Şimdi Ara

Suriyeliler 1.Sınıf Biz Türkler 2.Sınıf Vatandaş Olduk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım üniversiteden mezun oldu yaptığı bir paylaşımı gördüm Türkiyede üniversite mezunun kazandıkları ; 1 İşsizlik 2 Kyk borçlanması 10 Bin Tl. Kendi vatandaşına burs vermez alanlanlar nadirdir kyk 450 Tl Verir Suriyeliler 1200 Tl alır sınavsız istekleri üniversiteye yerleşir kira yardımı alırlar destek payı alırlar ilaca para vermezler taşıt vergisi yok. Neymiş efendim onlar bizim din kardeşlerimiz ****** Böyle kardeşliği 8. Sure (Enfâl Suresi), 15. Ayet
    Ey iman edenler. Savaş düzeninde iken kafirlerle karşılaştığınız zaman sakın onlara arkanızı dönmeyin (savaştan kaçmayın).
    8. Sure (Enfâl Suresi), 16. Ayet
    Savaş taktiği olarak düşmanı vurmak için çekilme, ya da diğer bir birliğe katılmak durumu hariç- böyle bir günde her kim onlara arkasını dönerse mutlaka o, Allah'ın gazabına uğramış olur. Onun varacağı yer de cehennemdir. Ne kötü varılacak yerdir orası.
    8. Sure (Enfâl Suresi), 45. Ayet
    Ey iman edenler! (Savaş için) bir toplulukla karşılaştığınız zaman sebat edin ve Allah'ı çok anın ki kurtuluşa eresiniz. Burada olması gerekenler Yaşlılar Kadınlar Ve Çocuklar Kalanını geri postalıycaksın birde yaşı 18-40 arasında olan ****** Cocukları cesaretlenip kasaba manava bakkal saldırıp bıçak çekiyor öldüyor ulan ****** Evladı o kadar delikanlısın yüreklisin ya git savaş o zaman ******** cocuğu biz üniversiteye girelim sabahlara kadar ders çalışıp ***** ter akarken suriyeliler yatarak istekleri yere giriyor üstüne 1200 tl alıyor bu kadarınada artık pes istanbul ve hatay’da gördüğüm dükkan ismileri tamemen arapça Türkiyede olduğumu unutuyorum Yazıklar olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne 10 u ne 10 u , 20 bin 20

Bende odeyecegim

Ben kyk yurdu icin

Bimere

Cimere

Akime

Kayseri kyk ve ankara kyk yurt genel mudurlugune mektup attim

Tabi cikti mi ? Hayir

Simdi kaldığım yurtta arkadasa yedegi soruyirum yedegi falan bosver cikicak iste diyor , torpilli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.