Şimdi Ara

Sürücü kursu İstanbul için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorum sürücü kurslarına asgari ücret tarifesi geldi. Ancak sürücü kurslarının yinede bu tarifelerin altında fiyat uyguladığını duyuyoruz. Sormak istediğim şu daha önce motosiklet tecrübem hiç yok. B sınıfından A sınıfı fark ehliyeti almak istiyorum. Sürücü kursundan beklentim sadece direksiyon sınavına girmek. Sürücü kursu eğitimi yerine, sınav öncesi Honda'nın seviye 1 eğitimi alacağım. Bu sebeple sadece kursa 1400 TL vermek bütçemi zorluyor. Honda'dan da seviye 1 ve seviye 2 eğitimi alacağım. İstanbul'da önerebileceğiniz eğitim almadan sadece sürüş sınavına katılmak şartıyla uygun fiyat verebilecek bildiğiniz sürücü kursu var mı?

Veya 1400 TL'ye değecek eğitimi veren sürücü kursu tavsiye edebilir misiniz? O zaman sadece seviye 2 eğitimi alırım.

• fark ehliyeti için 1400 mü dediler yuh. Araştırın illa ki daha ucuza bulursunuz. Benim gittiğimi önerirdim ama kapandı.
    A2 farkı 1000TL diye buldum bir yerde. Tecrübeniz yoksa A ya gerek de yok, belki de hiç olmayacak. 600cc üzeri kesin kullanırım demiyorsanız tabi. O sınıfa geçtiğinizde her şey pahalı çünkü. Motor daha pahalı ekipmanınız ona göre daha pahalı vergisi daha yüksek yakıt tüketimi daha yüksek vs vs. Bütçeyi dert edenlere göre hiç değil bana sorarsanız. Biz A2 aldık A oldu şimdi ama 250cc den büyük bir şey kullanmayı hiç düşünmüyorum. Yerinde olsam bir 400TL daha fark vermem yani. Motora alacağım kilit olur yağmurluk olur evladiyelik kullanırım o paraya.

Honda GS1 i almadan direkt GS2 alamıyorsunuz diye biliyorum. GS2 nin ehliyet ve tecrübe şartı var.
    Benim arkadaş gitmişti gelişim sürücü kursu kadıköy iyidir. http://www.gelisimsurucu.com/fiyatlarimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 16 Mart 2018; 10:38:23 >

• Hocam zaten,

gs 1 ve gs 2 istiyorum aslında. ama kursa 1400 verirsem kursta öğrendiğimin üzerine gs 2 alabilirim sadece. Sevdiğim tür enduro olduğu için 600 cc üzerine kesin geçerim hocam.
  • forumdaşlar doğru yere yazdığımı sanmıyorum ama ne kadar araştırdımsa da soruşturdumsa da tatmin edici bilgiler bulamadım.
    fiyat/performans olarak en ideal başlangıç eğitimi/temel eğitim veren yer neresi?
    safetyturkiye.com
    yamaharidingacademy
    art motoakademi
    mottoakademi
    rahmi barutçu
    gibi çok seçenek var ama kimi fiyat bilgisi vermiyor, kimi çok övüyor kimi sövüyor.
    umut ediyorum ki DH üyeleri daha kaliteli bilgi aktaracaktır bana.
    en pahalısı en iyisi olabilir ama bütçe de önemli tabiki.
    ehliyetim var.
    temel sürüş, geüvenli sürüş, temel eğitim... adına ne derseniz artık, hangisini neden önerirsiniz?
  • ala biliyoraniz a sinifi alin a2 degil birileri 600 cc alamiyor diyen neynis 250 cc den fazsini kulamiyormus bende 800 makine var ne yani gidip a2 mi alayim .not bu ay bende basvurdum a icin yas 35

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asig kullanıcısına yanıt
    Arkadaş kullanacağın motora göre ehliyet al demiş. Örnek, bende mesela 250 cc üzerine çıkmam, gidip A mı alayım sizce

Enduro 600 cc üzeri kullanacaksa doğal olarak A alması gerekir zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAZILIM KURSU İÇİN TAVSİYE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.