Şimdi Ara

sürüm yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi benim şöyle bir sıkıntım var. kullandığım cihazdaki sürüm 4.1 ben bunu 4.2.1 yapmak istiyorum fakat itunes üzerinden update edersem direkt 4.3 ü kuracak. nasıl yapabilirim? herhangi bir yedek filan yok direkt 4.1 den 4.2.1 e geçmek istiyorum.

• host dosyası yaparak applein serverlarıyla irtibati keserek yapılabilir,cevap veren olmazsa host dosyasını 10-11gibi sana yollarım

edit:versiyon yukseltirken sanırsam bu yonteme gerek yok direk shift+restore ile yapabilirsiniz sanirsam olmazsa host dosyasını değiştirirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 24 Mart 2011; 22:10:17 >
  • itunes un serverla bağlantısını kesersek 4.2.1 e nasıl geçicem? değişik bir öneri olmuş ama olabilir gibi sanırım.
  • Firmware dosyasını indirip Shift+Restore basıp 4.2.1 dosyasını gösterip yüklüyorsun...
  • pm attım hocam
  • Merhaba hocam. benim sorum jailbreak li cihazımın shsh kaydını almam gerekiyormu acaba shift+restore yöntemi için benim cihazın sürümüde 4.1 ve 4.2 ye çıkarmak istiyorum. ilginize şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROSSO

Merhaba hocam. benim sorum jailbreak li cihazımın shsh kaydını almam gerekiyormu acaba shift+restore yöntemi için benim cihazın sürümüde 4.1 ve 4.2 ye çıkarmak istiyorum. ilginize şimdiden teşekkürler...

shshs kaydı 1onceki versiyonu donmek için kullanıyo yani tekrar 4.1e donmek isterseniz shshs kaydı alın onun dısında gerek yok shshs kaydınının olup olmadıgını cydiada ana menu en üstte yazar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios eski sürüm yükleme
    8 yıl önce açıldı
    ANDROİD SÜRÜMÜ GÜNCELLEME.!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgilendirme için çok teşekkürler. Peki bu orjinal 4.2 fw nereden bulabilirim.
  • quote:

Bilgilendirme için çok teşekkürler. Peki bu orjinal 4.2 fw nereden bulabilirim.

gugildan
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Bilgilendirme için çok teşekkürler. Peki bu orjinal 4.2 fw nereden bulabilirim.

gugildan

teşekkürler...
  • dünden beri uğraşmama rağmen maalesef 4.1 den 4.2.1 e geçemedim. her türlü şeyi denedim ama olmadı. server la bağlantı kuramadı mı izin vermiyor hatta kendi localhost uma fake server kurmayı bile denedim ama yemedi. kısacası jb den faydalanamadan 4.3.1 e geçmek zorunda kaldım.

cevap atan herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.