Şimdi Ara

Sürücü belgemi vermediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sürücü dosyam için 35 lira istediler vermedim dosyayı vermediler nereden dosyayı alabilirim ? sadece dosya yok sertifikalar bende.

• edit neyse verdim parasını aldım 1500 lira vermişiz onuda verelim anasını satayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymenimozum

edit neyse verdim parasını aldım 1500 lira vermişiz onuda verelim anasını satayım

1500 mü hangi şehirdesiniz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 27 Ekim 2015; 8:56:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal0001903

quote:

Orijinalden alıntı: oymenimozum

edit neyse verdim parasını aldım 1500 lira vermişiz onuda verelim anasını satayım

1500 mü hangi şehirdesiniz acaba

istanbul kurs sınavlar 800 500 ehliyet 1300 toplamda sinirden öyle yazmışım :)
  • Benimde aynı 800 verdim bundan sonrası direksiyon sınavını geçtikden 500tl masrafı var.

Edit: Herhalde 800den sonra sınav paralarını vs onlar yatırıcak herhalde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 1 Kasım 2015; 12:10:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0725

Benimde aynı 800 verdim bundan sonrası direksiyon sınavını geçtikden 500tl masrafı var.

Edit: Herhalde 800den sonra sınav paralarını vs onlar yatırıcak herhalde ?

bilmiyorum bizden 600 aldılar sınav parasını biz yatırdık önce 60 lira yazılı sonra 120 lira direksiyon direksiyon normalde 60 fakat bir şekilde 60 daha alıyorlar yok onun parası bunun parası hepsi gavat hepsi şerefsiz elimde olsa dövecem hepsini ama orada çalışanlarda asgari ücretle çalışan insanlar ne derlerse onu yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24B35DD43 -- 1 Kasım 2015; 18:45:29 >
  • Ortalama hepsi bi sekilde 800e denk getiriyor sertifika parası vb. Nedenlerle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon sınav giriş belgesi
    11 yıl önce açıldı
    Sevk belgesini alamadım.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.