Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.025.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48074808480948104811
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Adem finalden hemen sonra Erdi Başkanla selfie çektirmek istemiş.Erdi Başkan da Adem daha fazla Mağdur olmasın diye kabul etmiş.

Mağdura bakın hocam ERDİ BAŞKAN ın yanında ne kadar mutlu olmuş.Kaybedişini fln unutmuş.ERDİ BAŞKAN ın büyüsüne kapılmış o da.Seneye All Star da ERDİ BAŞKAN ı destekler artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Survivorda performansıyla öne çıkan

Göğsünde karakartal dövmesi bulunan dünyaca ünlü

ilhan mansız'ı

İsmi cismi belli olmayan ogeday isimli bir yarışmacı

SMS'de tokatlıyor ve yarışma dışında bırakıyor,

Yetmiyor bu ogedayy denen bu üstün insan

Sonra yine bir ilhan mansız kadar ünlü ve bir okadar performanslı olan ve artı fenerbahçe taraftarını arkasına alan serhat'ıda SMS'te tokatlayıp onuda saf dışı bırakıyor

Yettimi yetmedi

Son olarak yarışmanın en başından beri favori olan ve sosyal medyada açıkça çok çok büyük hayran kitlesi olan

Adem'ide tokatlayıp

Bu ogeday denen ünsüz şampiyon oluyor ve sizde yiyorsunuz öylemi!

Hala bunun bir kurgu olduğunu anlamadınızmı...

Zaten bu kurguya bir isyandır ilhan mansız'ın o plaket verilen sahneye çıkmayışı, o plaketi almayışı

Helal olsun ilhan'a, aynı şeyi serhatta yapmalıydı,

Ama ben taa en başında beri bir haksızlığı sezinlediğinde

ilhan mansızın bir şekilde tepki vereceğini tahmin etmiştimki bu tahminim boşa çıkmadı

Şimdi bir tahminim daha var ve inş. İlhan bunuda yapacak

Yani sivil hayatta dönünce hakkını aramak için ilk iş şimdiye kadar kimsenin

Cesaret edemediği bu sms sonuçlarını mahkemeye taşıyacak....

ilhan öyle bir şey yapmaz hepsinin sözleşmesi vardır. acun tamamen emin olmadan bu işlere girmez çünkü göstere göstere yaptığına göre güvendiği bir şey var. millet de bu sonuçlar üzerinden çıkarım yapıyor "halk x mesajı verdi" diye. halk bir mesaj vermedi ki. seneye ogeday'ın klonu katılsa, hatta komple aynı yarışmacılar katılıp aynı olaylar yaşansa acun dese ki bu sene denisa şampiyon olsun, onu yapabilir. bu oylamadan çıkan bi sonuç falan yok çünkü sonucu oylama belirlemedi. burdan çıkacak tek sonuç acunun kanalında acunun yenilmeyeceği

• Fatih reis lunapark a gitmiş sonunda

https://www.instagram.com/p/BVpI-2YBrwX/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 23 Haziran 2017; 4:49:46 >

• O değilde aylarca tek bir oy atmadan izledim yarışmayı ama desteklediğim kişi birinci oldu.

Paşa hazretleri swordsmanlar ve bunun gibi konuda adem yalayıcılığı yapanlar oy attıkları halde destekledikleri kişi birinci olamadı. İyi sapladık
  • Adem, All Star'a katıldığında ya da Acun ile ortak bir işe giriştiğinde sosyal medyadaki paranoyak fanlarının hâli ne olacak merak ediyorum. Kılıcıyla yel değirmenlerine saldıran Don Kişot misali Adem'in de kılıcıyla Acun'a saldırmasını bekliyor zavallılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 23 Haziran 2017; 5:1:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ademciler kudursun şampiyon Ogeday!!
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Bu fantezileri geçtim, Acun, hiçbir yarışmacıya İlhan'a duyduğu kadar saygı duymadı bile. İlhan için canlı yayında kendi çalışanlarını fırçalayan biri yani. Zaten şu anda da gülerek, ileride ne gibi projeler yapabileceklerini konuşuyorlardır büyük ihtimalle

• Adem in neden kaybettiği şimdi anlaşıldı

• Öyle insanlarımız var ki tertemiz çocuğa bile maklubeci sıfatı yakıştırıyorlar. Yani bu kişiler yüzünden bazı kelimeleri kullanmaya çekinir olduk. Ben desem beni de terörist ilan edecekler.

Maklube kelimesi herhangi bir kişiye, gruba, ekibe ait değildir unutmayın. Anlamını burdan öğrenebilirsiniz yemek ismi gördüğünüz üzere.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Maklube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 23 Haziran 2017; 5:10:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Bu fantezileri geçtim, Acun, hiçbir yarışmacıya İlhan'a duyduğu kadar saygı duymadı bile. İlhan için canlı yayında kendi çalışanlarını fırçalayan biri yani. Zaten şu anda da gülerek, ileride ne gibi projeler yapabileceklerini konuşuyorlardır büyük ihtimalle

canli yayinda firca cekmesi ilhan icin dezavantaj oldu, bunu acun akil edemiyor muydu? firca cekecekse gitsin reklam arasinda yapsin. ilhan'da nasil bir torpil varsa kibris'a kalamadan oge diye birine elendi, kibris koltugu 5 kisiden 4'e dustu vs.

oge bu yarismayi hak etmistir fakat once ilhan'i buyuk sms'te gecmesi simdi de her ne kadar sevmesemde adem'i finalde elemesi hic inandirici gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavill -- 23 Haziran 2017; 5:10:37 >

• insan var insan var :) bir tarafta adada ogeday'ın şampiyonluğunu en çok isteyen, en yakın arkadaşı tuğçe'nin mesajı. diğer tarafta ogeday'la hiçbir bağı olmayıp sırf biri kaybetti diye sahte ogeday sevinci yaşayanların mesajı. mutluluk mesajı bile bunların üstüne bol geliyor. nasıl eğreti duruyor. tuğçe'ninki gerçekten mutlu olan bir insanın olgun mesajı, diğerlerininkinden neler akıyor neler. bir de bunların gönüllüler versiyonu var. son 3-4 kişi kaldığında ogeday'ın pilav ister misin sorusuyla dalga geçip taklidini yapan elif, ogeday kazandı diye sözde sevinc cıglıkları atıyor. ogeday bugüne kadar bu yarışmada ne kaybettiyse kendi takımı yüzünden kaybetti ama kendi takımının yarısından çoğu ogeday kazandı diye değil adem kaybetti diye seviniyor. olan adem'e oldu tabii. gönüllüler'in ogeday'a kaybettirdiklerini adem'den aldı acun bey. onlar da çifte mutluluk yaşadılar adem kaybetti diye. neyse hiç değilse gidip ogeday'la kucaklaştılar, adem kazansa sabriye şahika hariç gelip sarılan da olmayacaktı adama

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Hayret Tuğçe'ye ergen diyorduk bu hareketi yapmış şaşırttı.
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Ademcilerin sevmediği Erdi nin paylaşımları sırasıyla;Hatırlatmakta fayda var takım arkadaşı diye Ogeday ı destekledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cavill

quote:

Orijinalden alıntı: franz392

canli yayinda firca cekmesi ilhan icin dezavantaj oldu, bunu acun akil edemiyor muydu? firca cekecekse gitsin reklam arasinda yapsin. ilhan'da nasil bir torpil varsa kibris'a kalamadan oge diye birine elendi, kibris koltugu 5 kisiden 4'e dustu vs.

oge bu yarismayi hak etmistir fakat once ilhan'i buyuk sms'te gecmesi simdi de her ne kadar sevmesemde adem'i finalde elemesi hic inandirici gelmiyor

Torpille alakası yok da İlhan'ı bayağı seviyor adam. Finalin 5 kişiden 4'e düşmesinin, Serhat'ı beklenmedik şekilde İlhan'ı geçmesinin sebebi ne bilemem, aralarında bir hesap yapmışlardır kesin. Bir de herkes anket, twitter alan diyor ama orada sadece laf yaoan binlerce ergen var. Zaten öyle olsa, Semih de elenmezdi. Bir nokta da antilerin çok olması, mesela Serhatçılar eminim ki destek verdi bu oylamada.

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    ademciler erdi'yi erdiciler adem'le alay ediyor diye sevmiyordur hocam. ben erdi'yi yarışmadayken kendi hatalarını kabul etmeyip insanlara çok yüklendiği cok taraflı konuştuğu için eleştirmiştim ama yarışmadan çıkınca vicdanlı biri olduğunu düşündüm. kankisi berna gibi değil, berna millete beddua ediyordu erdi vicdanlı iyi niyetli adam
  • Adem'e plaket verselerdi, boş dönmesin
  • Ogeday in kazandigina sevindim valla adamin elinin altindan 2 tane araba kacti ilk arabayi kaybettiginde baya uzulmustu gelecegim gitti diye bisey demisti orda uzulmustum eger birinci olamasaydi hayata kuserdi ogeday

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Hayret Tuğçe'ye ergen diyorduk bu hareketi yapmış şaşırttı.

de'yi ayrı yazmamış ergen.
  • çöp sezon
  • Bu SMS'de Adem'i geçecek tek bir kişinin olduğunu düşünmüyorum. Fakat dün adım gibi emindimki adem oge ile %60-%40 gibi bir ara açmazsa herkesin de anladığı gibi oge'yi şampiyon yapacaktı ve öylede oldu. Adem'in sosyal medya olsun dışarı olsun olağanüstü bir destekçisi vardı. Bunu nasıl yaptı bilmiyorum ama bana hayatımda ilk defa oy attırdı. Son 3 haftada oge için olağanüstü bir çaba ile yorumcular olsun vtr'ler olsun hep ona çalıştı. Ayrıca acun'un canlı yayında oge'nin araba alamadığını vurgulaması ise tam bir fecaat'di. Dün adem'in somurtkan oturması ve sosyal medyada çıkan söylentiler zaten bazı şeylerin habercisiydi. Bunun yanı sıra oraya adem destekçilerinin alınmadığı daha oylama başlamadan önce sosyal medya'da yayıldı ogeday ismi geçince orada ismini haykıran kızlar adem ismi geçince pek az olan ses neyin ne olduğunun habercisiydi aslında. Her ne ise acun bey.. Artık manasınız ama ben tv8'i silip kurtuldum bundan sonra hiç bir projenizi izlememe yemini ettim.

• 
Sayfa: önceki 48074808480948104811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.