Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.024.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48174818481948204821
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Forumda bir arkadaş vardı.Ogeday'ı foruma getirecekti.Ne zaman getirecek acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan haklı ya hep sokakta çok bilinmeyen, rastlanmayan değişik isimler şampiyon olmuş.

Ogeday, Atakan, Turabi, Hilmicem ilginç gerçekten var bir gizem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

Bu seneyle beraber gözümde en iyiler sıralaması yapayım kendimce;

Hilmicem, Atakan, Turabi, Ogeday, Serhat akın, Serkay(doğukan).. uzar gider bundan sonrası

seneye inşallah sağlam kadroyla ALL-STAR'da görüşmek üzere seneniz güzel olsun

Havuz oyunlarinda bnce hakanda ilk 3te olur hilmicemle. Başabas gider di hep

• quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Hakan haklı ya hep sokakta çok bilinmeyen, rastlanmayan değişik isimler şampiyon olmuş.

Ogeday, Atakan, Turabi, Hilmicem ilginç gerçekten var bir gizem.

Onunla alakalı değilde 3 haneli isimler karizmadır her zaman okunuşta ve isimlerin karaktere etkisi çok fazla.
  • Bu arada bu senenin en iyi ismi bana eğlence olsun her şey olsun açık ara Serhat Akın. Sebebi Sabriyenin yaptığı saçma sapan şeyleri bile mimikleri ve hareketleri sayesinde eğlenceye dönüştürdü. Aslında Sabriye tamamen saçmalıklar yapıyordu parkurda ama bunu eğlenceye dönüştüren kişi Serhattır. Kimse farkında değil ama inanılmaz şeyler kattı bu sene Survivora.

• ekşide bi muhabbet dönüyor izlemeyemedim ogedayın panaromasını. sanırım şey felan demiş getirin hilmicemi geçerim onu felan parkurda. turabiyide yenerim felan böyle birşey söyledimi ogeday canlı yayında panaromada. yazmıslar ondan soruyorum
  • quote:

ekşide bi muhabbet dönüyor izlemeyemedim ogedayın panaromasını. sanırım şey felan demiş getirin hilmicemi geçerim onu felan parkurda. turabiyide yenerim felan böyle birşey söyledimi ogeday canlı yayında panaromada. yazmıslar ondan soruyorum

Yenilgiyi kabul edemediği için Ogeday'a sallayarak kendini rahatlatmaya çalışan ergen bir Adem fanı uydurmuş bunları herhalde. İhsan, denemelerde Ogeday'ın çok başarılı olduğunu Esat'a söylemiş. Esat da Hilmi Cem geçer onu demiş. Ogeday da duyunca iddia isteği kabardığı öyle söylemiş gülerek. Zaten eğlenerek anlattı, Hilmi Cem'in en hızlı yarışmacı olduğunu söyledi. Diğerinde de en çok kimin performansı beğendin ya da performans olarak örnek aldın gibi bir soru sordular. İstatistik olarak Turabi'nin çok güçlü olduğunu, onunla yarışmak istediğini söyledi.

Şimdi baktım da Adem, İnstagram'dan yayın açtı, 16 bin kişi izliyor gibi sığ şeylerle övünmeye çalışan bir tipmiş, o yüzden yalan söylemesine şaşırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 24 Haziran 2017; 2:5:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

quote:

ekşide bi muhabbet dönüyor izlemeyemedim ogedayın panaromasını. sanırım şey felan demiş getirin hilmicemi geçerim onu felan parkurda. turabiyide yenerim felan böyle birşey söyledimi ogeday canlı yayında panaromada. yazmıslar ondan soruyorum

Yenilgiyi kabul edemediği için Ogeday'a sallayarak kendini rahatlatmaya çalışan ergen bir Adem fanı uydurmuş bunları herhalde. İhsan, denemelerde Ogeday'ın çok başarılı olduğunu Esat'a söylemiş. Esat da Hilmi Cem geçer onu demiş. Ogeday da duyunca iddia isteği kabardığı öyle söylemiş gülerek. Zaten eğlenerek anlattı, Hilmi Cem'in en hızlı yarışmacı olduğunu söyledi. Diğerinde de en çok kimin performansı beğendin ya da performans olarak örnek aldın gibi bir soru sordular. İstatistik olarak Turabi'nin çok güçlü olduğunu, onunla yarışmak istediğini söyledi.

Şimdi baktım da Adem, İnstagram'dan yayın açtı, 16 bin kişi izliyor gibi sığ şeylerle övünmeye çalışan bir tipmiş, o yüzden yalan söylemesine şaşırmadım.

ergen? ahah:)) cocuk musun abicim saçma sapan konusma adem fanı felan degilim bu sezon sadece sonlara dogru izledim oyüzden adem alır diyordum. alsa banane almasa banane sms bile atmadım ısım olmaz. benim hilmi atakan dısında favorim olmadı. ogeday kaç defa delıkanlı tebrik ettik hakkını kim vermemiş boş boş muhabbetlere çekme 0 mesajlı arkadaş. link burada izlemek isteyenler için ben muhabbetı duydumda baktım;
    https://www.youtube.com/watch?v=m55ZiwQaZkA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 24 Haziran 2017; 2:9:25 >

• https://forum.donanimhaber.com/survivor-2018--127204772#127204772

Survivor 2018 konusu açtım bakalım konu kapatılıp bu senede marvele verilecek mi merakla bekliyorum

• quote:

quote:

quote:

ergen? ahah:)) cocuk musun abicim saçma sapan konusma adem fanı felan degilim bu sezon sadece sonlara dogru izledim oyüzden adem alır diyordum. alsa banane almasa banane sms bile atmadım ısım olmaz. benim hilmi atakan dısında favorim olmadı. ogeday kaç defa delıkanlı tebrik ettik hakkını kim vermemiş boş boş muhabbetlere çekme 0 mesajlı arkadaş. link burada izlemek isteyenler için ben muhabbetı duydumda baktım;

Ekşide yazılan o entry'den bahsediyorum ben, izlemedim dedin diye açıkladım. Senin yazdığın şeye bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: caner9292

All-Star'da olmazsa olmaz dediğiniz yarışmacı kim beyler, anket;

http://www.strawpoll.me/13268456

ERDİ BAŞKAN
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ekşide yazılan o entry'den bahsediyorum ben, izlemedim dedin diye açıkladım. Senin yazdığın şeye bak.

, koymadıgından cümle başka yerlere gitmiş neyse problem yok hacı

• Bu arada Adem 1923 tişörtünü kendisi seçmemiş. Acun verdi biz de giydik demiş

Tişört üzerinden Ekşi'de Cumhuriyet çocuğu ilan ettiler adamı, bu Ekşi gerçekten aptal yuvası oldu.

• oh be, şu saçma program da bitti. biraz daha tartışın şu saçmalıkları, şu saçma konu daha da yukarı çıkmasın. bi iki ay kafamız rahatlasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

oh be, şu saçma program da bitti. biraz daha tartışın şu saçmalıkları, şu saçma konu daha da yukarı çıkmasın. bi iki ay kafamız rahatlasın

Bu mesajdan sonra Acun seneye Survivor yapmama kararı almış...

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

oh be, şu saçma program da bitti. biraz daha tartışın şu saçmalıkları, şu saçma konu daha da yukarı çıkmasın. bi iki ay kafamız rahatlasın

Bu mesajdan sonra Acun seneye Survivor yapmama kararı almış...

iyi yapmış. o zaman bu konuyu da silin, tartışılacak bi şey de kalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • survivor smsle seçildiği sürece gerçek anlamda survivor olamaz...

• Yarışmanın ortasından sonra Ogeday'ı destekledim ama finalde Adem'in oylarını geçebileceğini cidden düşünmedim. Evet farkı çok azalttı 60a 40 55e 45 gibi bir orana getirdi fakat yarışmayı hakkaniyetli bir sms ile kazandığına inanmıyorum. Acun final smslerine ellemez diye düşünürdüm hep Turabi'nin All Star'ı kazanmasından sonra, fakat ondan da kıllanmaya başladım bence Acun final smsine de karışıyor. Çünkü All Star fragmanında Turabi'nin en sona koyulmasıyla başrol olduğunu anlamıştım. Onun şampiyon yapılacağına bir işaretti. Hatta o fragmanda dikkat ederseniz bazı kişiler hiç konuşmadı ve onların kukla olduğunu da anlamıştım.

Bunların hepsini şu aralar farkettim. İnsanlara da bir ders olur da sms göndermezler umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Haziran 2017; 5:23:31 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üçkağıtçı Cemal -- 24 Haziran 2017; 10:26:51 >
  • 
Sayfa: önceki 48174818481948204821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.