Şimdi Ara

Sürücü Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben geçenlerde FreeDOS bir notebook aldım içine windows 10 pro kurdum ancak sürücüleri yüklemeye gelince driver booster ı kullanmayı denedim ekran kartı driverini kaç kere denediysem kurmadı kurulmuş gözüküyor ama kurmamış neyse en sonunda kurdu ondan birkaç gün sonra ekran kartı sürücüsüne güncelleme verdi ben de yapayım dedim yine kurmadı bende aygıt yöneticisinden ekran kartını bulup oradan güncelledim ve model atladı inanılmaz bir şekilde AMD R7 M440 idi şu an AMD R8 M535DX yani ben buna anlam veremedim biliyorum ki aygıt sürücüsünden yapmış olduğum güncelleme doğru ancak formattan hemen sonra bazı aygıtlar aygıt yöneticisinde gözükmüyor ben bu aygıtların tümünü nasıl görebilirim

• Problemi nasıl çözebilirsiniz bilmiyorum. Ancak driver booster ve İOBit yazılımlarını kesinlikle kullanmayın derim. Başınızı ağrıtır. Ağrıtmaya da başlamış zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malware Removal

Problemi nasıl çözebilirsiniz bilmiyorum. Ancak driver booster ve İOBit yazılımlarını kesinlikle kullanmayın derim. Başınızı ağrıtır. Ağrıtmaya da başlamış zaten.
    Sorduğum soruyla kafamdaki soru farklı sanırım yani sonradan biraz değişti şu an hala model atlamasının şokundayım bilgisayar sorunsuz çalışıyor ancak ben driver yüklü olup olmadığını nasıl anlayabilirim ekran kartı driverı olmadan da çalışır ekran kartı veya yanlış bir driver olsa da çalışır şu an doğru driver ile mi kullanıyorum sizce?
  • İşletim sisteminiz güncel mi ? Güncel olduğundan emin misiniz !!

https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/

Bu yazılım ile sistem loglarınızı çıkartıp ilgili sürücüleri kontrol edebilirsiniz.
  • Güncel olduğuna eminim çünkü ortalama 2 hafta önce microsoftun kendi sitesinden ISO dosyasını indirip kurdum

Peki yardımcı yazılım kullanmadan bunu öğrenmek mümkün mü yani aygıt yöneticisinden yaptığım güncelleme sorunlu olabilir mi bu bana çok muhtemel gelmiyor ancak çok da bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_selim -- 16 Eylül 2018; 0:23:41 >
  • Açıkçası biraz korkuyorum daha yeni aldığım bir bilgisayarda böyle sorunlar yaşamam pek de normal değil gibi geliyor ancak ondan sonra en kötü format atarsın diyorum kendi kendime :D
  • Bilgisayarınız şu anda sorunsuz çalışıyorsa hiç kurcalamayın dert etmeyin derim. Format konusunu aklınızdan çıkartın.

Sisteminize bir yazılım indiriken ve kaldırıken iyi düşünün.
    Her yazılımı orjinal adresinden indirin.
    İşletim sistemi ve kullandığınız yazılımların güncellemelerine önem verin.
  • Tamam Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için ancak tek bir sorum daha olacak formattan uzak durun derken neden öyle dediniz yani format birazcık hddyi yıpratmak dışında herhangi bir zararı mı var
  • Sistem normal çalışıyorsa formata neden takıldınız anlamadım. Zorunlu hallerde format atlır tabi. Ama en küçük sorunda format atan formatcı kullanıcılardan da olmayalım. Problemlerle mücadele etmek araştırmak,çözüm aramak kişiyi geliştirir.

Ayrıca, gerektiğinde kullanabilmek için bir onarma CD niz olmalı. Yoksa kendi sisteminizden hazırlayabilirsiniz. Nasıl yapıldığını internetten öğrenebilirsiniz. Yine kayıt defteri yedeğiniz her zaman olmalıdır. Bunlar en temel yapılması gerekenlerdir ama kimse de yapmaz. Yapsanız iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.