Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.024.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
    aynen millete yapacaksın edeceksin derse o psikolojiyle eseri tokatlarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göz6 dan Zeydin gelmesini isterdim elendi şimdi Erdi reis ve Berna Keklikler gelsin isterim
    Fena hatun survivoru sırf onun için izlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral_Jumong -- 1 Ocak 2017; 23:53:17 >
  • Atakanın adamsızlığı mı cıktı la ortaya? Kadın dövmek falan filan eünedir bu olaylar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kaldı hadi beyler
  • Saçmalık başlıyor yine..

En sevdiğim şeyde burda sanki devlet meselesiymiş gibi tartışan tipler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 2 Ocak 2017; 0:26:15 >
  • Geri sayım başladı Yerlerimizi alalım Bu sene bi kadın şampiyon bekliyorum Yarışmayı domine edebilecek kadın yarışmacılar var
  • Ünlülerden Furkan Kızılay ve İlhan Mansız

Gönüllülerden Eser West ve Erdi Reis Benim favorilerim...
  • kadın yarışmacıları fazla övdünüz ama bir nagihana merve aydın olamayacaklar gibi içimde öyle bir his var.

survvivorda kadın şampiyon çıkması çok zor genelde şampiyon profili aynı bakınız.

nihat derya hilmicem turabi(2) atakan

ortak özellikleri kaslı bir yapı ve başarılı performans

derya anımsadıgım kadarıyla performansta bir veya 2 sıradaydı. Finalde nihat olması rahat bir şampiyonluk getirdi ona dogruyu söylemek gerekirse ben 3t kazanır diyordum ama yarı finalde fazla dikkat dagıttı derya taneri 63-37 elerken finalde nihatı 74-26 eledi taner deryayı eleyebilse şampiyon olacaktı.

nihat hasandan sonra geliyordu ama dokunulmazlıkta hasan onu yazarken o hasanı korumuştu o gün burada şampiyon nihat oldu demiştik zaten hepimiz sürpriz olmadı

hilmicem bir veya ikinciydi emin degilim performansta ya murat ya hilmi alacaktı çünkü her gün onların arkadaşlıgı ile ilgili bir gündem vardı.

tüm sitelerde o yarışmanın kazananını murat hilmi smsi belirledi.

murat üst üste 4-5 kez sms çıktı hilmi oy biriktirdi o halde bile %52-48 geçti hilmi muratı hatırlayanlar varsa murat her ankette hilminin önündeydi murat elenince açık farkla kazandı hilmi finalde

turabi 2014-2015 de performans olarak birinci bitirdi. çok fazla smse çıkmadı çıktıklarında ya 1 ya 2 oldu hasan turabiyi eleyecek diyorduk ama hasan turabiye yaklaşımını ılımlı yapıp hakanı yanına almak yerine karşısına alınca anti turabiciler hasandan merve aydına geçtiler.

finalde mervenin şansı vardı ama o geceki final oylaması sırasında olanlar turabiyi şampiyon yaptı.

atakan performans olarak birinci bitirdi sanırım son 4'de kadar nagihan birinciydi ama sakatlıktan sonra çok ciddi sayıda oyun verdi damlaya.

atakan birinci oldu performansta rakipte finalde çok fazla anti toplayan serkay olunca rahat bir şampiyonluk aldı.

oylar açıklanmadı ama atakan damla ile smsinde daha az oy almıştır serkayla smsine göre tahminim damla ile %58-42 ise serkayla %63-37 falandır.

bu senenin şampiyonluk adaylarınıda 2 hafta içinde görecegiz zaten kendilerini belli edecekler.

bizim tayfa şampiyonluk şansı olmayan eglenceli arkadaşı tutarken yarışmadan haz almadan sadece kazanma hırsı ile yaklaşanlar yine yukardaki yarışmacılarla aynı çizgideki kaslı ve güçlü arkadaşı tutacak .

özetle biz burada yıllardır varız ve diyoruz atakanı turabiyi herkes destekler potansiyel şampiyonu desteklemek zevkli degil asıl taneri cevheri yigiti hakanı semihi desteklemek yarışmayı heyecanlı yapar. Bu güne kadar destekledigim isimlerin ortalama derecesi 4-5 arası bir şeydir zaten yarışma o aşamadan sonra pek izlemem yaz gelmiş oluyor akşamları gezmece

• GENJLERR SELAMMM ÖZLEDİM LAN SİZİ ATAKANI 1.yaptık. şimdi kimi tutucaz bılmıyorum

İlk kez ünlüleri tutmsutum o itic gönüllülerden sonra gönlüm şimdi gönüllerden yana ama kımseyı tanımıyorum adam akıllı tanıtımlara fazla bakmadım. Ünlülerden heralde İlhan mansızı tutarım gibi gslide olsam. umarım güzel sene olur.
  • Çılgın Sedat, benim kardeşimin mekanında çıkıyor. Her cuma geliyordu, survivordan dolayı ara verdi. Ben hayatımda bu kadar güzel, eğlendiren birisini daha görmedim desem yeridir. Çok dobra bir insandır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 2 Ocak 2017; 3:42:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Saçmalık başlıyor yine..

En sevdiğim şeyde burda sanki devlet meselesiymiş gibi tartışan tipler

+1

• yıl olmus 2018 halen survıvor ızleyen var

• en iyi survivor all stardi, bi daha ayni heyecani alabilicegimizi sanmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Göz6 dan Zeydin gelmesini isterdim elendi şimdi Erdi reis ve Berna Keklikler gelsin isterim
    Fena hatun survivoru sırf onun için izlerim

Ben finale Erdi veya Zeyd kalır diye düşündüm ama erken sayılabilecek zamanda gitti Zeyd. Erdi daha çok kavga çıkartır adada o yüzden kaldı belliki :)
  • Tuğçe buz hokeyi oynuyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Tuğçe buz hokeyi oynuyormuş

En sevdiğim buz hokeyi, bakalım tugce de buz hokeyi kadar güzelmiymişö

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Tuğçe hanım kızımız güzel. Buz hokeyi oynadığı için ayağını kaydıramazlar.
  • Bu sene kadınlar çok ön planda olacak.

Tuğçe güzel kız ve buz hokeyi oynuyormuş. Fragmanda gördüğümde güzel-beceriksiz kontenjanından alındığını düşünmüştüm ama muhtemelen iyi performans gösterecek. Damla vol 2.

Elif'de Türkiye fitness şampiyonuymuş.Denisa da aynı şekil yarışmalara katılmış. Ünlü bayanlarını saymaya gerek yok efsane bir kadro.

Erkeklerden Serhat 'a dikkat derim. Çok süratli topçuydu . Hem yaşı da genç sayılır. Bence ünlü erkeklerde sona kalacak isim kendisi olacak. Adem de olimpiyatlara katılmış bir sporcu. Ama şampiyon yapmazlar 3 senedir dövüşçü şampiyon oluyor.

Gönüllü erkeklerde Ogeday dünya gençler kürek şampiyonu. Volkan da epey dominant tipe benziyor. Çok erken ama ikisi kafadan şampiyonluk adayı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Tuğçe hanım kızımız güzel. Buz hokeyi oynadığı için ayağını kaydıramazlar.

Very nice, tuğçe güzelmiş. Oyum tugçeye

• Youtube'da, buradaki diğer konuda 'ünlülerden kimseyi tanımıyorum' mesajları uçuşuyor. Aboov yaşlanmışız ya biz, her yer 2000'li kaynıyor...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.