Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.025.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48094810481148124813
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • ogeday belliydi zaten,yarışmanın bir sürü açığı çıktı

dünde verdiler panayır gibi kurmuşlar

heryerde yicek sigara şemsiye çadır dolu,o kadar insan içinde yarışmacılar aç kalıp ıslancak he

hepsi tiyatro
  • En basitinden ilhan gibi güçlü bir aday nasıl gittiyse bu survivor sıkıcıydı eser gidince pek izlemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adem için hazırlanmış güzel bir video.

https://twitter.com/BadSerseri/status/877201806975172608
  • Hak yerini buldu bence sonunda, Adem güzel bir insan fakat performans olarak Ogeday' ın çok altında kaldı, sembol bile alamamış bir adam nasıl survivor olur..
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Biraz okuyayım diye girdim, öyle çok takip etmedim yarışmayı da (parkurlar hariç) finali bile izlemedim hatta :)
    Ama son cümle dikkatimi çekti, erdi şampiyon olacak derken şaka mıydı ?
  • OGE DAYY En başından beri hep yanındaydık hep destekledik ve sonucunu layıkıyla aldık bundan sonra yolun açık tebriklerrr

• en başından ogeday diyordum finale geldi ama finalde gıcık aldım adem diyorum.

napıyorum ben? ben bunları izlemem ne gereksiz şeyler dediğim bir tv programı için yorum mu yazıyorum. ula çok merak ediyordum bu acun 150,000,000 tl yi nerden kazanıyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Kardeş eskiden böyle bir sistem vardı.Yıllar geçtikçe Acun şaibeyi arttırdı.Artık oy oranlarını bile göstermiyor.Adem bugün rekor oy alsa bile şampiyon yapmazdı.Aslında İlhan-Ogeday oylamasında İlhan'ı eleyerek Ogeday'ın şampiyon olacağını belli etmişti.Ogeday çok zengin değildi kazanmasına sevindim.Ama oylamalarda oynamalar var mıdır bilemem.

Survivor 2017 | Final

haklısınız hocam ne diyeyim. acun ılıcalı nefret ettiğim bir insandır ama yarışmadaki sevdiğim insanların hatrına katlandım. bugun bu işi yapacağı az çok içime doğuyordu ne diyeyim. ona para kazandırmış olduk ama bizim de çıkarımız dersimizi almamız oldu. daha buna para kaptırmam, reyting vermem. çarkını böyle döndürüyor, bir şekilde halkın sevecegi ve nefret edeceği insanları koyuyor. sonra halk onlara bağlanıyor, nihayetinde kimi isterse onu yapıyor. bugün adem'i sevmedikleri için buna gülen insanlar yarın sevdikleri birine olunca ne derler. gerçi birilerini seviyorlar mı bilmem onu da

ben de ogeday'ın kazanmasına sevindim sadece. onun dışındaki her şey üzücü oldu. aylardır adem destekçilerine hakaret eden yarışmacılar (pınar,elif) , fanlar sevinmiş oldu. acun bizi dolandırmış oldu. burda sabah kendine beyin alsaydın diye saygısızlık yapan adam bile haklı duruma çıktı şu anda. ne denilebilir ki?

eğer adem bir daha acun medya organizasyonlarında yer alırsa 2 kat üzüleceğim çünkü duruş gösterdiği için desteklediğimiz adam bizim desteklerimizi acun'a satmış olacak...

Emin ol Adem'i bundan sonra Acun ile çok iyi ilişkilerde görebilirsin buna hazır ol. Yeterince de maddi desteğini almıştır. Kendini de göstermiştir sonuçta. Bu sonucun onun için çok kötü olduğunu düşünmüyorum.

Bana da öyle geliyor. Üzgün hareketleri falan onceden sonucun bildirildiğinin işareti. Acun çıkıp demiştir, beni ogeday'a sms bastırmakla uğraştırma, sana sözleşmendeki tutarın 2 katını vereyim hır çıkarma diye. seneye de all stara davet ederim bu sene aldığının 2 katını kazanırsın diye. adem tamam dediyse de yine adem'in smslerinden hazinesini doldurur sonda kazık atar. ama iş izleyicilerde bitiyor. bir daha adem'i falan survivor'da görünce oy atacak duruma düşmemeli insanlar. aynı kapitalizm gibi sistemi döndüren işçiler laf etmedikce sistem dönmeye devam eder yani

Survivor 2017 | Final

• Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Dün gece Türkiyenin dört bir yanında kutlamalar vardı.

• quote:

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

• Bu sezon survivorda sadece finalde oy kullandım( Ogedaya) herhangi bir sosyal medyadan survivor ile ilgili herhangi bir aktivitem olmadı anketler dahil. Herşey sosyal medyadaki anketler ile olsaydı chp tek başına iktidar hdp ana muhalefet olurdu o yüzden twitterdaki anketleri Türkiye geneline vurmak anlamsız. Türkiye genelinde milyonlar tarafından izlenen yarışmanın sonucunu 5 bin kişilik anket mi verecek?
    Bence çamur atmaktansa saygı duyulmalı zira adem şampiyon olsaydı şahsen helal olsun deyip saygı duyacaktım
  • Adem seneye survivora katılırsa ademciler ne düşünür bu konuda merak ediyorum. Bay mağdur adam mı değil mi göreceğiz

• 5 ay boyunca sürekli mağdura yatarsan sonunda finalde böyle dersin en büyüğünü alırsın

demek ki neymiş???? yetersiz performansla mağduriyet+ajitasyonla bir yere kadar gidebiliyorsun mağdur adem

ogeday sonuna kadar haketti kendisini kutluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 23 Haziran 2017; 11:0:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Biraz okuyayım diye girdim, öyle çok takip etmedim yarışmayı da (parkurlar hariç) finali bile izlemedim hatta :)
    Ama son cümle dikkatimi çekti, erdi şampiyon olacak derken şaka mıydı ?

Şakaydı tabii. Eğlenceli bir isim diye dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamNotAHeRo

Sen olmasan mağdur,mağdurluktan kupayı alacaktı.Şükür bu sefer 4dörtlük olmasa da oge nin kazanması iyi oldu.

• adem sabriyeyi görmek istemez artık. delikanlılık ta bi yere kadar. paraya çeviremedik, boşa gitti o kadar ömür törpüsü sabrişe katlandığım 5ay demiştir.
    acunun semihe yaptığını ademe de yapması manidar oldu. adem daha gizli daha başarılıydı bu ben ben ben konusunda. ama sonuç değişmedi, ratingte kullanıp kenara atıldı en mağdur delikanlı. ogedayın almasından çok ademin almamasını hak yerini buldu diye gören kesim çoktur eminim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Sen ilhan'ı tutuyordun diye hatırlıyorum. Adam Kıbrıs'ı bile göremedi

Dua edin Berna arabayı kazandı yoksa haliniz nice olurdu

• @Lincoln Burrows. @tuğs@n @Michael J.Scofield @zorradam @BlackEagle03 @Üçkağıtçı Cemal @weros @berk dogan @Kesinizmirliksk2 @AjayGhale @acaluka @venomstr @maracanna @EthanCarter III

Seneye görüşürüz beyler
    İsmini unuttuğum varsa kusura bakmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: codred

adem sabriyeyi görmek istemez artık. delikanlılık ta bi yere kadar. paraya çeviremedik, boşa gitti o kadar ömür törpüsü sabrişe katlandığım 5ay demiştir.
    acunun semihe yaptığını ademe de yapması manidar oldu. adem daha gizli daha başarılıydı bu ben ben ben konusunda. ama sonuç değişmedi, ratingte kullanıp kenara atıldı en mağdur delikanlı. ogedayın almasından çok ademin almamasını hak yerini buldu diye gören kesim çoktur eminim.

Adem arabayı kazandı üstüne haftalık para alıyorlar Adem'in gözünde gayet iyi getirisi olan bir yarışma oldu. Hem para kazandı hem birçok seven kazandı. Sadece finalde oylayan bir kesim halk için durum biraz daha vahim oldu. Ben ise hiçbir zaman oy atmadım. İçim rahat.

Semih içinde çok iyi oldu. Sonrasında Acun'un maaşlı yorumcusu oldu

Ama bu sene fazlasıyla şaibeler döndü bunu herkes biliyor. Panoramaya gelen çok eski bir yarışmacının toplu sms'i gördüğünü söylemesi bile çok büyük bir skandaldır.

Tüm bunlara bakıldığında Survivor her sene reyting kaybetmeye devam edecek. Acun akıllı adam bakalım allstar falan filan yaparak olayı toparlar muhtemelen. Yada Adem'in çok öne çıkacağı bir durum yaratır. Halkın gazını alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 23 Haziran 2017; 11:12:23 >

• 
Sayfa: önceki 48094810481148124813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.