Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.025.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48134814481548164817
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Bu son 2 dokunulmazlıkta ogeday mutlaka birinden birini kazanamıcaktır.
    O zaman ünlülerin hepsi birleşip konseyde ogeday yazdığında ogeday kendi istesede istemesede mağdur yalnız savaşçı rolüne girecek.
    Bu saatten sonra sabriye orada kaldığı her an ademe zarar veriyor.
    Nefret objesine dönüştü sempatiklik filan hak getire hak yiyen tembel kız görüntüsüne girdi.
    Ademinde hareketleri düzeldi aslında o eski pis hırsı kalmadı ama sabriye ona - yazıyor.
    Sabriyenin kitlesi dediğiniz şey tvde onun sempatikliklerini ve ademle ilişkisini izlemeyi seven halk.
    Potadan çıkıp çıkıp gücü hissetikçe doğal ve sempatik kızdan arsız kaplumbağaya dönüştü.
    Yani sabriye+adem smsleri kesin birincilik gibi bi mantık bana göre saçma.
    Adem ogeday ilhan 3 lüsünden hangisinin şampiyon olacağı daha kesin değil.
    Ha benim gönlüm ogedaydan yana o kadar emek verip sadece 1 tane yemek masasıyla survivoru kapatırsa seneye izlemem.Adam survivorun 2. haftasından beri takımını sırtlıyor.Hoftolok oloyolor yazacak varsa yazsın zevkle bloklarım.
    Ogedayın karşısında belkide all star ünlüler kadrosundan daha iyi bi kadro var ve istatistiği ortada.

Neyse ki seneye de burdayız.

Canı sıkılan varsa twitterda adem fanlarının nasıl ağlayıp kudurduklarını izleyebilir.
    Çok zevkli.
    Biz en büyük fan grubuyuz 1 milyon tweet attık filan çok büyük yıkım yaşadı adamlar ama sonuna kadar hakettiler.

• YOKSA ???? ALL STAR MI???

Survivor 2017 | Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 23 Haziran 2017; 15:56:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

YOKSA ???? ALL STAR MI???

Survivor 2017 | Final

Form geçici , klas kalıcıdır . erdi başkan seneye yakacak denizleri

• quote:

En çokta panoramada ki hakan semih ve su sena mıdır nedir onlara iyi kapak oldu.

Ozellikle semih bildigin ogeday hateri gibi yorum yapti aylarca.

Hakan ve Semih bence gayet objektif yorumlar yapıyor. Hatta semih, ogedayı son haftalarda övüyordu, o çocuksu, ergen davranışlarını düzelttiği için. Hatta dedi, survivor başladığından beri kendini çok geliştirdi ogeday diye. Hakan'da her yarışmacının kendine göre olumlu ve olumsuz özelliklerini söyleyebilen birini.

Siz survivor yorumcularının nasıl yorumlama yapmasını bekliyorsunuz ben onu anlamıyorum. Survivorda bir olay, tartışma vs. olduğunda elbette o olayda kendilerine göre kimin daha haklı kimin daha haksız olduğunu söyleyecekler. Başka türlü bir yorumlama yapamazlar. Haksız olduklarını düşündüğü kişiyi söylediklerinde o kişinin fan kitlesi saldırıyor, yok algı yapıyorsunuz, yok şunu parlatıyorsunuz vs. diye. Başka bir olayda başka bir kişiyi haksız buluyorlar, bu sefel o kişinin fan kitlesi saldırıyor.

• bundan sonra yerli sorvivor izlemem.acur yakında pijama eşorfmanla yarıştırır.ekseni kaymış .

mühürsüz oyları ,adada besiye çektiği torpilli yarışmacıları onun olsun

evridiki izlerim daha iyi

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi performansa gerek yok hocam ortalama performans göstersin Erdi Başkan karakteriyle şampiyon olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Çok iyi performansa gerek yok hocam ortalama performans göstersin Erdi Başkan karakteriyle şampiyon olur.

Kibir ve kasvet ordusunu all starda darma duman edecez inşallah

• Survivor 2017 | Final
  • Adem şimdiden puzzle çalışmaya başlasın bence. Yoksa seneye Serkay, Hilmi Cem, Ogeday falan yine nal toplatır kendisine. :)
  • Arkadaşlar, Acun Medya'da müdür olan Bürgehan Demirel işinden atılmış sanırım.

Oylar açıklanmadan önce Şampiyon Ogeday diye bir şey paylaşıp hemen silmişti.
    Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Adamın şeçtiği yemek bile TT oluyor bu adamın hayran kitlesini konuşmayalım.

Survivor 2017 | Final

2 Gündür Hırsız Acun diye TT yapıyorlar çok hayranı olan Ogeday'ın neden hala bir TT'sini göremedik ?

Adem bu yalnızlık yüzden hayran kitlesini topladı Final ve sonuç hala aynı Ünlüler takımı gidip Ogeday'a sarılıp gülüyor, Pınar'ı konuşmaya gerek yok.

Survivor 2017 | Final

Adem iyi bir karakter koydu ortaya ve buralara kadar geldi. Ben böyle bir hayran kitlesi görmedim SMS'de fark attığına eminim.

Survivor Kurgu mu değil mi bilemem ama milletin Parasını sömürmeye gerek yok şampiyon belliyken.

Ogeday mevzusuna gelirsek, Performans olarak kesinlikle hak etti helal olsun ama Karakter olarak şampiyon Adem Kılıççı.

Ogeday, İlhan Mansız'ı elediğinde belliydi Şampiyon olacağı. Final'i bilmiyorum ama orada %100 torpil var.

Bir Survivor'un daha sonuna geldik. Desteklediğim biri yoktu Serhat Akın veya Eser West kazansın isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psavrx -- 23 Haziran 2017; 16:45:1 >

• Üçkağıtçı Cemal kullanıcısına yanıt
    Survivor 2017 | Final

• quote:

Orijinalden alıntı: psavrx

Arkadaşlar, Acun Medya'da müdür olan Bürgehan Demirel işinden atılmış sanırım.

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

2 Gündür Hırsız Acun diye TT yapıyorlar çok hayranı olan Ogeday'ın neden hala bir TT'sini göremedik ?

Adem bu yalnızlık yüzden hayran kitlesini topladı Final ve sonuç hala aynı Ünlüler takımı gidip Ogeday'a sarılıp gülüyor, Pınar'ı konuşmaya gerek yok.

Survivor 2017 | Final

Adem iyi bir karakter koydu ortaya ve buralara kadar geldi. Ben böyle bir hayran kitlesi görmedim SMS'de fark attığına eminim.

Survivor Kurgu mu değil mi bilemem ama milletin Parasını sömürmeye gerek yok şampiyon belliyken.

Ogeday mevzusuna gelirsek, Performans olarak kesinlikle hak etti helal olsun ama Karakter olarak şampiyon Adem Kılıççı.

Ogeday, İlhan Mansız'ı elediğinde belliydi Şampiyon olacağı. Final'i bilmiyorum ama orada %100 torpil var.

Bir Survivor'un daha sonuna geldik. Desteklediğim biri yoktu Serhat Akın veya Eser West kazansın isterdim.

''Desteklediğim biri yoktu'' ?
    Anlıyorum.

• Hala sosyal medya veletleriyle Survivor şampiyonunun belirlendiğini zannedenler var. Fake hesaplarla ancak TT olursun, şampiyonluğu da başkası alır.
  • quote:

quote:

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

''Desteklediğim biri yoktu'' ?
    Anlıyorum.

Bu yazdıklarımdan dolayı Adem'i desteklediğimi düşünüyosun hocam haklısında ama benim zoruma gitti ondan yazdım. Dediğim gibi Şampiyon Serhat Akın veya Eser West olsun isterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

mağdur tayfası nerelerdesiniz? paragraf paragraf yazılarınızı özledim

ŞER 4LÜSÜ,acun tüyo verdi abiiiiii ÇAKALLAR,SIRTLANLAR boyunuzun ölçüsünü alınca buralar birden tenhalaşmış

Mağdurman fanları uyuyup uyanınca gerçeği farkedip Ogeday'ın şampiyon olduğunu hatırlayınca moralleri bozuldu. Hahaha...

• Atakan Adem ile arkadaş sanıyordum ama Twitter'dan bu durumunun altına gelen bu yorumları beğenmiş

Survivor 2017 | Final
    Survivor 2017 | Final

• psavrx P kullanıcısına yanıt
    Hırsız, sahtekar diyenlerin alayı seneye yine yarışmayı izleyecek ve yine fanatiklik yapacak birilerini bulacaklar. Üstüne bir de SMS atmaya devam edecekler. Acun bulmuş yolunacak kazı, bırakır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Hırsız, sahtekar diyenlerin alayı seneye yine yarışmayı izleyecek ve yine fanatiklik yapacak birilerini bulacaklar. Üstüne bir de SMS atmaya devam edecekler. Acun bulmuş yolunacak kazı, bırakır mı?

Çok haklısın hocam valla

Bir yerden pot kırsa gene bir yalan söyleyip devam eder yarışmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psavrx -- 23 Haziran 2017; 16:58:17 >
  • Ayrıca Ogeday'ın şampiyon olacağını şurdan anlayabilirdiniz

Dün Acun ödülleri sayarken ''Ogeday'ın Kazanamadığı Araba Ödülü'' diye söyledi direk Berna'nın kazandığı araba diyebilirdi çünkü o arabaya tek Ogeday Kaybetmedi.

Her şey belliydi Torpil ile İlhan'ı, Adem'i geçti ama hak etti kazandı.
    https://survivor.acunn.com/acun-ilicali-ndan-o-isimlere-ozel-tesekkur-1103457-video 1:35 SN'den bakabilir isteyenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psavrx -- 23 Haziran 2017; 17:1:2 >
  • quote:

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

İşte şu karede gerçekten mağdur olmuş Mağdur edebiyatı ile görüp görebileceği en yüksek noktaya ulaştı gerçi adam, sms şeffaflığına bende inanmıyorum bu arada, bu sadece bu sene için değil bundan önceki seneler içinde böyle, 2-3 kat fazla sms de alsan finaldeki rakibine göre performansın leş ise, her elenen yarışmacıdan sonra listede yükseliyorsan yedirmezler sana o birinciliği. Ama buradaki fanatik ademci arkadaşlara anlatamadık tabi.
    Survivor 2017 | Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 23 Haziran 2017; 17:14:34 >

• 
Sayfa: önceki 48134814481548164817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.