Bildirim
Sürücü Kursları 12 saat ders vermek zorunda değil mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Birader 16 saat zorunlulukları var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o 16 saat hatta benim kursum daha çok veriyordu
O yüzden kursunu iyi seç olmadı şikayet et acıma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aldığım zamanda kursun 12 ve 20 saatlik iki seçeneği vardı, benim pratik olduğu için 12 saatlik seçmiştim. Hoca her ders bitmeye 40 dakika falan kala sen halletmişsin ayağına kısa kesmeye çalışıyordu. Kimse babasının hayrına ders vermiyor ne kadar verilecekse paşa paşa vermek zorunda o dersi. Bütün sürücü kursları MEB'e bağlı olduğu için çok canınızın sıkıldığı bir durumda gerekirse gidin şikayet edin. -
Kurumsal olanları tercih edin arkadaşlar.
Biz yandık siz yanmayın.
Söz de vaat ettikleri 20 saat ders olduğuydu...Sınav geldi çattı.Verdikleri direksiyon dersi toplam 6 saat oldu.
Yurtdışındaki akrabalar 50-70 saat direksiyon eğitimi almışlarsa ve bizde ki kurslardan hangisi 14 saat zorunlu eğitimi bile vermiyorsa, alçaktır .Kimse kusura bakmasın. -
Sana para ver diyen mi var? Bir başkası ogretsin,ehliyetinide o sana versin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Motosiklet ehliyeti almak için bundan 3 4 sene önce kursa gittim konuşmaya, motosiklet kullanmayı bilmiyosan ehliyet veremeyiz dedi adam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X