Şimdi Ara

Sürükleyici okuma Kitabı Önerir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır kitap okuyamıyorum. Yeniden başlamam için sürükleyici kitap önerebilecek olanlar var mı ? Polisiye felan olmasın da akıcı bir roman olabilirse sevinirim:)

• Sınırdaki Ev'i öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semerkant- Amin Maalouf
  • kesinlikle olasılıksız beğenirseniz empati de var aynı yazardan çıkmış kitaplar devamı gibi bir şey ama 1. kitapla alakası yok
  • Olasılıksız Adam Fawer yeni başlayanlar için güzeldir. Ayrıca Stephen King de kitabı sevdirmek için idealdir. Örneğin 'Hayvan Mezarlığı' son derece sürükleyicidir. Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bayadır Olasılıksız okumak istiyordum bir türlü okuyamamstm onla başlasam fena olmaz hatta.. Önerileriniz için çok teşekkür ederim:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynep8507 -- 22 Şubat 2016; 13:30:39 >
  • Yerli roman olarak Zülfü Livaneli - Serenad şiddetle öneririm bana kitap okumayı sevdiren eser
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Kitap önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harry Potter serisi. Bir kitap bittiğinde diğerine geçmek için sabırsızlanacaksın.
  • qweck1925 kullanıcısına yanıt
    bende okudum bu kitap gerçekten çok iyiydi:)
  • BasiliKalanCtrl kullanıcısına yanıt
    Harry Potter serisini izlemedim de pek sevmiyorum o tarzı nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynep8507

Harry Potter serisini izlemedim de pek sevmiyorum o tarzı nedense

İzlemediyseniz daha iyi. Sürükleyiciliği güzel ama beğenmiyorsanız yapılacak bir şey yok. George Orwell'ın 1984'ünü de çok hızlı bir şekilde okuduğumu hatırlıyorum, onuda inceleyebilirsiniz.
  • BasiliKalanCtrl kullanıcısına yanıt
    en iyisi bu güzel önerilerinizi unutmamak için kitapları liste yapıyım :)
  • zeynep8507 Z kullanıcısına yanıt
    Livaneli kaleminin ustası yerli yazarlardan üstüne tanımam Kardeşimin Hikâyesi, Konstantiniyye Oteli, Mutluluk, Leyla'nın evi eserleri de iyidir okumadıysan tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeynep8507 Z kullanıcısına yanıt
    Harry Potter'ı okumadım ama filmlerini çok severim. Kitabı okumayacaksanız filmleri mutlaka izleyin, efsanedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.