Şimdi Ara

Kargocu sadece ismimi söyleyip kargoyu bıraktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu açacaktım unutmuşum kargo konusu görünce aklıma geldi 2 gün önce hepsiburadadan aldığım ürünün kargosu geldi açtım kapıyı "x y" siz misiniz? dedi evet dedim kargoyu bırakıp gitti. Ne imza attım ne kimliğimi gösterdim ne de tc verdim. 5 saniye sürmedi kargoyu vermesi. Bu nasıl iştir anlayamadım şimdi desemki benim kargom gelmedi yenisini vermek zorundalar çünkü ne imzam var ne bir şeyim var. Şirket Aras Kargo.

• Bana da salı günü n11 siparişimi mng kargo aynı şekilde bıraktı.

Edit: Gerçi öncesinde cepten arayıp evde misiniz diye sormuştu ama bir imza falan attırması gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 31 Mayıs 2018; 16:38:52 >
  • Aynısı oldu. Ilginc...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde kimlik istemiyorlar, tc ve imza atıyorum. Aras, yurtiçi falan hep böyle yaşadığım yerde. (Artık getiren kişilerle kanka olmamıza rağmen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 31 Mayıs 2018; 16:52:8 >
  • burda genelde zorluk cikariyorlar. evde annem var ver iste. yeni eleman falandir asgari ucretli islerde cok sirkulasyon var turkiyede ekonomi kotu oldugu icin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu olay hepsinde var. Hatta forumda iPhone kaybolma olayı vardı Aras kargo muydu unuttum tanınmayan, edilmeyen birine ürün bırakılıp gidilmişti. Arkadaş dava açmış uğraşmıştı, mahkemeden olumsuz dönüş aldı. Olan arkadaşa oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 31 Mayıs 2018; 17:5:50 >
  • bana hep öyle oluyor ayda yılda bir tc veriyoz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aras kargo belalı 2 hafta önce izmire yollamış olduğumuz dental ürünü (implant parçaları) kaybettiler ve 1800 €uro luk zararım var davacı oldum taşıma esnasında araca yüklenirken poşetten düşmüş poşet var ama içindeki yok neymiş ben kapamamışım bahaneye bak, zararımın tanzim edilmesini bekliyoruz şuanda mümkünse aras kargo kullanmayın.
  • Geçen telefon aldık yeni, arasla geldi, adam verdi gidiyodu hocam imza yok mu dedik arabada ben yaparım sıkıntı olmaz dedi okey dedim benlik durum olmayınca, şaka gibi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: _CrAzY_

aras kargo belalı 2 hafta önce izmire yollamış olduğumuz dental ürünü (implant parçaları) kaybettiler ve 1800 €uro luk zararım var davacı oldum taşıma esnasında araca yüklenirken poşetten düşmüş poşet var ama içindeki yok neymiş ben kapamamışım bahaneye bak, zararımın tanzim edilmesini bekliyoruz şuanda mümkünse aras kargo kullanmayın.
    Valla internet alışverişi dışında kullanmamaya çalışıyorum kargoyu geçenlerde abim telefon aldı bana vermek üzere kargoya verme ben gelirim dedim uçakla gittim aldım geldim o kadar paranoyaklaştım artık
  • mng kargoda var o diğerleri imza tc bakıyo. cocuk adımı sorup elime poşeti bırakıp kaçtı bomba falan var sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. eneox -- 31 Mayıs 2018; 17:37:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elemana göre değişiyor bazısı alıyor bazısı almıyor imza falan.

• Gecen bende de aynisi oldu adam kimlik falan sorar ama yok bunlar yoldan gecene bile kargo verir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok nadiren imza istiyorlar bana da

• Aras kargo kullanmayin kullanidirmayin . Bu kadar açık ve net söylüyorum . Her gonderiniz aras kargo ile tehlike altindadir . Sorunsuz ulaşma ihtimali yüzde 50dir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.