Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.026.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48044805480648074808
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

quote:

dostum basta yazdım cevabı. acun bu yarısmayı performansı en iyi olan kazanabilir demeye getiriyor. ve herkese de bir şey verdim mutlu son yapıyor. bak ben bunu ogeday kazanınca söylemedim. porsche ödülü oynandığı gün söyledim. bugün umarım ogeday şampiyonluk parası kadar değeri olan arabayı kazanır, ogeday'ın işine bu da yarar, ama adem'in orda o kişilere karşı burda arkasından konuşanlara karşı şampiyonluktan başka sansı yok dedim. ogeday orda arabayı almadığı an acun ona şampiyonluğu vermeyi kafaya koyacak dedim ve berna aldığı an pim çekildi. istersen eski mesajlarımı bulup hortlatayım o günden.

survivor'un en iyi yarışmacısı en güçlüsü hiçbir şey alamadan giden tek kişi olduğunda yarışma imaj kaybedecekti. acun bunu istemedi. 1.32'lik ogeday hiçbir şey alamayıp, 1.01 'lik adem hem araba hem 500 bin almış olacaktı. şimdi kendince yarışmanın imajını ve adaleti korudu. ben bu acunun zihniyetinin böyle calısacagını bildiğim için porsche günü diken üstünde izledim ama malesef ogeday'ın annesi o gün ogeday'ı değil adem'i yakmış.

ve şu var, sen diyorsun ki kitleyi kaybedecek. adem şöyle bir yarışmacı, en çok seven onda olsa da en çok nefret eden de onda. acun bunları tartıyor. bugün en çok sms adem'deydi. ama adem kazanamazsa adem düşmanları vardı nasılsa izleyecek. adem'i de all stara cagırırsa ademciler de yeniden gelecekti. yoksa adem'in %45 lik ogeday'ın %25lik kitlesi olsa ne olacak. ogeday'ı sevmeyen %15'se adem'i sevmeyen geri kalan %55'ti. yani acun ölçüp biçip kendisinin en çok işine geleni yaptı.

haterlik kazandı diyebilirim. pınar'ın falan gülümsediği bir gün oldu. gerçi haterlar ömürleri boyunca kazanan olmadıkları için 100 kere sevinseler de kazanan kişinin 1 kerelik sevincini yaşayamazlar gözleri hep flu görür ama bugün acun birçok kişiyi kandırdı buna yazık oldu.

hala paragraf yazıyor

yav sen sema'yı destekliyordun elendin gittin bugün gene mutlusun. desteklediğin her adam sıra sıra elendi ama sürekli yeni adam destekliyorsun. çünkü senin fikrin yok, tek fikrin 1 kişiye karşı olmak. eminim ademcilerden daha çok düşünüyorsundur ademi. komik durumdasın. senin gibi hayatını haterlik üzerine kurgulayan adamlar acınacak durumdadır. çocuk musun nesin sanki birey yerine konuyormuş gibi alıntılıyorsun dalga geçtiğini sanıyorsun bi de. sana cevap verdiğim için beni sinirlendirdiğini falan sanmışsındır şimdi d

hadi şimdi ilediğin kadar alıntıla muhaha de şimdi. senin gibilerin gerçek hayattaki hallerini bildiğimden acıyarak bakarım sadece

Az önce gördük kardeş. Kibar taklidi yapıyorsun dediğimde nasıl da sinirlendin. Hemen küfür, hakaret gerçek yüzünü göstermiştin.

seni bloklamıyorum çünkü bloklasam bakın nasıl da haklı olduğumu anladı beni blokladı diye dezenformasyon yapacaksın.

senin burda Türk halkına ettiğin hakaretleri bulup savcılığa versem temiz bir hapis yatarsın ya da para cezasına çarptırılırsın. Bunu sen de iyi biliyorsun. Benim ise böyle bir durumum yok. Bari durum böyleyken kendi yaptığın işi başkasına atma. Etmediğin hakaret kalmadı bir de iftiran eksik olsun. Bak dilediğin oldu böyle bir gecede kutlama yapman gerekirken halka sövdüğün gibi bana da mı sövmek istiyorsun? İçinden geliyordur da edemiyorsundur.

Az önce bana koyduğun Eser capsini yine koysana. O hakaret değil mi?

Ben hayatımda kimseye küfür etmedim, etmem de...

Burada anca "Mağdur edebiyatı, fakir edebiyatı, köylü çocuğu, halk çocuğu, duygu sömürüsü, SMS'e oynama" tarzı cümleler kurdum. Bir de "apaçi, kıro" falan.

Hemen açık arama, saldırma, insanlara tuzak kurma hareketlerine yelteniyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Fetöcü imaların ademi şampiyon yapmaya yetmedi gördüğün gibi.@Micro_Processor
    Ademcilerin en büyük hatası buydu sağa sola ademin tüm rakiplerine saldırmak.
    Semih vol 2 oldu.
    Aynı duyguyu hem geçen sene hemde bu sene yaşamak üzmüştür sanırım.

seni severim iyi güzel yazıyorsun da burda 20 kişi sistematik adem'e saldırdıysa 3 kişi ogeday'a saldırmıştır. ama o 3 kişi yüzünden adem şampiyon olamıyor, ya da adem'e oh olmuş oluyor. ama adem'e saldıran bir ordu dolusu adam hiç mi? bu konuda taraflı davranıyorsun. belki ogeday'ı seviyorsundur olabilir ama öyle bi diyorsun ki sanki bütün dalga geçen capsler aylarca ogeday için yapıldı adem için yapılmadı. biz normal bir şekilde yazarken hep laubali cevaplar aldık. ama 1-2 ademci oyle yapınca adem bu yüzden kaybetti oluyor...

• Guitar-X kullanıcısına yanıt
    10 mesajımdan 9u hakaretmiş ama nedense bu kadar hakaret yazıyorum ve süresiz ceza almıyorum çok ilginç. Aramızdaki tartışmayı sen başlattın Adem ilk bireysel dokunulmazlığı aldığında Serhat'ı söyleme şeklinin yanlış olduğunu ima ettiğimde kudur, ağla demiştin. Bu kelimeleri çok normal olarak görüyorsan benim normal kelimelerimi hakaret olarak algılamana şaşırmamak lazım (ki yorumumda asla hakaret ve küfür yoktu söyleme şekline yanlış dedim). Benim yorumumda hakaret ve küfür yoktu. Sonuçta her şeyi tersten görüyorsun. Ayrıca hatırlatıyım sen burda benden önce 4 gün cezasını almıştın bu da dikkat çekecek diğer nokta yani hakaret ettiğini düşündüğün kişi senden daha geç ceza almış.

Eğer 10 mesajımdan 9u hakaret ise burada olmamam gerekir değil mi ki ben Ogeday-İlhan oylamasında bile Ogeday'ı desteklememe rağmen şaibe olduğunu düşünen biriyim yani herhangi bir yarışmacıya sıkı sıkı bağlı değilim. Kişinin yanlışını, doğrusunu görebiliyorum fakat sizin Adem Ogeday'ı bir oyunda yenince final günü görüşürüz, kudur, ağla demen hoş değildi her şey oradan başladı. Yoksa şahsi bir şekilde kimseye hakaret etmedim ki öyle bir mesajım varsa şikayet edebilirsiniz buradaki her yorumumda genel konuşmaya çalıştım.

Yorumlarımda iğneleme, kinaye olabilir ki iğneleme ve kinayeyi severim insanları düşünmeye zorlar fakat kolay kolay hakaret edecek biri değilim her neyse yarışma bitti bir hakkımız varsa helal olsun ne diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 23 Haziran 2017; 2:52:55 >

• Sunum finale yakışmadı, Acun tek bir cumleyi bile dogru kuramadi, bakana futbol hayatinda başarılar diledi; sanki futbolcu..Acun sukurler olsun gomlek gitlymisti bugun :) Ogeday basariliydi haketti kisaca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

GERÇEK ŞAMPİYON!

Survivor 2017 | Final

Gençlerin önü açılsın diye centilmenlik yaptı ERDİ BAŞKAN hocam. Yoksa bu senenin en büyük şampiyonluk adayıydı.

• Acun'un şu an yapması gereken şey, yarın sms sonuclarını Oge 65-35 Adem gibi bir şey açıklaması. Ben olsam oyle yapardım. 51-49 gibi bi şey açıkladığında her şeyi zaten kabullenmiş oluyorsun. Bari 65-35 falan ver de calsam bu kadar calabilir miydim demeye getir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

fatihe sövmesini biliyorsa ilhana da sövecek, ''sen adaletli bir adam değilsin'' demeye ben çıtını çıkartmak demiyorum. bu zamana kadar beslenme çantası gibi mağdurluğu taktı boynuna dolaştı ama kendisi insanları mağdur etmekten, incitmekten, aşağılamaktan geri durmadı. mağdurdu diye sevilen adam insanların mağdur olmasında katkı sahibi

yaptığı kurnazlıkları yazmıştım değil mi defalarca, çok şükür şampiyon olmadı da ''ufak tefek hatalarım benim de vardır tabi canım'' gibi geçiştirici cümlelerle hatalarını üstü örtülecek kıvamda görmesi engellenmiş oldu. çünkü bu performansına rağmen kazansaydı bunun sebebini karaktere ve doğru duruşa bağlayacaktı

sema ogedayla da yarışsa ogeday semadan daha iyi olacaktı zaten. ayrıca sema ogedayla ya da onun rakipleriyle yarışarak yapmadı o yüzdeyi, ogedayın rakipleri de semanınkilerden bin kat daha iyi, o yüzden ogedaydan daha iyi bir yarışmacı değil, gayet basit ve anlaşılır bir mantık. ben ''ogeday daha parasız o yüzden o kazansın'' demiyorum ki zaten, 4 aydır boksörün karakterini, kurnazlıklarını, hakaretlerini yazdım buraya, neden şampiyon olmaması gerektiğini anlamak için yeterli bilgi vardı

Halen Ogeday'ın Survivor'da istatistik dışında bir karakter koymadığını düşünüyorum. Bunun Adem ile bir ilgisi yok.

Olayın arkasında İlhan potasında olduğu gibi şaibe olduğunu düşünenler var.

Sema Ogedayla yarışsa şöyle olur böyle olur demeye gerek yok. Olay istatistik mi kardeşim kapı gibi Sema'nın duruyor orada. Ogeday'ın hakkıydı deyip istatistiklerde gelmiş geçmiş en iyi dereceyi yapan Sema'ya o zaman haksızlık oldu diyorum.

Sema'nın rakipleri daha güçsüzdü şu bu bunlar beni ilgilendirmiyor. O zaman Ogeday'da daha gençti mi diyeceğiz ? İlhan ve Serhat hatta Adem Ogeday'ın yaşında olsaydı ne olurdu biliyor musun

Kısacası haticeler değil neticiler yani istatistikler orada duruyor. Ogeday daha iyi performansı gösterdi diyenlerin en tepedeki fark atarak birinci olan Sema'yı görmemeleri onların taraflı baktıklarını gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

10 mesajımdan 9u hakaretmiş ama nedense bu kadar hakaret yazıyorum ve süresiz ceza almıyorum çok ilginç. Aramızdaki tartışmayı sen başlattın Adem ilk bireysel dokunulmazlığı aldığında Serhat'ı söyleme şeklinin yanlış olduğunu ima ettiğimde kudur, ağla demiştin. Bu kelimeleri çok normal olarak görüyorsan benim normal kelimelerimi hakaret olarak algılamana şaşırmamak lazım (ki yorumumda asla hakaret ve küfür yoktu söyleme şekline yanlış dedim). Benim yorumumda hakaret ve küfür yoktu. Sonuçta her şeyi tersten görüyorsun. Ayrıca hatırlatıyım sen burda benden önce 4 gün cezasını almıştın bu da dikkat çekecek diğer nokta yani hakaret ettiğini düşündüğün kişi senden daha geç ceza almış.

Eğer 10 mesajımdan 9u hakaret ise burada olmamam gerekir değil mi ki ben Ogeday-İlhan oylamasında bile Ogeday'ı desteklememe rağmen şaibe olduğunu düşünen biriyim yani herhangi bir yarışmacıya sıkı sıkı bağlı değilim. Kişinin yanlışını, doğrusunu görebiliyorum fakat sizin Adem Ogeday'ı bir oyunda yenince final günü görüşürüz, kudur, ağla demen hoş değildi her şey oradan başladı. Yoksa şahsi bir şekilde kimseye hakaret etmedim ki öyle bir mesajım varsa şikayet edebilirsiniz buradaki her yorumumda genel konuşmaya çalıştım.

Yorumlarımda iğneleme, kinaye olabilir ki iğneleme ve kinayeyi severim insanları düşünmeye zorlar fakat kolay kolay hakaret edecek biri değilim her neyse yarışma bitti bir hakkımız varsa helal olsun ne diyelim.

Yani hakaret derken iğnelemekten bahsediyorum tabi ki Şu mağdur edebiyatı hakikatten can sıkıyodu. Haklısın ben alıntı yapıp tartışmayı başlattım bayağı da ergen bir tavırla hem de Kusura bakma kardeşim benim de hakkım geçtiyse helal olsun.

• 17 Ekim 2014 tarihli paylaşım:

Survivor 2017 | Final

Acun ile Adem'in tanışıklığı baya eskiye dayanıyormuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Fetöcü imaların ademi şampiyon yapmaya yetmedi gördüğün gibi.@Micro_Processor
    Ademcilerin en büyük hatası buydu sağa sola ademin tüm rakiplerine saldırmak.
    Semih vol 2 oldu.
    Aynı duyguyu hem geçen sene hemde bu sene yaşamak üzmüştür sanırım.

seni severim iyi güzel yazıyorsun da burda 20 kişi sistematik adem'e saldırdıysa 3 kişi ogeday'a saldırmıştır. ama o 3 kişi yüzünden adem şampiyon olamıyor, ya da adem'e oh olmuş oluyor. ama adem'e saldıran bir ordu dolusu adam hiç mi? bu konuda taraflı davranıyorsun. belki ogeday'ı seviyorsundur olabilir ama öyle bi diyorsun ki sanki bütün dalga geçen capsler aylarca ogeday için yapıldı adem için yapılmadı. biz normal bir şekilde yazarken hep laubali cevaplar aldık. ama 1-2 ademci oyle yapınca adem bu yüzden kaybetti oluyor...

Twittera bakmanı tavsiye ederim.
    Orada ki ademcilerin tutumu ve yorumları çok itici.
    Bak mesela adamlar gitmiş ogedayın babasının fabrikası diye bi belge çıkartmış ogedayın babasının yıllık cirosu 200 bin lira olan fabrikası var diye algı yaratıyorlar.Biri değil hepsi aynı kafada.Seherseniz yada rabbim sedat diye bi hesap var mesela bu tarz hesaplar ademe yarardan çok zarar verdi.
    Ben zaten mesajımda seni kastetmemiştim.Adem şampiyon olsaydı buraya gelip maklubecilere sapladık :) yazacak olan birine yazdım sadece.

• Acun bu sezon önemli hatalar yaptı. Yaptığı en bariz hatalardan biri de annenize sorduk oyununda Porsche Macan vermesiydi. O oyunun hakkı en fazla Fiat Egea'ydı. Porsche Macan'ı şampiyona vermesi gerekiyordu. Şimdi böyle ne oldu? Koca Survivor'da performansı vasatı zorlamayan Berna performans gerektirmeyen bir oyun kazandı nerdeyse şampiyonun kazanacağı kadar para ödülüyle yarışmadan ayrılmış oldu. Ogeday hariç hemen hepsi araba kazanmıştı zaten. En azından çocuğun emeği boşa gitmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

fatihe sövmesini biliyorsa ilhana da sövecek, ''sen adaletli bir adam değilsin'' demeye ben çıtını çıkartmak demiyorum. bu zamana kadar beslenme çantası gibi mağdurluğu taktı boynuna dolaştı ama kendisi insanları mağdur etmekten, incitmekten, aşağılamaktan geri durmadı. mağdurdu diye sevilen adam insanların mağdur olmasında katkı sahibi

yaptığı kurnazlıkları yazmıştım değil mi defalarca, çok şükür şampiyon olmadı da ''ufak tefek hatalarım benim de vardır tabi canım'' gibi geçiştirici cümlelerle hatalarını üstü örtülecek kıvamda görmesi engellenmiş oldu. çünkü bu performansına rağmen kazansaydı bunun sebebini karaktere ve doğru duruşa bağlayacaktı

sema ogedayla da yarışsa ogeday semadan daha iyi olacaktı zaten. ayrıca sema ogedayla ya da onun rakipleriyle yarışarak yapmadı o yüzdeyi, ogedayın rakipleri de semanınkilerden bin kat daha iyi, o yüzden ogedaydan daha iyi bir yarışmacı değil, gayet basit ve anlaşılır bir mantık. ben ''ogeday daha parasız o yüzden o kazansın'' demiyorum ki zaten, 4 aydır boksörün karakterini, kurnazlıklarını, hakaretlerini yazdım buraya, neden şampiyon olmaması gerektiğini anlamak için yeterli bilgi vardı

Halen Ogeday'ın Survivor'da istatistik dışında bir karakter koymadığını düşünüyorum. Bunun Adem ile bir ilgisi yok.

Sema Ogedayla yarışsa şöyle olur böyle olur demeye gerek yok. Olay istatistik mi kardeşim kapı gibi Sema'nın duruyor orada. Ogeday'ın hakkıydı deyip istatistiklerde gelmiş geçmiş en iyi dereceyi yapan Sema'ya o zaman haksızlık oldu diyorum.

Sema'nın rakipleri daha güçsüzdü şu bu bunlar beni ilgilendirmiyor. O zaman Ogeday'da daha gençti mi diyeceğiz ? İlhan ve Serhat hatta Adem Ogeday'ın yaşında olsaydı ne olurdu biliyor musun

Kısacası haticeler değil neticiler yani istatistikler orada duruyor. Ogeday daha iyi performansı gösterdi diyenlerin en tepedeki fark atarak birinci olan Sema'yı görmemeleri onların taraflı baktıklarını gösteriyor.

Bir paragrafçı daha.

• Mağdur Sms Korelasyon tablosuna göre Adem bu geceden itibaren İnanılmaz Mağdur Seviyesine ulaşmıştır.

Survivor 2017 | Final

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

quote:

quote:

Bir paragrafçı daha.

Yarışma bitti de çaktırmıyorlar. Hala nazik, kibar, paragrafçı taklidi yapıyorlar.

Halbuki nasıl sinirliler, içlerinden neler neler söylüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 23 Haziran 2017; 3:5:5 >

• Geçen yıl kadar zevk vermeyeceğini anladığım an survivor izlemeyi bırakmıştım ama ailecek ogeday taraftarıydık iyi oldu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir paragrafçı daha.

Yarışma bitti de çaktırmıyorlar. Hala nazik, kibar, paragrafçı taklidi yapıyorlar.

Swordsman nickli üye dayanamadı hocam, başladı ağlamaya.

• Survivor 2017 | Final
  • Adem performans gösterip kendini yarı finale atsaydı farklı olabilirdi.
    3 kere ardarda oylamaya çıktı bence kaybetmesinde en büyük etken bu oldu.
  • Sonuçta Adem de finale kadar geldi. Finalde kaybetmesine rağmen o da kazanmış sayıa:Fsafsaf.saF:As Yok la yok. Kaybetti işte. Mağduriyet de buraya kadar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bir paragrafçı daha.

ben seni semayla ozdeslestiriyorum. o da karsisindaki sahikanin kibar konusmalarina inanamiyordu. ben kabullenemiyorum bunu diyordu. rol olduguna inanmak istiyordu. kendisinin kufurbazliginin farkindaydi baskalarinin da oyle olduguna yalniz olmadigina inanmak istiyordu.

hatta ortam bile benziyor orda acun semaya bir sey demiyordu burda da adminler sana

• 
Sayfa: önceki 48044805480648074808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.