Şimdi Ara

Sürücü kursu ile ilgili problemim yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 5 eylül (3 gün önce) sürücü kursuna kayıt oldum stajer ehliyete kalmamak icin ancak yetkiliye stajer ehliyete kalmak istemedigimi belirttigim halde beni 12 aralıktaki sınava yazmış ben 10 ekimdeki sınava kayıt olmak istiyorum dedim adam sınav tarihi belli degil deyip konuyu degistirmisti sonradam farkina vardim ve 100 tl kapora aldi. Tekrar aradigimda ise kontenjanin dolu olsugunu eger girmek istiyorsam fiyatin 850 tl olcagini belirtti ne yapmam gerekir yardimci olun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen başka kursa yazil, parayi sonra kurtarırsin ve bu sefer sinav tarihini garantile geç olmadan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasal derdim var baska bir yere yazilmam icin o parayi almam lazim. Soyle mi yapsam ben 10 ekimdeki sinav icin konustugumu biliyordu eger o tarihteki sinava almazsa cikacagimi belirtsem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rache35

Parasal derdim var baska bir yere yazilmam icin o parayi almam lazim. Soyle mi yapsam ben 10 ekimdeki sinav icin konustugumu biliyordu eger o tarihteki sinava almazsa cikacagimi belirtsem ?

Ters bir adamsa alışın zor olabilir araya ortak bi tanıdık sokarsan çözülür durum bence
  • Enistem o ilcenin baskani gerekirse onu sokarim devreye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.