Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4813. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.025.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48114812481348144815
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Sonunda elit diye tanımladığımız kesimin desteklediği yarışmacı 1.oldu,Helal olsun ogeday bu şampiyonluk sadece senin değil elit kesiminde zaferidir.

Adem gibi puzzle yapamayan mağdura yatan adamın şampiyon olmaması sevindirici.

Zaten sema ile ogeday dışında şampiyonluğu hakeden yoktu.Ama ilhan ve serhatta olabilirdi tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

bu caps 10 numara

hangisi?
  • Üçkağıtçı Cemal kullanıcısına yanıt
    ''sedat voleybol maçı ne alaka bana sallasana, hani mağdur olacaktım, üzdün beni'' filan yazan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

''sedat voleybol maçı ne alaka bana sallasana, hani mağdur olacaktım, üzdün beni'' filan yazan

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

https://www.instagram.com/p/9QUtmgsNAO/?taken-by=adem_kilicci&hl=tr

Doping yapmış iste . buda isten anlamayanlara kendini hakli göstermeye çalışıyor . madem doping yapmadın ne sebeple ceza verdiler sana . badem cim

• Adem icin telefona 100 tl atan arkadas vardı burda nerde tamam izleyin filan da 100 tl atacak kadar da nasıl bir fanatiklik bu futbol takımı sanki

• Tamam Survivor konusu her zaman komik oluyor atışmalar filan ama en komik zamani final günü biri kaybedince diger kazanana hemen iftira atılıyor acun şike yaptı len bütün anketleri o kazandı len nasil olur bu

• Üçkağıtçı Cemal kullanıcısına yanıt
    Seni ve capslerini çok özleyeceğiz Cemal Reis.

• Ademin anketlerde ve sosyal medyada ciddi önde olması bir şeyi değiştirmez. Halk finalde araba kazanamamış + performansıyla sonuna kadar hakeden Ogedaya destek çıktı. Sonuçlarda bir hile yok bence..

Adem de haketti ama yapacak bir şey yok. Muhteşem bir kitle yaparak çıktı yarışmadan. Yolu açık olsun..

• Adem kendi adına elde edebileceği maksimum dereceyi elde etti, bana göre final bile tartışılırdı ama neticede seveni çok olan biriydi ve hakkını fazlasıyla aldı diye düşünüyorum.

Ogeday ise yarışma performansı olarak dominant bir karakterdi ancak ada hayatı olarak durağan, davranışsal olarak sinsi ancak saygılı vede takım lideri ve toparlıyıcılık olarak çok eksik bir adamdı.

Bu yüzden evet işin performans tarafında haketti ancak ne akıllarda kalan(performansları dışında)doğru düzgün bir olumlu hareketi nede akıllarda kalan imza dediğimiz bir davranışı vardı bu yüzden bir tarafı eksik bir şampiyonluk bu yiinede eğer finalde adem ve ogeday ismi varsa kazanan ogeday olmalıydı bu yüzden şampiyonluğu hayırlı olsun.

Üzüldüğüm nokta ise ilhan, serhat,sema,furkan gibi yarışmayı sürükleyen ve her anlamda yarışmanın hakkını veren dörtlüden birinin en azından finalde olamaması vede son yılların en yetersiz ve takım kavramından uzak gönüllülerinin şampiyon çıkarması. Şampiyonluğu ünlüler haketmişti yarışma adına en emin olduğum konu bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• acun geçen sene manevi evladını şampiyon yapamadığına çok içerlenmiş olmalı ki bu sene şampiyon yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

@Lincoln Burrows. @tuğs@n @Michael J.Scofield @zorradam @BlackEagle03 @Üçkağıtçı Cemal @weros @berk dogan @Kesinizmirliksk2 @AjayGhale @acaluka @venomstr @maracanna @EthanCarter III

Seneye görüşürüz beyler
    İsmini unuttuğum varsa kusura bakmasın.

Tşk.ler hocam seneye görüşürüz allaha emanet ol.

• Adem eğer haksızlığa uğramış ise Acun ile ilişkisini keser ve hayatına devam eder. Ancak hepimiz biliyoruz ki Acun abisinin dötünün dibinden ayrılmayacak ve All Star olursa koşa koşa gidecek. O yüzden boşuna ağlamayın.

Bir düşünün bakalım Acun kendisine bu şansı vermese doping yapmış ve Olimpiyat komitesi tarafından kapı dışarı edilmiş bir sporcu (!) olarak ne yapacaktı Adem?

• en doğru isim kazandı. yok ''her şey performanssa sema kazansaydı o zaman'' falan filan geçeceksin bu işleri

bu yarışmada her şey performans değil semanın istatistikte 1. sırada yer alması da ogedayın yaptığı istatistikten benim gözümde daha değerli değil. birbirleriyle karşılaşmamış oyuncuları ''ama onunki daha yüksek yüzde, en iyisi o'' diye kıyaslayamazsın. çocuk ünlü-gönüllüleri de işin içine katsaydık ve semanın üstünde 12 yaşındaki biri olsaydı yaptığı istatistik sema ve ogedayınkinden üstün diye ikisinden daha kıymetli bir oyuncu mu olmuş olacaktı

''halkın şampiyonusun sen, ogeday acunun 1.si'' diye zırlamaya devam

yarışmanın en donanımlı, en nitelikli oyuncusu survivor şampiyonu oldu, ''sadece atış abi yaa''

• geçen seneki semihçilerin kopyala yapıştır versiyonu, 2017 sürümü bunlar da. ''adamlık kaybetti, barzoluk kazandı'' filan diyorlar bir de, finalin şokundan iyice gitmiş kafalar ogedaydan mağdurun kendisine altın kaplama bir kılıç, güle güle kullansın
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Mağdur edebiyatı yaptı demişler ogedaya.

• Survivor'ın kaybedeni olmaz, neye üzülüyorsunuz anlamıyorum.

Orada durduğu sürece her hafta en az 25 bin tl aldı hepsi ve bu para daha da arttı. Üstüne ünlüler sanırım araba almıştı.

Adem oradan 500 bin üzeri parayla dönüyor ve emin olun üzülen sadece sizlersiniz.

Kaybeden de sizlersiniz malesef.

4 5 ay boyunca, en başından finalistleri belli olan şu saçma yarışmayı takip edip üstüne günlük bu konuya onlarca mesaj yağdırarak kendinizi köreltiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    git ötede ağla beni niye alıntılıyon
  • OGESU SAMPİYON OLAMASAYDİ , BUYUK İHTİMAL PARA BENDEDE OLACAKTİ . AMA O ŞANSİ KAYBETTİ .

BU DONEM PARA BENDEYİ KİM YADA KİMLER SUNAR ??

erdi başkan olabilir bana göre.

• 
Sayfa: önceki 48114812481348144815
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.