Bildirim
SÜRÜMLERLE İLGİLİ ACİL YARDIM...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oyunun korsan anladığım kadarıyla, henüz bir güncelleme de kurmamışsın, normalde yeni oyun açarken güncel versiyon yazar çünkü. Sürümlerin sırasını tam hatırlamıyorum ama galiba 12.0.2, 12.0.3, 12.0.4, 12.1.0, 12.1.1, 12.2.0, 12.2.1 diye gidiyor sıralama. Ancak, orjinal oyunda 12.2.1 son güncelleme olamasına rağmen korsan oyunda en son 12.0.4 var.
Güncelleme yüklemek için sadece 12.0.4 yüklemen yeterlidir. Öncekileri de kapsıyor çünkü. Oyun orjinalse zaten kendi otomatik güncelleme yapıyor Steam'den.
Oyunculara gelirsek de, yeni oyun açarken database boyutu diye bir kısım var, onu "geniş" olarak seçersen daha çok oyuncu içerir. Ayrıca atıyorum sadece Türkiye ligi değil, örneğin İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa ve Almanya'yı da ekle oyuna. Böylece istediğin her oyuncu %99 olacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X