Şimdi Ara

Survivor 2016 (5616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112.522
Cevap
135
Favori
1.602.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56145615561656175618
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: yaki83

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Semih e bile reis dediler iki allah dediği için. Ne biçim koyun bir kesimmiş şu semih denen çocuğun fanları.

Atakanda cok fazla Allah dedi. Tek kazanan var o da semih...

Evet zaten babanız size 500.000i okul harçlığı diye veriyor
    Yavaş konuştuğu için destekliyorsunuz çünkü kafanız biraz daha hızı kaldırmıyor. Adam yerine koyup cevap bile vermediler yüzleşmede. Semih den reis değil olsa olsa malum kesime çoban olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATA KANATTI
  • Hayatımda ilk kez Nihat A reis'den snra ünlülere tuttum normal nefret ederim ünlü dedin mi itici gelirdi banada halkın gözündede böyle ama Atakan resmen tabuları yıktı sokakta sohbet ettiğim cok oldu ınsanla cogu gönülleri tutuyorum işte efecan serkay semih vs ama Atakan şampiyon olsun ıstıyorum diyen rahat 20 25 kişiyle sohbetım olmustur duraklarda felan fistan.

Düşünün bide bu adam gönüllerde olsa diğerlerinin hiç şansı yoktu baştan acun cok iyi ayarlamış resmen istese iboyu ünlülere verip atakanı gönüllere verirdi ama ünlülerden sampiyon cıksın istiyordu oda öyle yaptı dogruda yaptı halk ünlü dedin mi amaannnn para alıyorlar onlar mantıgında sampyion cıkmıyordu. Nihat A reis'ten sonra yorumların coguna baktım baya serkaycıyım ama o kadar sms attım ama atakan hakedıyordu uzulmedım buna benzer sayısız yorum var instagram ve facede sayfalarda bu ITIIIKAN için başardıgı en büyük olaydır helal olsun

• Heee desteklediğin yarışmacı kazandı da başın göğe erdi.

• bence artık şu şöyleydi bu böyleydi tartışmalarını bırakın arkadaşlar eğlenmeye bakın

bir ara izlemeyi bırakmıştım 1 ay kadar izlemedim zaten ne olduysa o ara olmuştu zafer elenmişti vs.,

dün zaferin sahnelerini gösterdi kahkalarla güldüm ya ahahhah şahaneydi. konseyde gizemi yazmış ama açıklama yaparken ne konuşacağını unutması, oyun alanında yaptığı ayılıklar vs adam tam evlere şenlikmiş. keşke elenmeseymiş dedim o sahneleri görünce
  • Örnek az önceki konu atatürke çirkin iftiralar atıp atatürke hakaret ediyor ve milleti tahrik ediyor bu tür mesajlarla:
     Survivor 2016

Survivor 2016

Survivor 2016

Konu linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_118205870//tm.htm#118208156

Biliyorum yeri burası değil ama artık birisinin buna dur demesi lazım !

• Ona buna değil de ..Topik olmaktan düşeceksiniz ya çok seviniyorum..Lüzumsuz 1 sıra işgal edilmeyecek

• Bir hiç için 1800 sayfa yazı yazabiliyoruz(şu anda ben de dahil oldum)CAHİLİZ!
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Reisimize neden soz hakki vermediler biliyormusunuz? Cunku reis bu duzene bozdu.. Acun ona soz hakki verseydi herkesin iki yuzlulugunu yuzlerine vurdugu icin susturdular. Neyse reisimizin parmagi iyilessinde gerisi sorun degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: abuzittinbey

Acun: ''Böyle bir format değişikliğine gidip Gözaltı programını yapmamızın en büyük sebebi sensin semih. Casting seçimlerinde senide yanımızda görmek isteriz''
    Hakan Hatipoğlu (Panaroma): ''Burada iyisiyle kötüsüyle semihten başka bişey konuşmuyorsak semihte kıbrısı hakediyor demektir''

Semih televizyonculuk okumuş bildiği iş bu. Ve çıkıpta survivorun hatta tv8'in gidişatını değiştirtiyorsa çıkıp yeni format yapılmasını sağlıyorsa sezon boyunca ada içinde ve dışında ondan başka kimse konuşulmuyorsa. Gülçe,avatar,serkay gibi adamların kini bu yüzdendir gereken dikkati ve ilgiyi çekemedikleri için. Dolayısıyla semih kendi içinde şampiyondur zaten. Survivor 2016'nın tek kazananı var oda semihtir. Kimse kendini kandırmasın. Semihin ütopya hezimetinden sonra ne halkın smsine nede acuna tekrar güvenecek kadar aptal olabileceğini zannetmiyorum. O zaten şampiyonluk beklemiyordu iddalı konuşması oynadığı karekterin gereği.

Acunda bıraksın bu işleri seneye şeyma kurtarsın onu. Değil gözaltı programı alayını hücreye attırsa bu saatten sonra aklı başında kimse bu adama prim yaptırtmaz. Kimsede semih kadar kendini kullandırtmaz diye düşünüyorum.

evet, ondan başka kimse konuşulmadı çünkü programda çevresine karşı sözel saldırganlığa, insanların kişisel haklarına saldırmaya doymayan başka bir ''sapık'' yoktu. bir kötülük görmediği insanlara ''sizi ağlatıcam'' diyen (ütopya), insanlara şekilci hatta ırkçı isimler takmaya çalışarak itibarsızlaştırmaya çalışan ve bunları yaparken eğlenen tavırlarda bulunan başka bir insan yoktu evet... reelde takınamayacağı tavırları programda olduğu için arsızca insanların gözünün içine baka baka yapan bir pislik... seni bilmem ama biri benden bi kötülük görmeden bana ''seni ağlatıcam'' dese gel ağlat bakıyım diyip bi de üstüne dövüp yollarım. ''ben istediğim tavrı takınırım kafama göre konuşurum birisi vurursa bişey yaparsa da kendi elenir'' di mi... oh ne güzel... reelde yemez anca böyle kamerayla takip edilen programlarda takınabilir o tavırları.

kendi içinde şampiyondur demişsin de... bak g.tüne baka baka evine dönüyo şimdi ne güzel şampiyon oldu di mi...

''ben de sona sorumcam kıbrıs'ta nerdesin? diye'' diyen adam şampiyonluk beklemiyordu he... kedi ve ciğer hikayesini hatırladım nedense...

• quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

Hocam game of thronesla kurtlar vadisini birlikte izleyecek kadar ne yaşadınız?

Kurtlar Vadisi ben hatırladığımdan beri Perşembe akşamı bizim evde açık olurdu. İzliyoruz işte. Ayrıca kötü bir dizi değil, her ne kadar Polat'la dalga geçilse de Türkiye'de ki pis oyunları diziye yansıtıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Semih e bile reis dediler iki allah dediği için. Ne biçim koyun bir kesimmiş şu semih denen çocuğun fanları.

hatırlatıyım bu arkadaş nazım'dan şiir de okumuştu, acun'un para kırma tezgahının çarkına dişli olmuşken

başka bi gün de milliyetçi şiir okumuştu... şiirleri ezberlemiş ezberlemiş adaya gitmiş. her kesime sesleniyo sağolsun

• adam elendi gitti hala twitterda martavallar okuyor koyun fanları da destekte tabi

• Bu sene çok uyuz ve gıcık yarışmacılar olduğu için izlemedim ancak atakanın şampiyon olacağı 3. Bölümden sonra falan belli olmuştu hem oyunlarda neredeyse rakibi yoktu hem efendiliği hem de sempatik görüntüsüyle zaten başkasının olma ihtimali sıfırdı.

• Atakan'ın sakatlığı ile Serkay'ın sakatlığını aynı tutmuşsun. Her cümlene saygım var ama bu cümlen beni güldürdü.
  • Bu sacma konu ne zaman kapanacak acaba?

• semih konuşurken böyle değildi, twitterda cümle kuramıyor, bütün cümleleri yarım ya da gramer eksikliği var feci halde. konuşurken iyi olup da yazarken niye kötü olur insan :S o kadar efecanla dalga geçti bi de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Arı -- 1 Temmuz 2016; 17:31:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Arı

semih konuşurken böyle değildi, twitterda cümle kuramıyor, bütün cümleleri yarım ya da gramer eksikliği var feci halde. konuşurken iyi olup da yazarken niye kötü olur insan :S o kadar efecanla dalga geçti bi de...

Sizler Semihin gizli hayranlarisiniz diye bosuna demiyorum bazi haterlara. Yine hakli cikmis oldum ben guya adami destekliyorum ama daha twitterina bakmadim bile :)

Dedigin sey 150 karakter siniri nedeniyleyse de baya gulerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genius_11 -- 1 Temmuz 2016; 17:44:41 >
  • Hepsini özleyeceğiz

Survivor 2016

Survivor 2016

Survivor 2016

• Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    Hepside iyi yetiştrilmiş çocuklarıdı . Gerçek Türk ,Anadolu çocuklarıydı . Helal olsun bu 3 gence hakettiler.
  • 
Sayfa: önceki 56145615561656175618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.