Şimdi Ara

Sürücü Kursuna Gitmeden Ehliyet alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
28.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2004 senesinde almıştım ehliyeti. O sırada çalışmaya yeni başlamıştım ve o anki -düşük- bilinç seviyem ile hiç gitmemiştim. Hatta hocayı bile sınavda ilk kez görmüştüm. Tali yollarda az çok pratiğim olduğu için sıkıntısız geçmiştim pratik sınavı.

Teorik sınav için de, bir kitapçıkları var - hatmedip girdiğinizde çok rahat geçiyorsunuz.

Ancak benim canımı sıkan, sağlık muayenesi için özel hastaneye gittiğimizde, ne psikoteknik test ne adam gibi başka bir test.. İyi misin, hoş musun, var mı bi sıkıntı deyip raporu vermiştir.

İngiltere'de ehliyet alınmasının ne kadar zor olduğunu gösteren bir komedi filmi izlemiştim, Happy Go Lucky - izlemenizi tavsiye ederim, çok da eğlenceli bir film. Bizde ise parasını verince alamayan yok.. Kime sorsan ileri sürüş teknikleri uzmanı.. Sonra vay efendim trafik kazaları neden oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 24 Mart 2013; 2:57:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece sınav için kayıt yaptırsak sınava girsek olmuyor mu illa kursa yazılıp kursa para vermek zorunda mıyız yani
  • evet arkadaşlar ben de motor ehliyeti alacağım B ehliyetim var sadece A2 alacağım. Alt tarafı 10 soruluk bi sınava gireceğim bunun için kursa 400TL vermek adama dokunuyor. Kursa gitmeden sınavlar için kendimiz kayıt filan yapamıyor muyuz ya da gerekli diğer işlemleri? İlla bir sürücü kursu vasıtası ile mi alınıyor bu ehliyet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompliman

evet arkadaşlar ben de motor ehliyeti alacağım B ehliyetim var sadece A2 alacağım. Alt tarafı 10 soruluk bi sınava gireceğim bunun için kursa 400TL vermek adama dokunuyor. Kursa gitmeden sınavlar için kendimiz kayıt filan yapamıyor muyuz ya da gerekli diğer işlemleri? İlla bir sürücü kursu vasıtası ile mi alınıyor bu ehliyet?

öyle bir şans olsa bir tane sürücü kursu bile olmazdı zaten
    forumda konular var zaten derslere girmeden ehliyet alabilirmiyim diye neyse ya kısacası mecburi
  • derslere girmeden diyince kursa yazılıp da derse girmemek gibi de anlaşılacağından sorma gereği duydum ama haklısınız düşünemedim dediğiniz gibi yoksa sürücü kursu kalmazdı piyasada:) ama sadece A2 ehliyeti almanın B ve E sınıfı ehliyet almak gibi zor ve eğitimi alınması gereken bir eğitimi olmadığı için sormuştum aslında birazda. zaten 1 gün motor dersine gidiliyor 50-60 soru veriyorlar bunların içinden 10 tane çıkacak diyorlar ve evde çalışıyorsunuz direksiyonda da sınavdan bikaç gün önce çağırıp 2 3 kere motora bindiriyorlar o kadar..
  • Geçenlerde direksiyon sınavıne girdim,1 gün bile gitmedim ehliyet kursuna kısaca boşa gitti. Hocanın yüzünü direksiyon sınavında gördüm. Aldım ehliyeti sorunsuz.
  • Mayista aldim ehliyeti canim sıkılına gidiyodum kafama gore trafik hocasi gelmezseniz kimse size niye gelmiyosunuz diye sormaz ama ogrenemezsiniz burda anlatcam demisti trafik dersine bi kere girdim iste oyle 90 civari bisey almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derslere gitmeden ehliyet almışlar birde maharet gibi anlatıyorlar , bizim millet böyle işte emniyet kemeri takmadan polisi atlattımı kendini adam oldum zanneder , neden ? çünkü hayatta övüneceği bir başarısı yok , ürettiği başardığı birşey yok, zaten gerekli olmasa o dersler konulmazdı değil mi ?
  • Kursun zorunlu olduğunu bu sayfada açıklamışlar : http://goo.gl/PZzRWD
  • günümüz kurallarında dersaneye gitmek ve derslere girmek mecburi. en azından sınav komisyonuna derslerin hepsine katıldım demek zorundasınız.
  • şaka gibi konu şaka gibi yorumlar
  • sürücü kursunda bir şey mi öğretiyorlar ki?
    o ufak yeşil kitabı evirip çevirip anlatıyorlar.
    sonra kurs ücreti 400 TL, ver gülüm.
  • arkadaşlar kursa gitmeden yani yazılmadan ehliyet alınırmı yoksa mecbur yazılcakmıyız ?
  • ben ilk derse gitmiştim 2 saat boyunca kırmızı ışıkta durulup yeşil ışıkta geçileceğini anlattılar bir daha uğramadım... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: madleno

arkadaşlar kursa gitmeden yani yazılmadan ehliyet alınırmı yoksa mecbur yazılcakmıyız ?

kursa yazılmak mecbur ama derslere devam mecbur değil...
  • Boşver gitme,gidenleri görüyoruz adam daha sağa,sola nasıl dönülür dönel kavşağa nasıl girilir haberi yok.
  • Kardes hic bir yorumu okumadim dorek yaziyorum buyuk harflerle EVET haziranda 3 milyar dediler galiba araba icin is adama parayi veriyorsun geliyo ehliye ehliyettin taa dogunun bilmem hangi ilcesinden geliyo ceverende cok agir bi abi ,dayi varsa konus bilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.