Şimdi Ara

surviver yi izlediniz mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bence tteymuralpe çok büyük haksızlık yaptı herkes yunanların nasıl olduklarnı bir daha gördü ve türk takımı teymuru yollamakla çok büyük hata yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAHİN YILMAZ -- 11 Kasım 2006; 23:20:29 >

• izledim ama ordaki olayı ben anlamadım ama neyse güzel bi yarışma inşalla bittiinde yenisi aralıksız devam eder
  • ya ben arada izliyodum bi ara onur-yunankızı davası çıktı onun yüzünden izlemiyodum hatta mail bile attım böle yarışma olmaz diye ertesi hafta zate onur elendi arada gene bakıyodum tek bu yunanlıları yendiğimizde içime doğan sevinç için.ama bugün izledimde şunu anladım yazıklar olsun izlemicem birdaha bu yarışma yunanlıların olur.

1-Türkün Türkten başka dostu yoktur.
    2-Dostunu seçerken tipine değil karakterine bakacaksın.(buda benden)
    3-Son kez yazıklar olsun

• teymur ve o derya mıdır nedir ikiside dönek ve ikiyüzlü.
    koskoca adamlar dedikodu yapıp entrika çeviriyolar.
    o 18 yaşındaki arzu bile daha olgun onlardan.
    gitmesi iyi oldu.
    haftaya da takımı karıştırmaktan başka bir işle yaramayan yanardöner derya gidecek.
  • Oradaki yarışmacılar otelde kalıo.çekim günü adaya gidiyolar.
  • Oyun yunanlara tepsiyle verildi takımımız birleşmezse işler çok kötüye gider o kızlarla nereye kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doctor_j

Oradaki yarışmacılar otelde kalıo.çekim günü adaya gidiyolar.

bende ole dusunuorum o kadar hafta kumda yatmaları ımkansız
    yemek bulmaları daha ımkansız
    hastalanmamaları impossible
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

Orjinalden alıntı: doctor_j

Oradaki yarışmacılar otelde kalıo.çekim günü adaya gidiyolar.

bende ole dusunuorum o kadar hafta kumda yatmaları ımkansız
    yemek bulmaları daha ımkansız
    hastalanmamaları impossible

• Olay Nadya denilen hoppa yüzünden başladı. Yunanlılar gerçek yüzünü gösterdi sağ gösterdiler sol vurdular.

Türkün Türkten başka dostu yoktur. Tabiki tek derdi karı kız olanlan Türkdende dost olmaz. Hele Hafif bir Yunan kızı için kendi arkadaşını satan SELİM gibilerden hiç olmaz.
  • yine tarih tekerrür etti türkiye'yi kimse bölemez sadece biz kendi kendimizi bölebiliriz
  • yunanlar çok zeki teymuralp i ii kandırdılar.Ama giderken güsel 3 şey söyledi.Bence Türk takımı birleşmezse oyun yunanlıların.Kızlardan iş çıkmaz en güçlü erkekte gitti.Ama kaybedersek üzülürüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.