Surıye plakalı araçlar ıle kaza olursa ne yapmak gerekmiyor
Oyle birsey olursa arabani yak iz birakmadan kac git kaybol yoksa taaa basbakan pesine duser. Arab'in kilina zarar gelse karsinda basbakani bulursun.
quote:
Orijinalden alıntı: TrMhMt
Oyle birsey olursa arabani yak iz birakmadan kac git kaybol yoksa taaa basbakan pesine duser. Arab'in kilina zarar gelse karsinda basbakani bulursun.
Yabancı plakalı araç olduğu için kendi aranızda zabıt tutma şansınız yok diye biliyorum. Mutlaka polis çağırmanız gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: TrMhMt
Aynen oyle
Polis çağır...
quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
Polis çağır...
bunların evrağı falan da eksiktir şimdi. adamlar yemeye ekmek bulamıyorlar bakmayın arabalarının olduğuna. son mal varlıklarını kurtarabilenler, yatak döşek, araba ne varsa savaştan kurtarıp gelen insanlar.
bence sıkıntı yaşarsın ama nasıl bir süreç işler,ben de merak ettim şimdi.
quote:
Orijinalden alıntı: kıraslan
bunların evrağı falan da eksiktir şimdi. adamlar yemeye ekmek bulamıyorlar bakmayın arabalarının olduğuna. son mal varlıklarını kurtarabilenler, yatak döşek, araba ne varsa savaştan kurtarıp gelen insanlar.
bence sıkıntı yaşarsın ama nasıl bir süreç işler,ben de merak ettim şimdi.
Alıntıları Göster
Ne enayi bir milletiz. Okadar vergi ver araba kullan okadar vergi ver sigortaya okadar para ver sağlık sigortasına.
Adamın biri gelsin mis gibi at oynatsın ülkede.
T.C. MUZ CUMHURİYETİ.
Şu anda Suriye plakali araçlara da trafik sigortası zorunlu. Kendi aracima yaptirirken gördüm. 3 aylık sigorta yaptirdi Suriyeli vatandaş. Polis amcalar bağlıyormuş sigortasız araçları.
Son zamanlarda bursada cok gormeye basladim. Adamlar resmen suriyeyi terkedip bizim ulkeye yerlesti iyimi
Polis şart
quote:
Orijinalden alıntı: UsainBolt
Polis şart
EDS bunların plakasını okuyabiliyor mu?Kırmızıda geçip duruyorlar...
tamam yardım edelim ama dingonun ahırına çevirdiler ülkeyi bazıları
quote:
Orijinalden alıntı: airinterceptor
tamam yardım edelim ama dingonun ahırına çevirdiler ülkeyi bazıları
bizde arabalara surıye plaka takalım,ne olacak kı kımse kontrol ettıgı yok.en azından bana oyle gelıyor,trafıkte gezen aracları gorunce.dıkız aynası yok ama trafık te gezıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: akridin
bizde arabalara surıye plaka takalım,ne olacak kı kımse kontrol ettıgı yok.en azından bana oyle gelıyor,trafıkte gezen aracları gorunce.dıkız aynası yok ama trafık te gezıyor.
Alıntıları Göster
3 er aylık periyotlar halinde trafik sigortası yapma zorunluluğu var ama kontrol edildiğini hiç sanmıyorum..otobanlardan istedikleri gibi geçiyorlar kaçak geçiş diye makine bağırıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: fragman44
3 er aylık periyotlar halinde trafik sigortası yapma zorunluluğu var ama kontrol edildiğini hiç sanmıyorum..otobanlardan istedikleri gibi geçiyorlar kaçak geçiş diye makine bağırıyor...
Alıntıları Göster
kaçak geçişi falan geçtim, kırmızıda durmayıp birini ezip kaçsa plakasını alamazsın. resmen trafik terörizmi.
quote:
Orijinalden alıntı: 355GTS
kaçak geçişi falan geçtim, kırmızıda durmayıp birini ezip kaçsa plakasını alamazsın. resmen trafik terörizmi.
Alıntıları Göster
bir ev düşünün size ayit, birilerinin gelip yerleşmesiyle konforunuz, huzurunuz ve ev içinde paylaşacağınız yiyeceğiniz azalır, işte suriye işi böyle bişi oldu, hayat kalitenizi kendiniz mahfettiniz (lafım herkeze değil)
quote:
Orijinalden alıntı: cavador
bir ev düşünün size ayit, birilerinin gelip yerleşmesiyle konforunuz, huzurunuz ve ev içinde paylaşacağınız yiyeceğiniz azalır, işte suriye işi böyle bişi oldu, hayat kalitenizi kendiniz mahfettiniz (lafım herkeze değil)
Alıntıları Göster
aynen bende antepte yaşıyorum acayip kıl oluyorum bunlara adamlar bizden rahat yav tramway da bağıra bağıra konuşmalar milletin karısına kızına öküzün trene baktığı gibi bakmalar. suriye plakalı arabalarıyla ışıktan felan geçince hiçbir ceza almamaları. ama son zaman duyduğuma göre fatma şahin bunlara geçici plaka verecekmiş bide mülteci inşALLAH verirde bir nebze de olsun düzene bineriz.
Sacma sapan bi alfabeleri var zaten gecen bir tanesi bi soru sormaya calisti cahiller 1/2 tane ingilizce kelime bile bilmiyorlar.
Turk plakali araclar onlarin ulkesinde boyle cirit atsa yakip yikarlar valla:)) bu arada gercekten araplari sevmiyorum ne kadar arap taniyosam hepsi ayni dubai saudi kuveit iraq al birini vur otekine yine batililar medeniyeti medeniyet gibi yasiyolar
quote:
Orijinalden alıntı: La vitesse
Sacma sapan bi alfabeleri var zaten gecen bir tanesi bi soru sormaya calisti cahiller 1/2 tane ingilizce kelime bile bilmiyorlar.
Ceza ödemezler ya da kırmızı da geçiyor diyenler fazla yanılıyorlar.Paşa paşa ceza öderler şayet polis plaka kodlaması yapabiliyorsa.
Çünkü gurbetçi vatandaşlarımızın hız tutkusu nedeniyle bir sürü ceza yerler ve sınırı kapısından çıkarken bu ceza gözükür ödemezlerse cezayı aracı sınırdan çıkaramazlar.
Bu Suriyelilerde ülkesine dönerken öder.
Birde İran'dan Avrupa'ya giden Tırlar genelde Latin Alfabeli plaka taşırlar çünkü bu Avrupa'da zorunlu ama bizdeki Suriyeli araçlara sınırda böyle bir şey yapmamışlar.Acaba Türkiye'de bu kural ver mı yok mu? Latin alfabeli plaka zorunluluğu.