Şimdi Ara

Sürücü Kursunda ki Adam Gözümü Korkuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayatımda daha önce hiç araba kullanma deneyimim olmadı ve ehliyet almak için bu yaz başvurdum.İşte 3 hafta boyunca her akşam 2 saat ders var zorunlu olarak katılmalıymışım.Eğer 2 derse girmezsem direk olarak iptal oluyormuş kaydım.

Ayrıca yazılı sınav ve direksiyon sınavı zor olacak.Direksiyon sınavında bir hata yaptın mı, bir park edemedin mi arabayı direk olarak kalırsın ve ikinci bir eğitime girmen ve ekstra para ödemen lazım diyor.

Eskiden öyle 1 ileri 2 geri olunca bitiyordu iş artık zorlaştı diyor

ne yapıcam ya?Bu kadar zor mu cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 30 Mayıs 2017; 16:31:4 >

• yazılı sınav kolay 3 hafta olan ders heralde teorik ders motor,ilk yardım falan ben o derslere hiç girmedim kursda açmadı zaten bi kitapçık verdi ona bile bakmadım full deneme çözdüm 82 alıp geçtim,direksiyon dersine gelecek olursak ben a2 aldım ama b de öyle abartıldığı kadar zor değil 12 saat zaten ders alacaksın.ilk direksiyon sınavından kalırsan ikincisi 200 tl falandı hem 2 ders alıyorsun hemde sınava giriyorsun o yüzden pahalı oluyor.
  • Sıkıntı yapma geçersin.Teorşj sınava hiç bakmadım 90 geldi.Manuel hiç bilmiyordum verdikleri eğitimle hatasız geçtim.Eğer direksiyon dersine kendini verirsen rahat geçersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.