< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 24 Temmuz 2016; 13:50:56 > |
Bildirim
Survivor 2016
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 24 Temmuz 2016; 13:50:56 > |
HAZIR MIYIZ???
"İKİSİ DE ÇOK HIZLI" "DOMINIKTE MUHTEŞEM MÜCADELE" "BIRINCIYI ATTI IKINCIYI ATAMADI" "SURVIVORDA YAŞAM SAVAŞI VERIYOLAR" "EVET YENİ BİR KURAL VAR, BUNU DAHA ÖNCEDEN YARIŞMACILARA SÖYLEMİŞTİK AMA SEYİRCILERIMIZ YENI ÖĞRENİYOR" "VEE MUHTEŞEM ÖDÜLÜNÜZ SİMİT SARAYINDAN GELİYOR" "AYNI HATAYI TEKRARLARSAN YARIŞMADAN DİSKALİFİYE EDİLECEKSİN" |
Demeyenler +
|
2 yil aradan sonra Sahra ve Turabi nin olmadigi guzel bir Survivor dilegiyle.
|
respect
|
Semih'i performans olarak degerlendirirken adamin fizigine de bakin. Gonullulerde O kadar sporcuyum diye gecinen adamlarin arasinda bir tek ibrahim karsisinda geride performans olarak. Semih beklentilerin cok uzerinde bir performans sergiliyor fizigine gore,bunun sebebi de hirsi ve akilli oynamasi.
|
Yoklama vakti.
Semihciler artılasın. |
Açık konuşayım Semih giderse izlemem. Benim izleyip izlememem elbette önemli değil ama benim gibi düşünen pek cok insan olduğunu düşünüyorum.
Yarışmada tek eglenceli,manyak adam Semih. Onun için izliyorum. Yoksa ben napayım Atakanla Serkayin mücadelesinde parkuru kimin önce bitirdiğini ? |
Sen bunu yazdın ya ceddin gurur duyuyordur şimdi seninle. Şimdi kesin Fatih, Yavuz'un sırtını sıvazlayıp "Falan forumda ZeKeR diye biri var. Survivor izleyenlere laf etti. Tarihimize bir ihtişamlı zafer daha eklendi," falan diyordur. Helal valla.
|
Efecik E İLE
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1679fbhju -- 16 Haziran 2016; 16:29:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 5 Şubat 2016; 21:41:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 16 Şubat 2016; 2:20:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuckb -- 5 Şubat 2016; 22:04:25 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 25 Şubat 2016; 11:12:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |