Şimdi Ara

sürücü kursu beni mi yiyo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 800 liraya kaydoldum b ehliyetim var a2 istiyodum. Sınava kalmış 4-5 gün hala direksiyon dersi için dönmediler bende bugün aradım sınavın ertelenme ihtimali var dediler eylüle direksiyon dersleride sınavdan bi gün önce olur diyo bana yolda görüyorum sürücü kurslarının arabalarını millet ders alıyo ayrıca sınav ücreti istiyo bide benden 100tl e o zaman ben bu 800tl yi ne için verdim karşılığında ne aldım böyle sorumsuz bi yer görmedim sanırım gidip olay çıkarıcam patlatıcam 2-3 tane adama kaydolurkende ayarımı kaçırmıştı ne yapayım ben bunları

• 800 lira kurs parasıdır . 100 tl ne diye almışlar ? Direksiyon sınav ücreti 70 lira 100 lira almamaları lazım. Sınav ertelenir mi bilemiyorum . Başka bir kursa gidip sorabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle ertelenme mevzusu hakkinda bilgim yok ama size ders vermek zorundalar oyle sinavdan bir gun once yarim saat olarakta dgil ustelik 8 saat yada daha fazlasi olmak zorunda( simulasyon ve yol). Surucu kurslari su siralar herkesten ne koparabilirsem derdinde bu kacinci oldu bilmiyrm ama herkesten sinav ucreti ayagina minimum 30 lira fazla cebe atiyorlar. Dikkatli olun.

• yarın gidip olay çıkartıyorum o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Oncelikle ertelenme mevzusu hakkinda bilgim yok ama size ders vermek zorundalar oyle sinavdan bir gun once yarim saat olarakta dgil ustelik 8 saat yada daha fazlasi olmak zorunda( simulasyon ve yol). Surucu kurslari su siralar herkesten ne koparabilirsem derdinde bu kacinci oldu bilmiyrm ama herkesten sinav ucreti ayagina minimum 30 lira fazla cebe atiyorlar. Dikkatli olun.

bana sarıyer bölgesinde yeterli sayıda sınava girecek kişi yok diyo saçma geldi ama öyle dedi
  • Ghetto Bird kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum oyle birsey olacagini zaten kurslardan kontenjan istiyorlar su kadar kişi olacak kayıtları su tarihe kadar yapin ee adamalr bunu neden yapiyor net girecek sayiyi gormek icin illa ki ona gore plan program vardir magdur etmez sizi meb ama kurs edcek belli ki.

• ankara dayım. 1210 kursa kayıt parası hariç dersler için ücret istemediler. yazılı sınav ve direksiyon sınav parası yatırdım sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis Beni Bulur mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sinav ertelenmis ay basindan sonra cagiricaz dedi ve sinavi gececek seviyeye gecircez dedi bakalim biraz daha beklicem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.