Şimdi Ara

surround tavsiyesilerini bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kullanmış olduğum sistem

receiver: Pioneer vsx-516
    front : Dali axs-8000
    sub : Jamo sub 200

bu sisteme center ve surround tavsiyelerinizi bekliyorum.

• arkadaslar deneyimlerinizi paylasin lütfen..
  • Dostum benimde ihtiyacım var ben de izliyorum.. hadi arkadaşlar
  • urgent definitive clup'a da yazdim, insallah birileri yardimci olur.
  • Pioneer SLF3 - CR veya SST70-CR ısrarla buy konsepti tavsiye ederim ... 130 wattlık aliminyum serilerdir ... ama birazda pahalıdırlar fakat daha mantıklı bir şey olsun derseniz

pioneer SCR - 59 alabilirsiniz iyi netice vereceklerdir .... resimdeki ler scr 59 lar .. tabi center + 2 surround

• bu resimdekile sst 70 cr ve diğer takım elemanları tabi siz sadece center ve 2 surround alacaksınız ....

• Bu da SLF-3CR ve takım elemanları ... özellikle bu metal seriler üstün speklere sahip gerçekten kulağa ciddi hitap eden hem müzik hem sinema efektlerinde bana göre kusursuz takım üyeleridir ... gönül rahatlığıyla bu 3 serinin herhangi birini alabilirsiniz ...

• Bu konuda çok seçeneğin olacak sanırım.Ben elimde olan sony mf450h ı kullanıyorum şimdilik.Problemimde yok aslında ve hatta 2 el Def Tech BP-8 var onu bile almayı düşübüyorum(2 el fiyatından emin olabilirsem) Ama center işi önemli bence.Eskiden pioneer in 80watt bir modelini kullanıyordum ,arkadaşım vermişti.Şimdi kullandığım center fena değil.CENTER DEYİP GEÇME
  • merhaba urgent, definitive centerlar hakkinda bi fikrin var mi? pro center 2000=300$ dediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.