Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.025.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48154816481748184819
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Volpenotte

en doğru isim kazandı. yok ''her şey performanssa sema kazansaydı o zaman'' falan filan geçeceksin bu işleri

bu yarışmada her şey performans değil semanın istatistikte 1. sırada yer alması da ogedayın yaptığı istatistikten benim gözümde daha değerli değil. birbirleriyle karşılaşmamış oyuncuları ''ama onunki daha yüksek yüzde, en iyisi o'' diye kıyaslayamazsın. çocuk ünlü-gönüllüleri de işin içine katsaydık ve semanın üstünde 12 yaşındaki biri olsaydı yaptığı istatistik sema ve ogedayınkinden üstün diye ikisinden daha kıymetli bir oyuncu mu olmuş olacaktı

''halkın şampiyonusun sen, ogeday acunun 1.si'' diye zırlamaya devam

yarışmanın en donanımlı, en nitelikli oyuncusu survivor şampiyonu oldu, ''sadece atış abi yaa''

Bana diyorsan ben fikrimi söyledim böyle düşük seviye laf atmalar sizin seviyenizi gösterir

Ama burada çok gördüm aynı fikirde olmayınca hakaret edip aşağılamaya çalışanları. Zihniyet meselesi tabi herkes yazdıklarıyla karakterini ortaya koyar.

Elif veya Tuğçe sıralamada üstteyken hiçbir zaman kadın erkek listesi ayrılmadı. O zamanlar ayrılsaydı o zaman objektif olarak görebilirdim.

Halen iddiamın arkasındayım. Herşey performans ise Survivor rekoru kıran Sema şampiyon olmalıydı. Tersini söyleyen çocuk survivorı olsaydı o zaman şöyle olurdu böyle olurdu demeye devam edebilir. Kurallar belli liste belli sıralama belli istatistik rekoru kıran belli.

Survivor'ın kurallarında olmayan şeyleri olsaydı diye haklı gösteremezsiniz. Yarışmanın kuralı bu ve genel istatistik 1 tanedir.

Herşey performans değil diyorsanız da aynı kapıya çıkıyor yine

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

En çokta panoramada ki hakan semih ve su sena mıdır nedir onlara iyi kapak oldu.

Ozellikle semih bildigin ogeday hateri gibi yorum yapti aylarca.

Yahu ne kapak olacak onların amacı bu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: psavrx

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Kardeş sen önce dürüst ol, kimseyi desteklemiyordum ayağı yapma bize. Aptal değiliz. Adem için hesap açmışsın, kimseyi desteklemiyordum diyorsun.

Bitti gitti, Ogeday şampiyon oldu. Fake hesap açıp Adem için mesai harcamana gerek yok artık, özgürsün.

Fake hesap açmak ne ? normal hesabım yok burada burayı takip ediyordum ve girip yazmak istedim.

Dediğin gibi bitti gitti ama ben smste oynama yaptıldığını anlatmak istiyorum.

Burası nereside ben burada fake hesap açıcam ?

Kardeş sıfır mesajın var. Gerçek üyeliğinle yazmaya mı utanıyorsun?

Burayı takip ediyordum üye olup bir şeyler yazmak istedim hocam.

• Dün iki kelimesinden biri tanımadığı bir adamı aşağılayıp, elini kaldırmasından bile halkın etkileneceğini düşünüp Ogeday'a acıyan tayfa??? Adem kazansaydı muhtemelen oylar sahte, annesi tesettürlü yasi dedi bıdıbıdı yapacaklardı.
    Ogeday'ın kazanmasına çok sevindim. Sonuna kadar hak etti. Karakterinin de bouk olduğunu sanmıyorum çocukluğundan kaynaklanan bazı ergen tavırları vardı sadece. Seneye All stara 1 kat daha olgunlaşıp gelecek. Kombo olacak. İkini kez şampiyon olabilir.
    Ademe'e gelince performans sadece yazılandan ibaret gidiliyor. Sabriye muamelesi görüyor. Bana garip geliyor. Çok adir geride tamamladığı parkurları ya atış yada yapboz yüzüden kaybediyor. Yüzmede zorlandığıda aşikar. Nedense Turabi zamanında en fazla 3-4 kez su oyunu oynanmıştı. Turabi yüzme bilmiyordu. Bu sezon 2 oyundan biri su oyunu oldu. Ademe'e dezavantaj oldu. Kötü bir performansı olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.
    Ben ilk başlarda İlhan Mansızı destekliyordum. Ama haretlerinden soğudum. Serhat keşke çenesini biraz tutsaydı. Yanında Sema ve Furkan olmasaydı eminim böyle tavırlar yada çirkin hareketler yapmayacaktı. İçinde kesinlikle kötülük olan bi adam değil. Sema sürekli fiştekleyip durdu adamı Furkanda keza öyle. Seneye inşallah katılır. Eğer bu tavırlarınıda biraz düzeltirse Bu 3 kişi seneye Şampiyonluk adayım olacak.
    Dün akşam tek üzüldüğüm nokta, Ünlüler takımın Adem'i yanlız bırakması oldu. Halbuki adam bunlar ödüle gittiğinde geldiklerinde süpriz için 100 balık tutmuştu.

• Geçmiş mesajlara bakacak olursak birçok kişinin Acun üzerinden kurgu olaylarıyla ilgili yazdıkları yazıları mutlaka görürüz.

Keza bunun en büyük örneğini İlhan potasında gördük. Gerçekten Ogeday'ı tutanlar bile buna şaşırmıştı

Peki finalde bu sonuca itiraz edenlere karşı niye bu seviyesiz tavırları gösteriyorlar ? Çünkü onların amacı birisini tutmak falan değil. Buraya gelip trollük peşinde koşup, capslerle uğraşıp, birilerini tutanlara laf atarak kendi küçük egolarını tatmin etmekten öteye gidemiyorlar.

Haterlara olduğu kadar gözü kararan fanlara da karşıyım. Ama burada gözünü karartan Adem fanlarından çok ona karşı olan haterları gördük.

Mutlaka Turabi döneminde de benzer şeyler olmuştu. Neyse ki o zamanlar izlemedim
    Sonraki sene izler miyim boş zamanım olursa bakarım belki belli olmaz. Hiçbir zaman oy atmayan birisi olarak ve arka planda az çok nelerin döndüğünü tahmin eden olarak ne çok üzülürüm ne çok sevinirim.

• Dün sonuna yetişebilmiştim bugün keyifle izleyeceğim vtr'leri şu ademin yerinde serhat olsa ne kadar güzel olurdu be gelmiş geçmiş en iyi 5-6 yarışmacıdan 2'si

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exmadon

Dün iki kelimesinden biri tanımadığı bir adamı aşağılayıp, elini kaldırmasından bile halkın etkileneceğini düşünüp Ogeday'a acıyan tayfa??? Adem kazansaydı muhtemelen oylar sahte, annesi tesettürlü yasi dedi bıdıbıdı yapacaklardı.
    Ogeday'ın kazanmasına çok sevindim. Sonuna kadar hak etti. Karakterinin de bouk olduğunu sanmıyorum çocukluğundan kaynaklanan bazı ergen tavırları vardı sadece. Seneye All stara 1 kat daha olgunlaşıp gelecek. Kombo olacak. İkini kez şampiyon olabilir.
    Ademe'e gelince performans sadece yazılandan ibaret gidiliyor. Sabriye muamelesi görüyor. Bana garip geliyor. Çok adir geride tamamladığı parkurları ya atış yada yapboz yüzüden kaybediyor. Yüzmede zorlandığıda aşikar. Nedense Turabi zamanında en fazla 3-4 kez su oyunu oynanmıştı. Turabi yüzme bilmiyordu. Bu sezon 2 oyundan biri su oyunu oldu. Ademe'e dezavantaj oldu. Kötü bir performansı olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.
    Ben ilk başlarda İlhan Mansızı destekliyordum. Ama haretlerinden soğudum. Serhat keşke çenesini biraz tutsaydı. Yanında Sema ve Furkan olmasaydı eminim böyle tavırlar yada çirkin hareketler yapmayacaktı. İçinde kesinlikle kötülük olan bi adam değil. Sema sürekli fiştekleyip durdu adamı Furkanda keza öyle. Seneye inşallah katılır. Eğer bu tavırlarınıda biraz düzeltirse Bu 3 kişi seneye Şampiyonluk adayım olacak.
    Dün akşam tek üzüldüğüm nokta, Ünlüler takımın Adem'i yanlız bırakması oldu. Halbuki adam bunlar ödüle gittiğinde geldiklerinde süpriz için 100 balık tutmuştu.

Ogedayın ALL-STAR'ı kazanması türk takımını şampiyonlar ligini almasından daha zor gerçekci olun. Atakan, Serkay vs varken imkansız. Daha Hilmicem, Nihat A ve Turabiyi saymıyorum bile katılırlarsa.

Ve ayriyetten murat ceylan vs. Ogeday performansı gayet iyi karakteri oturmamış iz bırakan birisi degil bu yüzden sms gücü digerlerine nazaran. Heleki bi Atakan karşısında %10 şansı anca var.

• quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Dün iki kelimesinden biri tanımadığı bir adamı aşağılayıp, elini kaldırmasından bile halkın etkileneceğini düşünüp Ogeday'a acıyan tayfa??? Adem kazansaydı muhtemelen oylar sahte, annesi tesettürlü yasi dedi bıdıbıdı yapacaklardı.

Ogedayın ALL-STAR'ı kazanması türk takımını şampiyonlar ligini almasından daha zor gerçekci olun. Atakan, Serkay vs varken imkansız. Daha Hilmicem, Nihat A ve Turabiyi saymıyorum bile katılırlarsa.

Ve ayriyetten murat ceylan vs. Ogeday performansı gayet iyi karakteri oturmamış iz bırakan birisi degil bu yüzden sms gücü digerlerine nazaran. Heleki bi Atakan karşısında %10 şansı anca var.

Sen dünde ogeday şampiyon olamaz sürekli eksi meksi yazıyo filan dedin ama sonuçta şampiyon oldu.
    Arkadaşta ergence tavırlarını bırakıp gelirse olur yazmış.
    Ön yargıya gerek yok.

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Ogeday'ın sms potansiyeli Murat ve Serkay'dan yüksek.Allstar'da iyi bir performans gösterirse şampiyonluk çok zor ama Kıbrıs'a kadar gideceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

• Öncelikle Ogeday ın kazanmasına çok sevindim ben. Ancak ne zaman ki atılan oy miktarlarını açıklar Acun, o zaman inanınırım.
  • Kısa bir yorum yaparsam ogedayın kazanmasına üzülmedim hak etti.Benim değinmek istediğim dün adem herkesle fotoğraf çekildi berna hariç birde üstüne eserle berna instagramda karşılıklı fotolar atmak,durumlar paylaşmak falan baya samimi gözüktüler.Bknz:Kızların efendi erkek yerine piç erkek tercihi hoş ademde de biraz barzoluk var ama ulan adem(Adem biraz vurgundu bernaya bu besbelli ama dediydim ben berna gibiler adem gibilere bakmaz gider eser gibilerle takılır)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Sen dünde ogeday şampiyon olamaz sürekli eksi meksi yazıyo filan dedin ama sonuçta şampiyon oldu.
    Arkadaşta ergence tavırlarını bırakıp gelirse olur yazmış.
    Ön yargıya gerek yok.

ben degil ekşi dahil vs heryer yanıldı kımse beklemıyordu cunku kitlesi büyüktü ademin. ben kımseyı tutmadım tek sonlara dogru izledigimden adem dedim, ama ogeday aldıgı için problem yok hak etti sevındım üzerine. yeter ki performansı olsun birisinin. herkes eleştirilir eksi yanlarıyla artı yönleriyle. sadece olgun degil 1 senede birşey katamaz o kadar

Hilmicem daha erken yaşta geldi ogedaydan 22 yaşında sampiyon oldu ve cok efendi olgundu kımseyle tartışmadı bile. baştan sona beraber oldugu kişiyle gitti peformansıylada hak etti bu yüzden gözümde en iyisidir. ogeday gözümde iz bırakan yarışmacı degi ama performansı yeterli alması için 1.5 ay da bunu haketti. sadece vurguladıgım bana göre atakan, serkay hilmi turabinin oldugu yerde sms yönünden geri planda kalır

• Paranoyak fanlar 22 saattir zırlıyor. Hâlâ 1 milyon tweet diyorlar. Ademin kitlesi az diyen yok zaten ama o tt'de ahfhf, aghske tarzı binlerce hesap vardı. İşleri güçleri yok, bununla uğraşıp fake hesaplar açmışlar. Hayatı sosyal medyadan ibaret görüyorlar. Orta yaşlı binlerce insanın Ogeday için oy attığını kabullenemiyorlar. 'Adem halk çocuğu yaaa' diye tutturmuşlar. Hava alanındaki videolarda, Ogeday'ı karşılayanların da bu halk olduğunu görmeleri gerekiyor ama yok tabi. Ayrıca Adem'i sevmeyenler de çoktu, eminim ki örneğin Serhat'ın destekçileri dün gece Ogeday'ı destekledi. Eser'i falan saymıyorum zaten. Sadece finalde oy kullananlar da var. Başta bahsettiğim fanlar arasında 'Adem, Acun'a dava aç' diyenler bile var Ama Adem, All Star'a katıldığında ya da Acun ile başka bir iş yaptığında, ihanete uğramış gibi hissedecekler kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 24 Haziran 2017; 12:49:10 >

• Bir de performansı çok iyi olmayan kimse bu yarışmayı kazanamaz. Hep böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. Hilmi Cem, Turabi, Atakan ve Ogeday'a bakınca anlaşılıyor bu durum. Belki hepsinin bir iki defosu var am ortak özellikleri çok kompakt yarışmacılar olmaları. Serhat şampiyon olamadı ama olsa o da bu listeye girerdi. Zaten bana göre, Hilmi Cem, Turabi, Atakan, Ogeday ve Serhat, Survivor tarihinin en iyi yarışmacılarıdır, sıralama içlerinde değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 5 Temmuz 2017; 22:45:44 >
  • Hala ağlayanlar var. Bakın; Ogeday şampiyon oldu. ŞAMPİYON! Isterseniz hırsız Acun deyin, isterseniz sahtekar Acun deyin bu sonucu değiştirmiyor. Ogeday şampiyon, Adem finalist oldu. O güzel kafanıza bu durumu sokun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogeday Panorama'ya çıktı an itibariyle.
  • Adem'de gelseydi Survivor Panoramaya iyi trollerdi.

• 
Sayfa: önceki 48154816481748184819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.