önerim, Atatürk’ün yolundan gidin. Demokratik bir rejim ve seçimle oluşturulan bir parlemento ile Suriye yeniden kurulmalı. Bölgede savaş ve kan ancak bu şekilde durdurulabilir.”
"Eğer yeni yönetim demokratik bir rejim olmassa ve Türkiye yine de bu yeni rejime destek verirse, Türkiye için bu yeni bir felaket olur."
-
İnsanlar kimsenin yolunda gitmek zorunda degil.
Sanane be adam..
- YPG terör örgütü elebaşısı Mazlum Abdi:
"PKK’nın uzantısı değiliz."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X