Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.026.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48014802480348044805
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Bu arada halktaki algı inanılmaz değişik.
    Serhat ademe nası elendi diyor annem mesela.O adam çok iyi yarışıyordu nası elendi şaşırdım dedi.
    Velhasılı reality yönüde olsa survivorun yayın akışının büyük çoğunluğunu oyunlar oluşturuyor.
    Mağlubiyeti galibiyetinden fazla olan biri survivor 2017 şampiyonu olmamalıydı.
    Ademcilerde üzülmesin dörtlünün tamamını elediler misyonları tamamlanmış oldu.
  • SWORDSMAN nickli bir ergen vardı burada barzonun destekçisi, banlanmış. Eğer burayı okuyorsan sana çok hoşuna gidecek adem tarzı bir cümle kurayım;

"Sapla samanı karıştırma yoksa saplarım sana."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E449A54C -- 23 Haziran 2017; 2:5:32 >

• OH BE EN AZINDAN KASLI DÖVMELİ DÖVÜŞÇÜ 3 LEMESI BITTI ACUN DA SIKILMIS DEMEK KI BUNDAN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

smsler çok net şaibelidir arkadaş bunu kabul edin artık. yani allah aşkına ortada bi tane noterin ismi geçiyor(bu ülkede ne kadar güvenilirdir ona da siz karar verin) ama ortada en ufak veri yok e kalkıp bizim de buna inanmamızı beklersen olmaz. şu yarışmayı takip ederim ama hayatımda 1 tane sms atmıştım 2 sezon önce o kadar.

Tamam da güzel kardeşim acun aslında daha çok oy alan Adem'in hakkını yiyip Ogeday'ı şampiyon yaparak ne kazandı? Acun medyanın bundan kazancı nedir? Sosyal medyada daha çok destekçisi olan, daha çok sms alan bir adamı eleyip daha az destek alan birini şampiyon yapıp izleyicinin çoğunluğunu küstürerek kanal ne kazanır? Bunun için mantıklı bir neden üret.

güzel soru. bana sorarsan performansın inandırıcılığı açısından. yani dediğim gibi adem performans sıralamasında ilk üçte değildi. açık ara farkla 1. olan yarışmacıyı şampiyon yapmak istediler bana sorarsan, yarışmanın ileriki senelerdeki işleyişini de düşünüyorlardır illa ki.

• Eğer survivorda badem kazansaydı ilk kez birinci için gönlüm rahat etmeyecekti geçen yıl serkaycıydım ama atakan a hiç üzülmedim. Bu sene badem olmamalıydı olmadı da oleyy be

OGE DAYYY

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Bir tarafta Barzo Turabi diğer Tarafta İstanbul Beyefendisi Erdi Başkan hocam.Kıyaslamak Erdi Başkan'a hakarettir.

• Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    3 ay önceki konseyde ''bir hedefim var'' filan diyordu. geçenlerde yazmıştım, ''o konuşmayı kardeşim dediği çocuk adına bir şeyler yapmak için konuştu bence, ama duygu sömürü olmasın diye söylemedi'' diye, sonunda çıkardı ağzındaki baklayı
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    hocam hep ilhan a laf etmedi diosunda ayak parmagini kirmisti bi oyunda sinirden ilhan a cikismisti hatirlarsan adada da hep kendi bildigini okudu ilhan a uymadi hic

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

delikanlica biri cikip ademin smsi ogedayin en az 1.5 misliydi, ama ogedayin performansi daha iyi oldugu icin acunun aşırmasına sevindim desin ona bir sey demem.

haketti demek bambaska bir sey. acun bu yarismayi en iyi kazanir demiyor. halk belirler diyor. o zaman halkin sectigi haketmis oluyor. bu format icinde yarisiyorlar.

bu yarismaya sms atilmasa ogeday sampiyon olsa hicbi ademci itiraz edecek miydi saniyorsunuz? sms le ilerleyen bi yarismada 6-7 tane iblis 3 kisiyi her hafta halkin onune atti. ama bu insanlar kazanacagi zaman acun halki safdisi birakti. isyan buna. isine gelene kadar halk, sonra ben karar veririm. sikinti burda

Dostum ben de üzüldüm ama ne kazancak Acun bundan sıkıntı orada. Daha çok oy alan adam, sonuçta daha çok rating getiren adamdır. Neden daha az desteklenen yarışmacıya torpil yapsın?

çünkü dünyanın en zor yarışması palavrasını yutturmak istiyor. ogeday gibi canavar performansı olan birisinin kazanması işine geliyor. lütfen ademe bütün anketlerde oy verenler bugün uyuyakalmış deme.

sana çok basit şeyler söyleyeceğim,
    -kıbrısta ademin bütün konuşmaları kaybedeceğim temalıydı, yüzü hep durgundu. ogeday ise mutlu olduğunda ağlayan birisi, kaybettiğinde dik duran birisi. hep gözleri dolu doluydu.

-sonuçlar açıklanmadan önce acun konuşurken sürekli ogeday'ın ailesini gösterdiler

-acun sonuçları açıklamadan önce bir yerde "ogeday'ın kazanamadığı araba" dedi. buna vurgu yaptı

-1.5 aydır acunun yan programlarında adem kötülenip ogeday övülüyor, sadece ogeday konuşuluyor. 2 haftadır da ogeday'ın arabası yok deniyor.

-hiçbir ankette ilhan ve adem'den yüksek oy alamayan ogeday sırasıyla, ilhan serhat ve adem'i eliyor. demek ki ogeday'ın sevenleri de twitter kullanıyormuş. köydeki amca sıkı bir ogedaycıymış oysa.

-acun üstüne basa basa sms'ler cok yakın dedi. neden? çünkü hiçbir ankette ogeday adem'in yanına yaklaşamıyordu. bunu dedi ki, bakın oranlar çok yakın sonra itiraz etmeyin diye.

-sürekli ademciler fake hesap açtı oy verdi diyorlar anketlere, peki fake hesap acacak kadar gayretli insanlar sms göndermenin sınırsız olduğu bir yarışmada 1 sms gönderip oturuyor mu? deli gibi sms basan ogedaylar anketleri hiç umursamıyor mu?

-tuttuğu parti anketlerde yüksek alıp seçimde düşük alınca oylar çalınmış diye itiraz eden insanlar, hiçbir oylamayı açıklamayan acun'un sms'lere müdahale edeceğine neden inanamıyor?

• hani adem şampiyon olacaktı nerdesiniz paragrafçılar

hani kuduracaktık nerdeydi o listeler çıkarın da görelim, ne demişler büyük lokma yut büyük laf etme

bakıyorum ortalıkta yoksunuz sevsinler mağduriyetinizi

YUKARDA ALLAH VAR ALLAHHHHHHHHHHH

• quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

hani adem şampiyon olacaktı nerdesiniz paragrafçılar

hani kuduracaktık nerdeydi o listeler çıkarın da görelim, ne demişler büyük lokma yut büyük laf etme

bakıyorum ortalıkta yoksunuz sevsinler mağduriyetinizi

YUKARDA ALLAH VAR ALLAHHHHHHHHHHH

Kibirli Adem'ciler kudurun falan diyordu. Ne oldu o iş?

• quote:

quote:

quote:

smsler çok net şaibelidir arkadaş bunu kabul edin artık. yani allah aşkına ortada bi tane noterin ismi geçiyor(bu ülkede ne kadar güvenilirdir ona da siz karar verin) ama ortada en ufak veri yok e kalkıp bizim de buna inanmamızı beklersen olmaz. şu yarışmayı takip ederim ama hayatımda 1 tane sms atmıştım 2 sezon önce o kadar.

Tamam da güzel kardeşim acun aslında daha çok oy alan Adem'in hakkını yiyip Ogeday'ı şampiyon yaparak ne kazandı? Acun medyanın bundan kazancı nedir? Sosyal medyada daha çok destekçisi olan, daha çok sms alan bir adamı eleyip daha az destek alan birini şampiyon yapıp izleyicinin çoğunluğunu küstürerek kanal ne kazanır? Bunun için mantıklı bir neden üret.

güzel soru. bana sorarsan performansın inandırıcılığı açısından. yani dediğim gibi adem performans sıralamasında ilk üçte değildi. açık ara farkla 1. olan yarışmacıyı şampiyon yapmak istediler bana sorarsan, yarışmanın ileriki senelerdeki işleyişini de düşünüyorlardır illa ki.

O zaman mantıken daha çok rating getiren kitlenin suyuna gitmesi lazım gelmez mi? Ben olsam öyle düşünürüm Sonuçta eğer veli nimet "salla performansı ben Adem'i seçtim" diyorsa ben sorgulamam şahsen. İlla bir taraf küsecekse o zaman hacmi düşük olan küssün napalım Nasıl olsa seneye bir daha izliyo herkes. Bilemiyorum yani bir neden göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Bir tarafta Barzo Turabi diğer Tarafta İstanbul Beyefendisi Erdi Başkan hocam.Kıyaslamak Erdi Başkan'a hakarettir.

Erdi başkanı gördük Galatasaray forumunu unuttuk hocam noldu kap lar geldimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Demet akalın nihat doğan sahra nagihan duygu çetinkaya fulyanın desteklediği adem şampiyon olmadığı için sevindim.

Ayrıyetten şu dövüşcü ekolünün bitmesine de sevindim.
    Bu diğer sene gelecek yarışmacılar içinde bi umut olacaktır.

Demet Akalın denen kadın artık desteklediği isme zarar veriyor bir anlasa. Ayrıca şu isimlere bakıyorum hepsi mi itici ve insanların sevmediği kişiler olur nasıl da birbirlerini bulmuşlar.
  • Survivor 2017 | Final

• Gereksiz bir bilgi verip kaçıyorum

Survivor 2017 | Final
  • ilk kez bi survivor'da sms atmadım daha dogrusu baştan sona fazla izlemedim reyting cıkaracak ANA KARAKTERLER yoktu oy üzden izlemedim bu sene survivoru sonlara dogru anca izledim

Hilmicem gibi onun sezounda müthiş karakterler, Turabili Gökhan sezonunda yine cok iyi reyting, Nihatlı Hasanlı survivor, Geçen sene ki Semihli serkaylı Atakanlı survivor. çekişme reyting vardı

BU sene bu yüzden bakmadım cunku cok duragan kavga olayı sadece adem gille serhatlar arasında vardı oda komediydi kavga bile denmez. seneye inşallah güzel survivoru olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Kardeş eskiden böyle bir sistem vardı.Yıllar geçtikçe Acun şaibeyi arttırdı.Artık oy oranlarını bile göstermiyor.Adem bugün rekor oy alsa bile şampiyon yapmazdı.Aslında İlhan-Ogeday oylamasında İlhan'ı eleyerek Ogeday'ın şampiyon olacağını belli etmişti.Ogeday çok zengin değildi kazanmasına sevindim.Ama oylamalarda oynamalar var mıdır bilemem.

Survivor 2017 | Final

haklısınız hocam ne diyeyim. acun ılıcalı nefret ettiğim bir insandır ama yarışmadaki sevdiğim insanların hatrına katlandım. bugun bu işi yapacağı az çok içime doğuyordu ne diyeyim. ona para kazandırmış olduk ama bizim de çıkarımız dersimizi almamız oldu. daha buna para kaptırmam, reyting vermem. çarkını böyle döndürüyor, bir şekilde halkın sevecegi ve nefret edeceği insanları koyuyor. sonra halk onlara bağlanıyor, nihayetinde kimi isterse onu yapıyor. bugün adem'i sevmedikleri için buna gülen insanlar yarın sevdikleri birine olunca ne derler. gerçi birilerini seviyorlar mı bilmem onu da

ben de ogeday'ın kazanmasına sevindim sadece. onun dışındaki her şey üzücü oldu. aylardır adem destekçilerine hakaret eden yarışmacılar (pınar,elif) , fanlar sevinmiş oldu. acun bizi dolandırmış oldu. burda sabah kendine beyin alsaydın diye saygısızlık yapan adam bile haklı duruma çıktı şu anda. ne denilebilir ki?

eğer adem bir daha acun medya organizasyonlarında yer alırsa 2 kat üzüleceğim çünkü duruş gösterdiği için desteklediğimiz adam bizim desteklerimizi acun'a satmış olacak...

• helal olsun o aramayanlara, kimin ne kadar adam olduğunu iyi analiz etmişler demek ki. bir de kendini adamdan sayıp itibar görmek istiyor finalde adını andırma çabasından belli zaten, yapıştı senelerdir, acuna tek sms atan bu final için, işi gücü hava cıva artistin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

ERDİ BAŞKAN şampiyon olmuştur gerisi fasa fisodur!

ALL STARDA TURABİYE FARK ATACAZ İNSALLAH

Survivor 2017 | Final@Michael J.Scofield

İNŞALLAH HOCAM İNŞALLAH

• 
Sayfa: önceki 48014802480348044805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.