Şimdi Ara

SÜRÜCÜM MÜ BOZULDU ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sLm ark uzun zamandır sürücümle ilgili sorun yasıyoram basta windowsta virüs oldugu icin acılmıyodur dedim format attım ama aynı sorun dewam ediyor sürücüyü cıkarmaya calıstıgımda "dwd rw sürücüsü (f:) cıkarılırken bir hata olustu" sürücünün özelliklerine baktıgımda aygıt düzgün olarak calısıyo dio aygıt yöneticisindede bi sorun gözükmüyo acaba calısıp calısmadıgını nerden anlıyabilirm??Simdiden yardımcı olan tüm ark tsk...(Bu arada laptop kullanıyorum win7)

• Sürücüyü çıkarmaya çalışmaktan kastınız nedir? İçinde bir CD- DVD olduğunda çıkarmıyor mu?
    CD - DVD okumuyor ya da yazmıyor mu?
  • sürücünün dügmesine bastıgımda acılmıyor söledigim hatayı alıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_42 -- 25 Kasım 2010; 0:24:09 >
  • sürücü ön yüzünde küçük bir delik vardır, oraya bir ataç sokarak sürücü çekmecesini açabilirsiniz. ancak düğmeye basınca hiç açmıyorsa cd/dvd sürücüyü aç bir de onun içini temizle diyeceğim(bozulursa mesuliyet kabul etmem) ama sen yine de sürücüyü tamire ver.
  • sürücün arızalanmiş veya içi tozlanmiş olabilir dikkatlice sök aç içini temizle bakalım ama yapamam diyorsan bilen biriyle beraber yap arkdş hadi kolay gelsin
  • sürücünü bi ataç veya bi iğne ile açabilirsin... ama düğmesine bastığında açılmıyosa içi tozlanmış olabilir..bu yüzden düzgün çalışmıyo olabilir... içini açıp bi temizlemeyi dene... umarım sorun çözülür...
  • valla ark o delige uzun zamandır toplu igne falan sokuyorum acılmıyoricini temizlemeye gelince söledigim gibi laptop icini acabilicegimi sanmıyorum olmadı bi bilg. götürücem yardımlarınız icin tsk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetçolak

sürücün arızalanmiş veya içi tozlanmiş olabilir dikkatlice sök aç içini temizle bakalım ama yapamam diyorsan bilen biriyle beraber yap arkdş hadi kolay gelsin

sürücüm arızalansa aygıt yöneticisinde weya sürücüye sag tusla tıklayıp özellikler dedigimde aygıt düzgün calısıyor diyebilirmi??Ark dedigi gfibi ici tozlanmıs olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_42

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetçolak

sürücün arızalanmiş veya içi tozlanmiş olabilir dikkatlice sök aç içini temizle bakalım ama yapamam diyorsan bilen biriyle beraber yap arkdş hadi kolay gelsin

sürücüm arızalansa aygıt yöneticisinde weya sürücüye sag tusla tıklayıp özellikler dedigimde aygıt düzgün calısıyor diyebilirmi??Ark dedigi gfibi ici tozlanmıs olabilir...

win salak biraz sağlam der. halbuki düzgün çalışmıyordur. Bu windows ta gayet normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.