Şimdi Ara

Sürpriz beni telekom aradı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İster inanın ister inanmayın 1 hafta çnce netten adsl basvurusu yaptım ve bugün aradılar bayramdan sonra bağlantıya geliyoz modem alın diye...evim bu arada emirganda...

• güzel demekki sonunda ADSL leri bağlamaya başladılar(tabi zamlı ücretle :( )
  • Hayırlısı olsun memnun kalırsın inşallah :))
  • herkesi arıyolar bi sen değilsin.bende netten başvuru yaptıgımda daha sabahına aradılar ama hala bekliyoruz.
    sakın seni adslbilgi.com dan arayıp da telekomdan arıyoruz deyip modem satmak için kandırmış olmasınlar :) yapar bu adslbilgi çok yaşvak bi site
  • yok ya arayan böyle doğu şiveli bir adamdı ve ısrarla adımı yanlış söyleyip durdu. yani öyle adsl bilgi falan değil...modemi bile ben sordumda öyle söyledi...:)
  • Ben bu sabah telekoma gittim ve 128 lik ön talep formumu 256 olarak değiştirmek istediğimi söyledim.Tamam dediler ve hemen değiştirdiler.Daha sonra 15 dk. içinde sözleşmeyi daktilo ile doldurdular.Akabinde 88 milyon küsür para ödedim ve sözleşme olayını hallettim.
    Oradaki arkadaşların banai, Ön taleplerle ilgili dedikleri olay şuydu;
    Öncelikle yüksek hız taleplerini karşılıyoruz.128/32 hız talepleri için ne zaman sözleşme için çağrılacakları belli değil.

Birde daha önce ekim ayının ortası sonra kasım ayının başı ve en son olarak kasım ayının ortası şeklinde uzayıp giden beklemenin nedeni, dün ADSL tarifelerinde yapılan değişiklikmiş.Şu andan itibaren yurt genelinde sözleşmeler başlamış.Her an bağlı bulunduğunuz telekomdan sözleşme için çağrılabilirsiniz.Ama unutmayın yüksek hız talepleri öncelikli olacak.(Başvuru sıranız önde bile olsa...!!!)
  • ewt ben de uskudar da oturuyorum. ve sozlesme icin cagirdilar+yarin baglanicakmis oglen 12ye kadar butun portlar aktif olacakmis..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.