Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4802. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.026.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48004801480248034804
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Seneye ALL-STAR olursa görecez bakalım kimin performansıyla gerçekte nasılmış. Turabiler hilmicemler murat ceylanlar Serkaylar efecanların içinden ogeday nasıl performans verecek. ortalama olursa smste hilmiye serkaya turabiye murat ceylana elenir rahatlıkla. Ama ogedayın atışlarından dolayı kötü performans vereceğini zannetmıyorum.

Karşısısnda zorlanacağı Yattara ve Atakan olabilir. inşallah güzel bi all star olur tabi acun herkesi getirebilirse.
  • En Mağduru Adem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delikanlica biri cikip ademin smsi ogedayin en az 1.5 misliydi, ama ogedayin performansi daha iyi oldugu icin acunun aşırmasına sevindim desin ona bir sey demem.

haketti demek bambaska bir sey. acun bu yarismayi en iyi kazanir demiyor. halk belirler diyor. o zaman halkin sectigi haketmis oluyor. bu format icinde yarisiyorlar.

bu yarismaya sms atilmasa ogeday sampiyon olsa hicbi ademci itiraz edecek miydi saniyorsunuz? sms le ilerleyen bi yarismada 6-7 tane iblis 3 kisiyi her hafta halkin onune atti. ama bu insanlar kazanacagi zaman acun halki safdisi birakti. isyan buna. isine gelene kadar halk, sonra ben karar veririm. sikinti burda

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Güzel totem yaptın bence.
    Bende kendimce totem yaptım şuanda 8 8 gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

smsler çok net şaibelidir arkadaş bunu kabul edin artık. yani allah aşkına ortada bi tane noterin ismi geçiyor(bu ülkede ne kadar güvenilirdir ona da siz karar verin) ama ortada en ufak veri yok e kalkıp bizim de buna inanmamızı beklersen olmaz. şu yarışmayı takip ederim ama hayatımda 1 tane sms atmıştım 2 sezon önce o kadar.

Tamam da güzel kardeşim acun aslında daha çok oy alan Adem'in hakkını yiyip Ogeday'ı şampiyon yaparak ne kazandı? Acun medyanın bundan kazancı nedir? Sosyal medyada daha çok destekçisi olan, daha çok sms alan bir adamı eleyip daha az destek alan birini şampiyon yapıp izleyicinin çoğunluğunu küstürerek kanal ne kazanır? Bunun için mantıklı bir neden üret.
  • quote:

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    sen ogedayda duruş yoktu demeye devam et, asıl duruş kimde yoktu gördük. mülayim gördüğün adamı ayağınla böcek ezermiş gibi ekranda azarlayıp ilhan mansız denen adama çıtını çıkaramazsan şampiyonluğu gram hak eden bir adam değilsin demektir, ki çok şükür olmadı. ben açıkçası 70e 30 gibi hissediyordum o ''mütevazı hayat, öğretmenlik vs'' tarzı konuşmalarıyla, halka daha sempatik geliyor bu tarz insanlar. ama çok şükür kazanamadı da o yaptığı yanlışların faturası en azında finalde ödendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

ERDİ BAŞKAN şampiyon olmuştur gerisi fasa fisodur!

ALL STARDA TURABİYE FARK ATACAZ İNSALLAH

@Michael J.Scofield

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 23 Haziran 2017; 1:57:35 >
  • Kardeş Adem'i savunmak için paragraf yazsana

Bi kedi gördüm sanki? Yok kedi değilmiş. Mağdur dopingçiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

ÇAKALLAR SIRTLANLA....................

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

delikanlica biri cikip ademin smsi ogedayin en az 1.5 misliydi, ama ogedayin performansi daha iyi oldugu icin acunun aşırmasına sevindim desin ona bir sey demem.

haketti demek bambaska bir sey. acun bu yarismayi en iyi kazanir demiyor. halk belirler diyor. o zaman halkin sectigi haketmis oluyor. bu format icinde yarisiyorlar.

bu yarismaya sms atilmasa ogeday sampiyon olsa hicbi ademci itiraz edecek miydi saniyorsunuz? sms le ilerleyen bi yarismada 6-7 tane iblis 3 kisiyi her hafta halkin onune atti. ama bu insanlar kazanacagi zaman acun halki safdisi birakti. isyan buna. isine gelene kadar halk, sonra ben karar veririm. sikinti burda

Dostum ben de üzüldüm ama ne kazancak Acun bundan sıkıntı orada. Daha çok oy alan adam, sonuçta daha çok rating getiren adamdır. Neden daha az desteklenen yarışmacıya torpil yapsın?

• dostum oy atma birtek sema potasinda 5 oy attim ne finalde ne yari finalde oy atmadim cunku ogeday in sampionluk icin belirlendigini idrak etmistim ilhan i elediginde ogedayin oldugu potada oy vermek anlamsizdi emarelerini vermisti zaten araba odulunu kaybetmesi onceleri bu kadar on planda degilken son aylarda cop gonulluler takiminin parlayan tek adami olmasi tabii iyi de performans gosterdi o ayri mesele hatta simdi hatirladimda ilk haftalarda acun panoramaya cikmisti sormuslardi kim sampionluk adayi olur o zamanlar konusulan isimler eser sema i.mansiz serhat falandi ogedayin hic ismi gecmiodu ama acun durduk yere ogeday dedi o da cok iyi falan diye yani sonuc olarak acun in istedigi oldu hem performansi daha iyi olan samp oldu ve boylece survivor performans onemli degil mi artik gibisiden konusanlari susturdu cunku aslinda acun performansi sever buyuk odul alamayan kisi samp oldu insanlar uzuluodu yazik cocuga falan diye o kadar emege yazik olcak diye uzulen insanlar sevindi tabi adem i destekleyenler biraz enayi yerine kondu onlarada cirkin 4 lunun elenmesi teselli oldu sadece..

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

Güzel totem yaptın bence.
    Bende kendimce totem yaptım şuanda 8 8 gidiyorum.

totem bizim işimiz krasnodar feneri elesin diye 6 kez en üst kata çıkıp indim merdivenle

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Kardeş Adem'i savunmak için paragraf yazsana

Bi kedi gördüm sanki? Yok kedi değilmiş. Mağdur dopingçiymiş

paragrafçıyı sırtlanlar kovalıyor paragraf yazacak zaman yok

• OGE DAYY destekledik hep arkandaydık sessiz çoğunluk gösterdi gücünü

devam aynen tebrikler

• Sen olmasan mağdur,mağdurluktan kupayı alacaktı.Şükür bu sefer 4dörtlük olmasa da oge nin kazanması iyi oldu.
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Kardeş eskiden böyle bir sistem vardı.Yıllar geçtikçe Acun şaibeyi arttırdı.Artık oy oranlarını bile göstermiyor.Adem bugün rekor oy alsa bile şampiyon yapmazdı.Aslında İlhan-Ogeday oylamasında İlhan'ı eleyerek Ogeday'ın şampiyon olacağını belli etmişti.Ogeday çok zengin değildi kazanmasına sevindim.Ama oylamalarda oynamalar var mıdır bilemem.

• 
Sayfa: önceki 48004801480248034804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.