Şimdi Ara

SÜRÜCÜ SİMGEM DEĞİŞTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar sürücü simgem değişti bir türlü eski görüntüsüne getiremiyorum . Kullandığım işletim sistemi XP Windows , simgesi değişen sürücü sorunsuz çalışıyor fakat simge diğer sürücülerden farklı , yardımcı olurasanız sevinirim.

AB HAYIR - AB HAYIR - AB HAYIR

• Bilgisayarimi acip suraya git:
    C:\Documents and Settings\kullaniciadi/Local Settings/Application Data\
    IconCache.db adli dosyayi silip yeniden baslat bilgisayari.
  • Sevgili SERJİ Kardeş yardımın için şimdiden sağol , benim bilgisayarda C- D-E -F sürücüleri var , sistemin yüklü olduğu C sürücüsüdür , simgesi

değişen sürücü ise E sürücüsüdür . Sözünü ettiğin işlemi C sürücüsünden mi yapmalıyım yoksa simgesi değişen E sürücüsünden mi ? Bu işlemler

için komut isteminden mi gitmem veya direkt bilgisayarımdan E sürücüsüne gitmem mi gerekiyor ?
  • ali hoca arkdasin tarif ettigi yolu izle sonucta orada yapilacak degisiklik butun bilgisayarin surucu ikonlarini ilgilendiriyor yani dokumant and sedding klasorunu baska bir surucu icerisinde bulmak gibi br sansinda yok zaten
  • Ayrıca eğer E bölümü altında Autorun.inf dosyası varsa bu da simgenin değişmesine yol açar.
    Aynı CDROMlarda olduğu gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali hoca

Sevgili SERJİ Kardeş yardımın için şimdiden sağol , benim bilgisayarda C- D-E -F sürücüleri var , sistemin yüklü olduğu C sürücüsüdür , simgesi

değişen sürücü ise E sürücüsüdür . Sözünü ettiğin işlemi C sürücüsünden mi yapmalıyım yoksa simgesi değişen E sürücüsünden mi ? Bu işlemler

için komut isteminden mi gitmem veya direkt bilgisayarımdan E sürücüsüne gitmem mi gerekiyor ?

rica edrm dostm. sorunlu surucunun hangsi oldugu farketmez.yine c'den silmelisin. kolay gelsn

• pekala serji hocam diyelimki başka win de olmayan bi simge koymak istiyorum o nasıl olur atıyorum c yada d ye yada dvd sürücüsü..........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranel
    pekala serji hocam diyelimki başka win de olmayan bi simge koymak istiyorum o nasıl olur atıyorum c yada d ye yada dvd sürücüsü..........

baranel dostm madem sende istedin hem arkadas'a da kolayllik olsun asagidaki dosyayi indirip acmaniz yeterli

http://www.desiurl.com/a5c2f

NOT: Dosyayi simdi kodladigim icin ve Windows Vista kullandigim icin test etme sansim olmadi ama buyuk ihtimalle calisacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 11 Aralık 2006; 17:28:16 >

• ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranel
    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM

rica ederm dostm kolay gelsn
  • [autorun]
    open=Autorun.exe
    Icon=fifapc.ico
    Name=FIFA 06

[Special]
    Disk=1
    ProductGuiID={4DECFC9F-2310-4C02-009A-B6758306EF00}
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sevgili arakadaşlar , C sürücüsünde documents and settings dizinin içinden ıconCashe .db dosyasını silmek için bulamadım , fakat simgesi

değişen E sürücüsünde autorun metin dosyasını buldum burada ne gibi bir değişiklik yapmam gerekiyor sürücüyü eski simgesine getirebilmek için .
  • o dosyayi silmenyada adini degistirmen yeterli
  • Sevgili SERJİ kardeş aynen o dosyayı silerek sürücü simgemi eski halime getirdim , başta size ve diğer arakadaşlara ilgilerinden dolayı çok

teşekkür ederim .

DONANIM FORUM SİTESİNİ hazırlayanları da unutmayalım . Herşey gönlünüzce olsun .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali hoca
    Sevgili SERJİ kardeş aynen o dosyayı silerek sürücü simgemi eski halime getirdim , başta size ve diğer arakadaşlara ilgilerinden dolayı çok
    teşekkür ederim .
    DONANIM FORUM SİTESİNİ hazırlayanları da unutmayalım . Herşey gönlünüzce olsun .

ben tesekkur ederim kolay gelsn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.