Şimdi Ara

Telefoncuyu şikayet etmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum şarj soketi bozulduğu için telefoncuya bıraktım.Yapıldıktan 3 hafta sonra tekrar bozuldu.Bu sefer internetten aldığım bataryayıda değiştirmek üzere tekrar gittim parasını verip tekrar şarj yerini yaptırdım.Ertesi gün şarj yeri yine bozuldu.Para vermeden tekrar yaptırdım.Telefonu kontrol etmeden yola çıktım.Evime 2 saat uzaklıkta üniversite okuyorum yurtta kalıyorum.Ancak 2 saat sonra yurda geldiğimde şarj yerinin yine temassizlik yaptığını,kulaklık girişinin,kamera,Wifi,fenerin çalışmadığını farkettim.Hafta sonları eve gittiğim telefoncuda evimin olduğu ilde olduğu için bir hafta telefonu öyle kullandım.Tekrar telefoncuya gittiğimde ilkten hatasını kabul etmedi.Sonra biraz usteleyince seni üzmeden yapıcam dedi.Bu sırada ben tam sınav dönemi 1 2 hafta telefonsuz kaldım.En son şarj girişini ve wifisini yaptı.Diğer arizalari unuttum dedi.Sonra gel bi yazılım atalım telefona dedi.Bende lanet olsun dedim bağıra çağıra çıktım dükkandan bir daha gitmedim.Telefonu 1 ay daha kullandım.Şarj yeri bi daha bozulunca başka telefoncuya gittim.Oda ben bu telefondan anlamam dedi başka bi yere gönderdi.En son gittiğim yer telefonumu yaptırdım.Şarj soketi değişince kulaklık girişimde duzeldi aynı parça oldukları için kameranın parçası yok o yüzden yaptırmadım kaldı öyle.Değişen parcamida aldım öbür telefoncu kablo lehimleyip göndermiş sürekli kablo duruyor üzerinde.Ben bu telefonunun biraz başını ağrıtmak istiyorum.Nerelere şikayet edebilirim?Bana yaptıklarından bi şey çıkmaz.Dükkanda ilgili Eksik belgesi falan varsa kim bakar buna?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adresini ver dükkanını başına yıkalım

• Kazık yemişsin tekrar aynı yere götürmüşsün bir daha kazıklamışlar üstüne bir daha götürmüşsün yetmedi bir daha kazıklamışlar üstüne bir daha götürüp tekrar kazık yemişsin.

Sen bence kazığa oturmaya meyillisin.
  • Bir yere sikayet edemezsin bu telefoncular boyle kazikci.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yere şikayet edemezsin de şu lehimlenen kabloyu merak ettim ss'si var mı
  • telefon tamircisiyim,bugun bi musterimin 2 cihazini yaptim, bana pizza getirdi memnuniyetini gostermek icin. 20yerine 10tl aldim. baska yere gitse iki cihaz icin en az +50tl alirlar.insanlari mutlu etmek cok guzel bi his. babam bedava is yapiyosun diyip kiziyor surekli ama pizza cok güzeldi (cevremizdeki telefonculari sevmiyorum hepsinin..)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafam Kasınıyor

telefon tamircisiyim,bugun bi musterimin 2 cihazini yaptim, bana pizza getirdi memnuniyetini gostermek icin. 20yerine 10tl aldim. baska yere gitse iki cihaz icin en az +50tl alirlar.insanlari mutlu etmek cok guzel bi his. babam bedava is yapiyosun diyip kiziyor surekli ama pizza cok güzeldi (cevremizdeki telefonculari sevmiyorum hepsinin..)

böyle iyi esnaf kaldımı ya helal olsun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

quote:

telefon tamircisiyim,bugun bi musterimin 2 cihazini yaptim, bana pizza getirdi memnuniyetini gostermek icin. 20yerine 10tl aldim. baska yere gitse iki cihaz icin en az +50tl alirlar.insanlari mutlu etmek cok guzel bi his. babam bedava is yapiyosun diyip kiziyor surekli ama pizza cok güzeldi (cevremizdeki telefonculari sevmiyorum hepsinin..)

o şeytanlı gülücük ne anlama geliyor acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

quote:

o şeytanlı gülücük ne anlama geliyor acaba

isinizi anlattiginiz gibi harama karistirmadan guzel sekilde yapıyorsanız tebrik ederim hocam.

Cogu esnaf iki fazla kazanmak icin alakasiz islemlerde yaptığını söyleyerek fazladan para aliyor bilmiyor ki ondan 4 kat fazla cikacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.