Şimdi Ara

🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(H.Fidan:PKK-YPG silah bırakmassa harekat olacak)-[ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bysmooter , OPTİMİST Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.301
Cevap
91
Favori
347.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allah yardimcilari olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt

Amin hocam askerimizin ayağına taş değmemesi dileğiyle dualarımız hep askerlerimizin üzerine olsun.

• 🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(H.Fidan:PKK-YPG silah bırakmassa harekat olacak)-[ANA KONU]SOCAR Türkiyeyoutube
    29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! #BirlikteyizGüçlüyüz #TekMilletİkiDevlet
    https://www.youtube.com/watch?v=uYt3PTwlcO4

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Azerbaycan'lı firma Socar'ın yaptırdığı özel kutlama filmi.

• Bu ne sevkiyat, yapılan yığınak neyin işareti diye soranlara cevap konuya yorum yazanların yazım tarzında gizli, "Allah ne verdiyse" diyip kaybedecek bir şeyleri yokmuş gibi saldıracaklar işte, demek ki bu bölgede büyük bir başarısızlık var...

İçlerinden en ufak bir karşıt ses çıkmaması ve milattan öncesinin aşırı efsaneleştirici gaz veren cümleleriyle ne kadar utanç verici göründüklerini bir anlasalar

Şu arkanızdakiler yok mu, bir gerçekleri aksa yeter...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pkk elindeki toprakları neden rejime versinki bölünmüş suriye esadın işine gelir hem pkk yerlerini rejime verirse nasıl var olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal gun -- 29 Ekim 2021; 16:47:35 >
  • Niye mi ülkesini daha iyi mahvetmek için. Bölünmüşlük esadın hoşuna gider kendi tabanını ayakta tutmaya yarar hem tekrar ve son kez söylüyorum örgüt bizim sınırlarda devletleşme hayali kurduğu sürece asla esad'a topraklarını vermez bu kesin ve net ha ne olur askeri yardımlar devam eder örgüte yani.

• bu arada bu son cevabımdı konunun bütünlüğü bozulmasın diye sonlandırdım şimdi bilgi verme sırası üstatlarda böylece bizde okumuş oluruz.

• Operasyonu destekliyorum dedin gönlümüzü kazandın. Tebrikler kardeşim doğru olan da bu hoş geldin diyelim sana tebrik ettim seni allah yardımcın olsun. +100000.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal gun -- 29 Ekim 2021; 16:46:12 >
  • lethal gun kullanıcısına yanıt

Operasyonla ilgili bilgim yok Doğru olan kısmı nedir merak ettim. Neden askerimizi oraya yollamak yerine esad ile masaya oturup beraber ypgyi temizleyip mültecileri geri göndermekle ilgili anlaşma yapmıyoruz?

• 🔥-Azez güneyindeki Ayn Diagne köyünde PKK-YPG ile Esed rejimi ortak askeri tatbikat yaptı.

🔥-TSK'ya ait yeni bir askeri konvoy İdlib'e giriş yaptı.Yaklaşık 80 araçlık lojistik takviye gönderiliyor.

• Allah belasini versin su esatin her seyini paylasiyodur bu.

• Buradaki insanlar kendisini dev aynasında görerek yazıyor Osmanlı'da da kendisini böyle görerek hareket edenler vardı kaç tane savaşın bozgun ile sonuçlanmasına neden olmuşlar tarih yazdı ekonomi bitik halk ikiye ayrılmış ama gel gör biz dev gibiyiz yazıları görünce hayretler ediyorum .

Geçin bir gün akşama kadar markette oturun millet sırf 1 lira daha ucuz diye tadı tuzu olmayan dandik makarnaları alıp yior böyle perişan bir durumda olan insanlar mı Savaş destekleyecek

• Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt

Harekat olsa da olmasa da ekonomimiz kötü değişen bir şey yok.

"Ben ordumuzun mevcudiyet ve kuvvetini, paramızla mütenasip bulundurmak nazariyesini kabul edenlerden değilim. "Para vardır ordu yaparız; paramız bitti, ordu intihal etsin..." benim için böyle bir mesele yoktur. Efendiler, para vardır veya yoktur, ister olsun ister olmasın, ordu vardır ve olacaktır."

Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK

• Bilge Türk kullanıcısına yanıt

Senin o beynin idrak edemiyor ama bu ülkede şu anda çok fazla büyük bir işsizlik var Türkler mülteciler yüzünden işsiz kalıyor üstüne mülteciler burada çalışacak gezecek kızlarımıza sulanacak bir de orada Savaş iyice büyüyünce her gün bir sürü şehit gelecek millet de susacak bu arada ekonomide iyice yerin dibine girer tabii Anadolu'daki huzuru nasıl sağlayacaksın millet fakirliğin dibine vuracak iş yok mülteciler yüzünden şehitler'de gelmeye başlayınca artık mültecilere toplu olarak saldırma başlayacaktır televizyonun mülteciler mazlum insanlar demesi yetmez artık diye düşünüyorum bazı şeyler için

• Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Senin o beynin idrak edemiyor ama bu ülkede şu anda çok fazla büyük bir işsizlik var Türkler mülteciler yüzünden işsiz kalıyor

Evet bu doğru o yüzden mülteci alınmasını hiç desteklemedim...

Alıntı

metni:
    Savaş iyice büyüyünce her gün bir sürü şehit gelecek

Defalarca attım bir daha atayım

"...İcabında Vatan, Cumhuriyet Ve Vazife Uğrunda

Seve Seve Hayatımı Feda Eyleyeceğime

Namusum Üzerine And İçerim"

Alıntı

metni:
    bu arada ekonomide iyice yerin dibine girer

Bu ekonominin daha dibi yok.

Alıntı

metni:
    Anadolu'daki huzuru nasıl sağlayacaksın millet fakirliğin dibine vuracak iş yok mülteciler yüzünden şehitler'de gelmeye başlayınca artık mültecilere toplu olarak saldırma başlayacaktır televizyonun mülteciler mazlum insanlar demesi yetmez artık diye düşünüyorum bazı şeyler için

Türk milletinin çoğunluğu bu operasyonu desteklediğinden böyle şeyler yaşanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 29 Ekim 2021; 18:20:10 >

• Bilge Türk kullanıcısına yanıt

Bu ekonominin daha dibi yok demişsin öyle mi daha hiçbir ülke sana ambargo koymadan ekonomin yerin dibine girdi sen bir de Savaş çıkart tut ki bir de ambargo koydular diyelim açlıktan kırılır bu millet zaten kendi kendine yetebilen bir ülke olma vasfını kaybettik gıda ürünleri de dışarıdan geliyor artık bir ekmeği 50 liradan alırız her zaman diyorum kendini dev aynasında görme.

Ben diyorum şehitler gelecek sen diyorsun ölmeyi zaten kabul ettiler işte sizin gözünüzde askerin değeri bu zaten ölmesi gereken bir meslek ne olacak diye düşünüyorsunuz

Bizim gençlerimiz orada ölürken Suriyeliler ve envai çeşit mülteci topluluğu da Anadolu'ya yerleşecek gününü gün edecek öyle mi Türklerde işsizlik ve fakirlik içinde yaşasın .

Beterin beteri vardır Ortadoğu ve Türkiye için bu değişmez bir gerçektir her geçen yıl daha da kötü oluyor olması mümkün değil denilen neler oldu bu ülkede yani yaşananlar yalşayacaklarınin teminatı .

Bu millet şu anda 1 lira bile kenarı para biriktiremiyorum yıllardan beri biriktirdiğini yiyor üstüne de bir taş üstüne taş koyan bilene aşk olsun yani insanlar geçim sıkıntısını geçti karnını doyurur sa şükrediyor bu ekonomi bu şekilde devam ederse karın doyurma kısmı da sıkıntıya girecek ondan sonra olacakları izle.

Ben vatanıma düşman değilim ama gerçek olanlar bunlar

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.