Şimdi Ara

Sürücü Dehşeti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geri geri giderek kaldırıma çıkan otomobil kulübeye çarptı

Eyüpsultan'da kadın sürücünün kullandığı otomobil, geri geri giderek kaldırıma çıktıktan sonra güvenlik kulübesine çarparak durabildi. Kaldırım üzerinde bulunan vatandaşlara şans eseri bir şey olmazken, aracın çarptığı motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Otomobilin kaldırımda geri geri gitme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün saat 19.30 sıralarında İslambey Mahallesi Hz. Halid Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre ismi öğrenilemeyen bir kadın sürücünün kullandığı otomobil, cadde üzerinde park halindeyken birden geri geri hareket etmeye başladı.

KADININ BURNU BİLE KANAMADI

Geri geri ilerleyen otomobil, önce bir motosiklete daha sonra bir araca çarparak kaldırıma çıktı. Kaldırımda ilerleyen otomobil, güvenlik kulübesine çarparak durabildi. Kadın sürücü kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı.

ÇARPTIĞI MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsünü hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"MOTOSİKLETİ ALTINA ALDI"

Görgü tanığı Gökay Durdu, "Öndeki araca çarptı kadın sürücü. Daha sonra geri geri kaldırımda ilerlemeye başladı. Motosikleti altına aldı. Park halindeki araçlara çarparak kulübeye çarptı. Motosiklet sürücüsü bacağından yaralandı. Ambulans kaldırıp hastaneye götürdü. Şahit oldum o ana. Baya kötü bir durumdu. Kimseye bir şey olmaması iyi oldu" dedi.

OTOMOBİLİN KALDIRIMDA GERİ GERİ GİTMESİ KAMERADA

Otomobilin geri geri kaldırımda ilerlemesi bir büfenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde büfeye sipariş almak için iki kişi geliyor. O sırada kaldırımda geri geri ilerleyen otomobil, sipariş alan iki kişinin yanından geçerek güvenlik kulübesine yöneliyor. Kaldırımda panik olan kişi, aracın geldiğini son anda fark ederek kurtuluyor.

KAYNAK : https://www.haberler.com/son-dakika-haberleri-eyupsultan-da-ilginc-kaza-geri-geri-giderek-13823273-haberi//

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ya acemidir, ya da IQ özürlü. Sürücü kurslarında kesinlikle hiç ama hiç bir şey öğretilmiyor. Yazılı sınavın neredeyse tüm soruları kursiyerlere verilip, ezberletiliyor. Direksiyon sınavı ise ayrı bir hikaye. Tamamen sınav güzergahında bire bir ne yapılacağı ezberletilerek sınavın geçilmesi amaçlanıyor.

Ben sınav görevlisi olsam, rutinin haricinde bir rotaya sokup, farklı bir manevra denetsem, iddia ediyorum bir tane kursiyer sınavı geçemez.

Bu şekilde ehliyet alanlar, arabayı otobanda veya duble yolda şeridinde kullanamıyor. Muhakkak yolda denk gelmişsinizdir. İki şeride tecavüz edecek şekilde araç kullanıyorlar.

Buradaki ablamız da muhtemelen bunlardan birisidir. Benzer kazayı bir erkek yapmış olsaydı, burada konu açılmazdı. Kadın şoför olunca, yukarıda belirttiğim nedenlerden dolayı sorun, algı operasyonuna dönüşüyor.

• Ya acemidir, ya da IQ özürlü. Sürücü kurslarında kesinlikle hiç ama hiç bir şey öğretilmiyor. Yazılı sınavın neredeyse tüm soruları kursiyerlere verilip, ezberletiliyor. Direksiyon sınavı ise ayrı bir hikaye. Tamamen sınav güzergahında bire bir ne yapılacağı ezberletilerek sınavın geçilmesi amaçlanıyor.

Ben sınav görevlisi olsam, rutinin haricinde bir rotaya sokup, farklı bir manevra denetsem, iddia ediyorum bir tane kursiyer sınavı geçemez.

Bu şekilde ehliyet alanlar, arabayı otobanda veya duble yolda şeridinde kullanamıyor. Muhakkak yolda denk gelmişsinizdir. İki şeride tecavüz edecek şekilde araç kullanıyorlar.

Buradaki ablamız da muhtemelen bunlardan birisidir. Benzer kazayı bir erkek yapmış olsaydı, burada konu açılmazdı. Kadın şoför olunca, yukarıda belirttiğim nedenlerden dolayı sorun, algı operasyonuna dönüşüyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

Ya acemidir, ya da IQ özürlü. Sürücü kurslarında kesinlikle hiç ama hiç bir şey öğretilmiyor. Yazılı sınavın neredeyse tüm soruları kursiyerlere verilip, ezberletiliyor. Direksiyon sınavı ise ayrı bir hikaye. Tamamen sınav güzergahında bire bir ne yapılacağı ezberletilerek sınavın geçilmesi amaçlanıyor.

Tamam kardeş bütün hepsi senin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

Ya acemidir, ya da IQ özürlü. Sürücü kurslarında kesinlikle hiç ama hiç bir şey öğretilmiyor. Yazılı sınavın neredeyse tüm soruları kursiyerlere verilip, ezberletiliyor. Direksiyon sınavı ise ayrı bir hikaye. Tamamen sınav güzergahında bire bir ne yapılacağı ezberletilerek sınavın geçilmesi amaçlanıyor.

çok haklısın. bu tamamen eğitim problemi. bu kişi nasıl ehliyet almış onu sorgulayıp onlara ceza vermek lazım.

• Kadınların araç kullanım tarzını beğenmiyorum ama buradaki hikaye kadın sürüş tarzı ile ilgili değil bence, acemilik muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücünün kadını ya da erkeği olmaz; acemisi veya tecrübelisi olur.
  • Bu tarz kazalar genelde otomatik vitesli araçlarda yaşanıyor sanırım, bence pişene kadar manuel araç kullanıp sonra otomatik araca geçmek daha sağlıklı.
  • Soförün erkeği kadını yoktur iyisi kötüsü vardır ama konuya göre eğer kadınlar kötü! şoför ise bunun 2 sebebi vardır.

1- Psikolojik: yıllardır öylesine baskı kurmuşuz ki üzerlerinde bir türlü çıkamıyorlar, sen yapamazsın, sen ne anlarsın, otur evinde... Oysa biraz inansak biraz neler olacak hep beraber göreceğiz...
    2-Biyolojik: Kadınların yapıları gereği biraz daha duygusal, çabuk demoralize olan insanlar olması,özellikle panik anında ne yapacaklarını bilemeyip saçma gelecek şeyler yapabiliyorlar. Bana göre şoförlük için olmazsa olmaz olan duygu soğukkanlı olabilmek...
    Aslında bu sadece şoförlük için değil hayatın bir çok alanında kendimizden güçsüz Gördüğümüz herşeyi ezmek, hor görmek için fırsat bekliyoruz.
  • motorsikleti altına mı almıs? haha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.