Şimdi Ara

Sürücü Kursunu Şikayet Etmek Istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün direksiyon sınavımı, kurs içinde hocanın verdiği yanlış bilgiden dolayı geçemedim. Çok sinirliyim. Durumun böyle olduğunu oradaki komisyona ve hocalara da dedim. Kursu arayıp şikayetçi olduğumu belirttim. Hocanın ismini de verdim. Başka ne yapabilirim?

Direksiyon sınavına gittim. Park ederken geri geri girdim. topladım ileri geldim. Aslında park olmuştu ama tam düzgün olsun diye arabayı hafif saldım 20-30 cm. eğimli park ettiğimiz yer ondan hiç vites bile değiştirmedim. Sonra tekrar ileri gittim fazla manevra yaptın diye indirdiler.

Kursta bana hoca, ikinci bir hak verilmiyor ama dubalar içinde istediğin kadar manevra yapabilirsin demişti. Yıllardır araba kullanıyorum. Iyi de kullanırım. Yani sürüş güvenliği ve konforunu iyi sağlarım. Ancak bugün böyle bir olay yaşadım. O kadar sinirlendim ki, bir an gözüm döndü kurs hocasının üzerine yürüyordum yanımda polis eniştem durdurdu. Ancak hazmedemiyorum. Bariz bir hatam olsa eyvallah diyeceğim fakat hoca beni yanlış yönlendirdi ve kurs esnasında da tamam dedi yaptığım parklara. Bunun dışında beni arabadan indirdiler, hoca geçti direksiyona emniyet kemeri takmadı. 50 hız sınırı var. 80-90 gitti yolda. Ne yani her şey göstermelik mi? Sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.