Şimdi Ara

SÜRÜMLERLE İLGİLİ ACİL YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ilk defa fm oynuyorum ve acayip derecede kafam karıştı...

şimdi yeni oyun açarken versiyon 12.0.0 diyor bundan sonra sırayla hangi sürümler geliyor ? ve ben bazı oyuncuları arattıgımda çıkmıyor oyuncular sebebi nedir ?

• Oyunun korsan anladığım kadarıyla, henüz bir güncelleme de kurmamışsın, normalde yeni oyun açarken güncel versiyon yazar çünkü. Sürümlerin sırasını tam hatırlamıyorum ama galiba 12.0.2, 12.0.3, 12.0.4, 12.1.0, 12.1.1, 12.2.0, 12.2.1 diye gidiyor sıralama. Ancak, orjinal oyunda 12.2.1 son güncelleme olamasına rağmen korsan oyunda en son 12.0.4 var.

Güncelleme yüklemek için sadece 12.0.4 yüklemen yeterlidir. Öncekileri de kapsıyor çünkü. Oyun orjinalse zaten kendi otomatik güncelleme yapıyor Steam'den.

Oyunculara gelirsek de, yeni oyun açarken database boyutu diye bir kısım var, onu "geniş" olarak seçersen daha çok oyuncu içerir. Ayrıca atıyorum sadece Türkiye ligi değil, örneğin İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa ve Almanya'yı da ekle oyuna. Böylece istediğin her oyuncu %99 olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.