Şimdi Ara

sürücü kursundan çıkma araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
13.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sürücü kursunda adayların kullandığı getz 1.5 dizel satılıkmış 100.000 km 20bin tlye alınır mı arkadaşlar? adaylar dizel istemiyo diye satıyolarmış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sürücü Kursundan Çıkma Araç Alınır Mı?

Sürücü kurslarında kullanılan araçların satışa sunulması yaygın bir uygulamadır. Bu araçlar genellikle iyi bakımlıdır ve uygun fiyatlarla alınabilir. Ancak sürücü kursundan çıkma araç almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır.

Yasal Yönetmelikler:

Sürücü kursundan çıkma araçları hususiye çevrilmeden satışa sunulamaz. Aracı hususiye çevirmek için gerekli işlemleri yapmanız gerekir.

Araç Durumu:

Sürücü kurslarında kullanılan araçlar yoğun bir kullanıma maruz kalmıştır. Bu nedenle, satın almadan önce aracın durumunu dikkatlice incelemeniz önemlidir. Aracın servis geçmişini kontrol edin ve varsa kaza geçmişini araştırın.

Araç Geçmişi:

Sürücü kursundan çıkma araçların geçmişi hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. Aracın daha önce herhangi bir suç veya yasadışı faaliyette kullanılıp kullanılmadığını kontrol edin.

Uygunluk:

Sürücü kursundan çıkma araçlar öğrenciler tarafından eğitim amaçlı kullanıldığından, genellikle özel kullanım için en uygun araçlar olmayabilir. Aracın ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığını iyice düşünün.

Öneriler:

Sürücü kursundan çıkma araç alırken şu önerileri göz önünde bulundurun:

• Güvenilir bir sürücü kursundan araç satın alın.
    • Aracın durumunu dikkatlice inceleyin.
    • Aracın geçmişini kontrol edin.
    • Aracın ihtiyaçlarınıza uygun olduğundan emin olun.
    • Aracı hususiye çevirmek için gerekli işlemleri yapın.

Sürücü kursundan çıkma araçlar uygun fiyatlarla iyi bir seçenek olabilir, ancak satın almadan önce yukarıdaki hususları dikkate almak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bile bile, kurstan 100.000km de araç almak??

Araç mı kalmadı ki..!..
  • Ben olsam bulaşmazdım
  • 100bine kadar sanırım 50 kere baskı balata değişmiştir, motor ve yürüyen ne durumdadır Allah bilir, şahsen ben almazdım, filodan çıkma alın daha iyi en azından o araçlar kadar eziyet görmüyor.

• Büyük hata olur o araçlar o kadar çok yıpraniyorki baskı balatayı geçtim her dakika istop ettiriyolar araci bi aracim motoruda en cok calistirirken yipranir dizel arac ısınmadan kapatilmasi zararlı vs vs bulaşma sakın

• Adaylar dizel istemiyormuş... Ne istiyorlarmış V8 mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahha çok komik ya, adaylar dizel istemiyor diye mi söylüyorlar size.. kandırmasınlar sizi. piyasanın 5bin tl altına veriyorsa alın. piyasa fiyatıyla 1000 kişinin kullandığı araç alınır mı hiç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Manuelse daha vahim. Debriyaja basmadan vites mi değişenden mi ararsınız, 1'den 4'e atandan, daha araç tam durmadan geriye takan fren yerine gaza basan hertürlüsü var. Kaç kere kaza yaptıklarından söz etmeye bile gerek yok.

• kimbilir kaç kişi bindi ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Adaylar dizel istemiyormuş... Ne istiyorlarmış V8 mi?

Sanayiciysen al, ama çoluğun çocuğun rızkını ona yedirirsin

• 20 bin getz e verilirmi ? o kadar oldu mu la bu arabalar. sürücü kursundan çıkma araç işine ise hiç değinmiyorum bile...
  • Başa bela ocağa incir ağacı almaktır. Normal araçları alırken bile şüphe ederiz acaba önceki sahibi nasıl kullanmıştır diyerek. Bu aracın nasıl kullanıldığı tartışmaya hacet vermeyen cinsten. Bulaşmayın aman.

• Tek kelime ALINMAZ
  • 15 e alsan 15 daha harcarsın

• Aman hocam debriyaja basmadan vites değiştirmeye çalışanlar mı dersin direksiyona hakim olamayıp kaldırma sürten çarpan mı dersin. Başına her şey gelmiştir o arabanın düzen tutması çok zor olur. Fiyatında pek bi avantajı yok hadi 10 bin lira olsa neyse. Ayrıca sürücü adayları dizel istemiyor nasıl bir bahane. Aksine kursların büyük çoğunluğu kaldırma ve yakıt avantajından dolayı dizel araç tercih ediyor.

• millet nasıl adam soyacağını şaşırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 5 Şubat 2015; 21:24:38 >
  • Taksi çıkması alırım yinede sürücü kursundan çıkma araç almam.. Adayların dizel istememesi de külliyen yalandır.. Adaylar en çok dizel aracı sever.. Kalkışta benzinliye göre daha zor stop ettiği için..
  • Bugün az kalsın sürücü kursundan çıkma aracı alıyordum. Galerici 2.sahibiyim diyordu ama kayıtlar ve araç öyle demiyordu. Yolcu koltuğunun olduğu kısımda torpido altına baktım ve 2 tane pedal deliği gördüm. Size tavsiyem, sürücü kurslarının kullandığı palio, egea, i20, getz gibi araç modellerini 2.el alırken mutlaka dikkatli kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kankkunen

Adaylar dizel istemiyormuş... Ne istiyorlarmış V8 mi?
    O nasıl bi yalandır ya, adayın isteğine göre mi belirleniyormuş araçlar. Adamlar daha araba sürmeyi bilmiyor eğitime geliyor ama dizele burun kıvıracak kapasitedeler, yersen...

Dizel araç daha zor stop eder ve kaldırması kolaydır adayların da işine gelir, bu ne yaman çelişkidir arkadaş.

Edit : İbretlik hortlatmışız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 4 Eylül 2018; 22:27:8 >
  • Bence alınır hocam. Bu devirde bu paraya dizel araç alıyorsun daha ne olsun. 20 bin TL ye sahin satıyorlar. 20 bin TL dediğin "artık" çok para değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.