Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.025.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48064807480848094810
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Aspiratör

ogeday'ın şampiyonluğuyla bence bu format imaj tazelemiş oldu. adaya 25 kişi geliyordu ama daha ilk günden şampiyonluk aday sayısı 2-3'e iniyordu. millet direkt tipten kaybediyordu, belli bir stereotipe uymayan herkes kafadan şansını kaybediyordu.

ogeday'ın şampiyonuyla bu olay artık sona erdi, seneye ya da iki sene sonra komple yeni yarışmacılar alındığında şampiyonluk için daha farklı çeşitlerde yarışmacıların şansı olacak. bu yarışma için güzel bir şey.

Şu mesajı biri ekşide yazmış o kadar doğru ki altına imzamı atarım.
    Ogeday bu sene şampiyon olarak mağduriyet kasmadan sadece önüne ve performansına bakarak şampiyon olunabiliceğini gösterdi.
    Bu diğer senelerde gelecek yarışmacılara rol ve realityden çok performans olarak hazırlanmalarına ön ayak olacaktır.

Performans olarak her zaman hazırlanmaları gerekiyor zaten. Üstüne reality koymaları şart. Bu her sene için geçerli. Sonraki seneler değişen çok birşey olmayacak. Ogeday'ın mağdur olduğu noktalar oldu. O birşey kazanmadı denildi ve onun çok ihtiyacı var denildi. Araba ödülünü kaybettiklerinde geleceğim gitti diyecek kadar mağdurluk kastılar orada. 1 araba kaybedildi ve gelecek mi gitti allah aşkına Üstüne kardeşim deyince yaptıkları tüm hatalar bir şekilde örtbas edildi.

4 lü şer tayfasından birisinin kazanmasındansa Ogeday'ın kazanmasını isterdim. Bu açıdan çokta sıkıntı yok :D

• quote:

Ogedayi sevdim.

21 ocakta yazmışım.
    Duygulandım şu mesajı görünce.
    Şu forumda ogedaya ogesu demeyen ve başından beri ogedayı seven nadir kişilerdenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspiratör -- 23 Haziran 2017; 3:38:48 >
  • Selvi Boylum Al Yazmalım:

Adem neydi? Adem dopingdi, doping emekti, doping sevgiydi.

Doping neydi? Doping Adem'di...
  • Ogeday tertemiz bir çocuk. Her yarıştan sonra kardeşim demesi falan duygusaldı. Dünden beri ağlamamak için kendini zor tutuyordu şampiyon olduğunu duyunca direk ağladı. Sonra kolyesini öpüp yukarı baktı ben duygulandım baya. Sonra da arkadaşlarının kurdukları kulübe tekne alacaklarını ve isminin ölen arkadaşının olacağını söyledi. Arkadaşını bu kadar yürekten seven adamın kalbi tertemizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erolustun E kullanıcısına yanıt
    odulun porsce olmasida odulu ogedayin kaybetmesi de berna nin kazanmasida tesaduf degil berna goz6 ile birlikte neredeyse 1 sene acun a hizmet etti ogedayin sampyonlugunun yadirganmamasi icinde hicbise kazanamamis performansi yuksek ve sadece acunmedya ekibinin bildigi ulu bir amac olan kazanilan parayla yat alinmasi olen arkadasinin ismini vermesi olunca boyle olmasi gerekti

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    ben survivorda sadece performansa bakmıyorum, o yüzden ogeday diyorum zaten. ama salt performansa baksan da kızlar ile erkekleri kıyaslayamazsın. anca parkur derecelerini tutup kim ne kadar sürede oyunu kazanmış diyip bir sonuca ulaşırsın. varsa elinde böyle bir istatistik paylaşırsın yoksa boşa parmak yormak olur

her bakımdan en iyisi ogedaydı ve kazandı. yani ortada sadece performans yoktu, o sana göreydi. ve sana göre olan da gerçekleşmedi ve ogeday şampiyon oldu
  • Antilerin çoksa şampiyon olmak zor,o yüzden ademin şampiyon olması zordu. Şampiyonların genelde antileri çok olmuyor. Antileriyle şampiyon olan turabi var hemde 2 kere,buradan da survivor tarihinin en yüksek sms potansiyeli olan yarışmacısı olduğu sonucuna varabiliriz bu kadar anti ile 2 kere şampiyon olmak çok çok yüksek oy gerektirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Acun bu sezon önemli hatalar yaptı. Yaptığı en bariz hatalardan biri de annenize sorduk oyununda Porsche Macan vermesiydi. O oyunun hakkı en fazla Fiat Egea'ydı. Porsche Macan'ı şampiyona vermesi gerekiyordu. Şimdi böyle ne oldu? Koca Survivor'da performansı vasatı zorlamayan Berna performans gerektirmeyen bir oyun kazandı nerdeyse şampiyonun kazanacağı kadar para ödülüyle yarışmadan ayrılmış oldu. Ogeday hariç hemen hepsi araba kazanmıştı zaten. En azından çocuğun emeği boşa gitmedi.

Belki de orada annesine en yakın Ogeday olduğundan onun kazanacağını düşünerek verdi ve Ogeday'ı tutanları mutlu ederek şampiyonluk gazını alacaktı sonra da Adem'i şampiyon yapacaktı kim bilebilir. Berna alınca tabi işler değişti. Bu durumda performansı kötü ama reyting yapanlara iyi kötü birşeyler gitmiş oldu ve Ogeday ortada kaldı. İlhan potasında olduğu gibi Adem ile de anlaşmış olabilir.

Kısacası halkın adaletiymiş gibi gösterip Acun'un adaleti gibi bir durum var ortada. Bunu bilerek hareket etmek daha mantıklı olur.

Yorumuna katılmıyorum. Acun neden Ogeday'a ödül kazandırmak, eli boş göndermemek gibi bir misyon üstlensin ki? Böyle bir mecburiyeti mi var? Adem deseydi hangimiz hak etmedi diyecektik? Adem de canla başla savaştı, bir mücadele verdi ve finalist oldu. Sabriye'ye sahip çıkması nedeniyle ciddi bir kitle de yarattı kendine. Ogeday eli boş dönseydi Acun sahip çıkardı bir şekilde, mağdur etmezdi. Merve Oflaz'a karşı kaybeden İhsan bugün yanında çalışıyor. Pazarcı Aydın yine ekipte. Hakan Hatipoğlu'nu söylememe gerek yok. Serkay, Zafer ve Yunus Günçe (Ç ile) Para Bende ile hem para kazandı hem de dünyayı dolaştı. Ogeday Girişken bir başarı hikayesidir. Komplo teorileriyle hiçe sayılamayacak kadar büyük bir mücadele vermiştir ve hakkıyla da kazanmıştır.

Birçok kişi Ogeday birşey kazanmadı o da alsın diye düşündüler. Çünkü geleceğim gitti demişti araba ödülünü kaybedince yani Ogeday'ın durumu epey kötüymüş yanlış mı doğru mu bilemem. Ama öyle bir algı oluştu. Bu durumun çözümü Acun'un yanında iş vermesi ile olacak birşey değil.

Yorumunuza saygı duyuyorum. Aynı fikirde olmak zorunda değiliz sonuçta.

• quote:

quote:

Ogedayi sevdim.

21 ocakta yazmışım.
    Duygulandım şu mesajı görünce.
    Şu forumda ogedaya ogesu demeyen ve başından beri ogedayı seven nadir kişilerdenim.

Bende kendimi nadir kişilerden sayıyorum. Taaa en baştan rabbim sedat tabirini bile kullanmamayı tercih etmiştim. Yarışmacıların isimlerini değiştirerek çocukça şeylerin peşine düşmedim.

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    katılır merak etme
  • Adem final oylamasında bütün Gönüllüler takımının destekçilerine karşı tek başına kaldı. Belki Sabriye'nin fanları da destek vermiştir ama Sabriye'nin oy potansiyelinin de ciddi oranda Adem'in destekçilerinden kaynaklandığını düşünüyorum bu nedenle fazla bir etkisi olmamıştır. Gönüllülerde elenen her adayın destekçileri Ogeday'ı desteklemeye devam etti. Halbuki Adem'e İlhan Mansız, Serhat, Sema, Furkan ve bu dörtlüyle beraber hareket eden yarışmacıların fanlarından oy gelmediğini tahmin etmek zor değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Adem'i sırf 1923 yazılı tişörtü var diye destekleyen Atatürkçü geçinen tipler ademin son dakikada "Göklerden gelen bir karar vardır" demesiyle trollendi sanırım

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

ben survivorda sadece performansa bakmıyorum, o yüzden ogeday diyorum zaten. ama salt performansa baksan da kızlar ile erkekleri kıyaslayamazsın. anca parkur derecelerini tutup kim ne kadar sürede oyunu kazanmış diyip bir sonuca ulaşırsın. varsa elinde böyle bir istatistik paylaşırsın yoksa boşa parmak yormak olur

her bakımdan en iyisi ogedaydı ve kazandı. yani ortada sadece performans yoktu, o sana göreydi. ve sana göre olan da gerçekleşmedi ve ogeday şampiyon oldu

Bana göre olanın gerçekleşmemesi benim haksız olduğumu göstermiyor ki

Dediğim gibi Ogeday şampiyonluk karakteri ortaya koyamamıştır. Neler yaptığını biliyoruz tekrar etmeye gerek yok. Bu durumda ortada sadece atış performansı kalıyor.

Tek bir istatistik listesi var. Kadın erkek ayrı olmadığına göre tepeye bakarsan kimin olduğunu görürsün. Yok parkur derecelerine bakmakmış ne kadar sürede kiminle oynadıklarına bakmakmış bunlar hikaye. Netice listede kabak gibi ortada. Şüphe götürmeyecek kadar net.

Ha dersen ki Sema'ya gıcığım eyvallah birşey demem

Performansa bakmıyorsunuz o zaman neye bakıyorsunuz ? Ogeday'a kendinizi yakın hissettiniz o zaman. Tabi kabul edilebilir birşey. Yaptıkları size doğru gelmiş olabilir. Bu durumda çok düzgün bir karakter ortaya koyduğunu da düşünüyor olmanız kabul edilebilir.

• Size de garip gelmiyor mu ? Araba ödülünde İlhan'ın Bernaya 4 2 den kaybedişi ve Ogeday ile girdiği potada da kimsenin beklemediği şekilde elenmesi ?
  • Survivorda performansıyla öne çıkan

Göğsünde karakartal dövmesi bulunan dünyaca ünlü

ilhan mansız'ı

İsmi cismi belli olmayan ogeday isimli bir yarışmacı

SMS'de tokatlıyor ve yarışma dışında bırakıyor,

Yetmiyor bu ogedayy denen bu üstün insan

Sonra yine bir ilhan mansız kadar ünlü ve bir okadar performanslı olan ve artı fenerbahçe taraftarını arkasına alan serhat'ıda SMS'te tokatlayıp onuda saf dışı bırakıyor

Yettimi yetmedi

Son olarak yarışmanın en başından beri favori olan ve sosyal medyada açıkça çok çok büyük hayran kitlesi olan

Adem'ide tokatlayıp

Bu ogeday denen ünsüz şampiyon oluyor ve sizde yiyorsunuz öylemi!

Hala bunun bir kurgu olduğunu anlamadınızmı...

Zaten bu kurguya bir isyandır ilhan mansız'ın o plaket verilen sahneye çıkmayışı, o plaketi almayışı

Helal olsun ilhan'a, aynı şeyi serhatta yapmalıydı,

Ama ben taa en başında beri bir haksızlığı sezinlediğinde

ilhan mansızın bir şekilde tepki vereceğini tahmin etmiştimki bu tahminim boşa çıkmadı

Şimdi bir tahminim daha var ve inş. İlhan bunuda yapacak

Yani sivil hayatta dönünce hakkını aramak için ilk iş şimdiye kadar kimsenin

Cesaret edemediği bu sms sonuçlarını mahkemeye taşıyacak....

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    hikaye dediğin şey iddianın ispat yolu, bunun neresi hikaye? madem kimin daha iyi olduğunu belirlemek istiyorsun tabi ki parkur derecelerine bakacaksın, kaç saniyede sayıyı aldıklarına bakacaksın. sema ve ogeday kendi aralarında oynamadan aynı istatistik tablosunda diyoruz, o yüzden bunlar karşılaştırılmalı bir anlam ifade etmesi için, kızları yenerek ogedayın üstünde olması bir anlam ifade etmez diyoruz. ''haticeye değil neticeye bak'' yanıtı alıyoruz. senin mantığınla ünlüler-gönüllüler formatında çocuk yarışmacılar da olsaydı ve en tepede atıyorum emir berke yer alsaydı ''listede birinci değil mi sonuçta, haticeye bakma, sonuç kabak gibi ortada'' filan diyecektin, bu kadar saçma işte iddia ettiğin

sen ogedayın atıştan başka meziyeti olmadığını iddia ediyordun, şimdi bu tarz bir görüş beyan edene ogedayın performansıyla ilgili laf anlatmaya kalkmak enteresan bir girişim olur gecenin bu saatinde. o yüzden buna talipli değilim. ogeday boksörden daha karakterliydi zaten, şampiyonluk karakteri demek baskın olmak anlamına gelmiyor. detay istiyorsan yarın yazarım ama forumda bayağı bir yazdık boksörün ne halt olduğuyla ilgili. semayı yarışma başlarken seviyordum sonrasında sevmedim, kendi hatalarından kaynaklıydı. performansıyla ilgili konudaki yorumumunsa ona gıcık oluşumla veya herhangi bir nedenle ilişiği yok. tersine senin bu yorumu yaparken ogedayın şampiyonluğunu kabullenemeyişinle alakası var. çünkü dediğim gibi ogedaya atıştan başka meziyeti yok demek çok fazla ciddiye alınacak bir söz değil

• dallass kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum ilhan bu işlerin peşine düşmez ama ilhan dan başka kimse de cesaret edemez buna..
  • İlhan'ın plaket almaya gitmemesi haksızlığa uğraması yüzündenmiş bla bla.

Survivor'ın başından beri İlhan kadar kayrılan bir yarışmacı mı vardı. Söylemleriniz birbiriyle tutsun.
  • 
Sayfa: önceki 48064807480848094810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.