Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4821. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.024.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48194820482148224823
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: psavrx

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

-
    --
    Adam gibi adam !

Survivor tarihinin iki unutulmaz sahnesinden biri diğer ise;

BİLEZİK EFECAN diyorum

Atakan burada gerçekten delikanlı adamdı ama türklere küfür ettiği videodan sonra çok hayran kaybetti. All star'a gelse o video ortaya çıkarılır gene.

Açıklamasıda berbat zaten şakalaşıyoduk diyor.

Türk bayrağını temsil eden, onun icin savaşan kimse kufur etmez halkına. Burada adam kufur olayında yanlış anladigini farkli birşey soyledigini zannetmis onun üzerine o kufur söylemiş. Adam aciklamasini sonuna kadar yaptı. dinlemeyenlerin aciklamasini normal tepki gostermesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Atakan-Turabi en merak ettiğim karsilamaslar haci valla anlatamam o atışmalar surtumeler olacak mi acaba. hız konusunda eşitler. ama atışlarda turabi bi tık önde gibi.

Hilmi keske ünlülerde yer alsada ogedayla izlesek kapışmasını. Ünlüler muhteşem guclu olacaklar eğer acun oynamazsa yer değişikliğini. Nagi sema merve. frlan ezer geçer kadınları gönüllerin. Serhat Atakan Furkan Yattara basa çıkabilir gonullu erkeklerle ama bayanlardan dolayi ünlüler önde. bakalim seneye merak ediyorum insallah hilmide atakanda dizilerinden çıkar gelir

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    atakan ı okuldan tanır,adem i kulüpten tanır.Güya bunlar güya gönüllü.Yanlış anlaşılmasın dediğim ogeday için değil tek alayı böyle.Sıradan insan yok aralarında.Hepsi birbirini tanıyor..
  • Ogeday kendi oylariyla kesinlikle adem i yenemezdi adem le sabriyenin eve gonderdigi herkes ogeday a destek aciklamasi yapti adem nefreti vardi sema serhat ilhan pinar gg wp

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    ben de merak ediyorum, atakan gelsin de turbişe karşı bir görelim. sürtüşme filan olursa kıvılcımı turbişten çıkartır atakan şüphem yok pek

vallahi ben atakanı bekliyorum allstar için, en çok görmek istediğim isim o. allstar şampiyonluğunu alıp efsane olarak bitirmesini istediğim isim de o, henüz allstarın üstünden 1 sene geçmişken insanlara yeni allstarı düşündüren kişidir atakan, acun bile ''atakanla turabi yarışsa nasıl olur'' diye soruyordu. acun kadınları kesin dağıtacak, nagihan gönüllülere geçecek büyük ihtimalle

bu sene ademe karşı her bakımdan daha fazla hakediyor diye ve ademi de sevmediğimden ogedayı destekledik ama bitti, artık ogeday bebesi kenara çekilebilir, allstara atakanı bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

atakan ı okuldan tanır,adem i kulüpten tanır.Güya bunlar güya gönüllü.Yanlış anlaşılmasın dediğim ogeday için değil tek alayı böyle.Sıradan insan yok aralarında.Hepsi birbirini tanıyor..

haklısın kardesım katılıyorum sana +1
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Atakandan yana sataşma olmayabilir Turabiye karşı ama, Turabi bi oyun kaybederse stresli ve kritik bi anda orada atakan o nakavt hareketi yaparken turabi sinirlenip bişi söyleyebilir belki oralardan cok kavga beklıyorum.

Ve yine Turabi oyun kazadıgından kritik yerde o hareketlerini yaparsa atakana karşı sinir bozucu şekilde dibinde olaylara gel sen ama yinede atakan kavgacı biri degil lakin sinirlendiği zamanları bılıyorum bide Turabi kendisine göre dövüşcü degil ya cok laf sokabilir Turabiye bu konuda Bu seferde turabi Gökhan keser söylediği gibi kavgasında " Beni mi dövicen sen Atakan? deyip gülemez sanırım

Benim şahsi fikrim gel gelelim; şuan için en büyük destek, kitle ve faN Atakan tarafında. zaten geçen gün kitlesi artıyor diziylede beraber instagramda 900k yaklasıyor takipçisi. Küçük cocuktanlardan orta kitleye yukarı yaş kitlesine kadar herkese hitap ettiğinden büyük kitlesi var.

Turabi'de bunu görmüştüm hani hilmiyle beraber cok büyük kitlesi oldugu zannederdim ama Atakanı görünce geçen sene hilmi ve turabiye göre kitlesi daha fazla. Benim adayım gelirlerse eğer Atakan-Hilmicem olabilir final. tamda hayalim hangisi alırsa üzülmem bakalım inşallah efsane sezon olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 25 Haziran 2017; 1:12:39 >

• Acun bu sene all starı fazlasıyla dile getirdi. Büyük ihtimal seneye yapacak..Ben ilk all stara katılanları almaz diyordum ama kendisi finalde söyledi hilmili turabili yeni all star vs vs.

Bence mutlaka olması gerekenler

Ünlüler:Nihat A, Atakan,Semih,Adem,Gökhan K,Serhat,Ümit

Gönüllüler:Turabi,Hilmi,Ogeday,Serkay,Murat,Efecan,Yiğit

İlk all stardan erkeklerde sadece Hilmi ve Turabi gelmeli. İnşallah eksiksiz olur kadro ama zannetmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Acun bu sene all starı fazlasıyla dile getirdi. Büyük ihtimal seneye yapacak..Ben ilk all stara katılanları almaz diyordum ama kendisi finalde söyledi hilmili turabili yeni all star vs vs.

Bence mutlaka olması gerekenler

Ünlüler:Nihat A, Atakan,Semih,Adem,Gökhan K,Serhat,Ümit

Gönüllüler:Turabi,Hilmi,Ogeday,Serkay,Murat,Efecan,Yiğit

İlk all stardan erkeklerde sadece Hilmi ve Turabi gelmeli. İnşallah eksiksiz olur kadro ama zannetmiyorum

Erdi başkanı unutmussun hocam .

• Yarışma boyunca hep Adem ve Serhat'ı destekledim.İkisi de şampiyon olamadı,canları sağolsun.Ogeday'dan ise sanılanın aksine nefret etmedim hiç.Arada bir bazı benzetmeler,lakaplar taktık,buna bozulanlar olmuş ama kendisinin ağzından çıkan şeylerdi bu.Her neyse bahsetmek istediğim konu bu değil.Survivor 2017'nin reyting ve heyecan olarak bir önceki yıllara nazaran geride kalması tamamen rekabetin azlığından ve karakterlerin tek düzeliğinden kaynaklıydı.Ünlüler takımı çok güçlüydü.Gönüllüler takımı ise tam aksine çok kötüydü.Bir de üstüne Eser'in gidişi hepten bitirdi rekabeti.

Önümüzdeki yıl All Star olursa güzel kapışmalar görürüz.Ogeday gelmiş,geçmiş en iyi erkek yarışmacı olabilir.Bunu söylerken çok ciddiyim.İnanılmaz bir performans gösterdi.Ve bu performansı All Star Ünlüler takımından bile daha güçlü olan Serhat-Adem-İlhan-Furkan dörtlüsüne karşı başardı.Adamda performans anlamında düşük tek bir kıstas yok.Hız,güç,bitiriş her şeyden fazlasıyla var.Atakan-Hilmicem onun kadar iyi değiller.Tek rakibi gerçekten Turabi gibi duruyor ki Turabi'nin All Star'da karşılaştığı ünlü erkekleri bu sezonun ünlü erkeklerinin yanından bile geçemezdi.Bknz (Patates-Doğukan-Anıl-Pascal-Ahmet) Turabi'yi bu sezon Ogeday'ın yerine koysanız All Star'daki ortalamasını tutturması imkansız.Hatta Ogeday'ın ortalamasını tutturması bile imkansız gibi geliyor. Bana göre Ogeday > Turabi

Bir dipnot da Serhat Akın'a...Bana göre gelmiş geçmiş en iyi erkek yarışmacılar arasında ilk 3'e rahat girer.Çok becerikli,çok hızlı,çok güçlü ve çok hırslı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micro_Processor -- 25 Haziran 2017; 1:41:25 >

• ERDİ BAŞKAN All Star'da mutlaka olacaktır.

• GELİYORUZ
    BEKLE BİZİ ALL STAR
    ERDİ BAŞKAN

YAKINDA.. YAKLAŞMAKTA OLAN..

Survivor 2017 | Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 25 Haziran 2017; 1:49:48 >
  • quote:

GELİYORUZ
    BEKLE BİZİ ALL STAR
    ERDİ BAŞKAN

Survivor 2017 | Final

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ HOCAM!

• quote:

GELİYORUZ
    BEKLE BİZİ ALL STAR
    ERDİ BAŞKAN

YAKINDA.. YAKLAŞMAKTA OLAN..

Survivor 2017 | Final

İÇİ KİBİR VE KASVET İLE DOLANLAR TİR TİR TİTREYECEKLERRR. ERDİ BASKAN GUMBUR GUMBUR , DENİZLERİ YAKA YAKA GELİYOR

• Atakan'ı gördüm geçende yolda, sizden bahsettim dh de sevenlerin var dedim. Konuştuk biraz sonra "başka söylemek istediğin bişey var mı seni seven dh halkına?" dedim "selam söyle onlar anlar" dedi
  • herkese iyi bayramlar

Survivor 2017 | Final
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

herkese iyi bayramlar

Survivor 2017 | Final

İyi bayramlar cemalim, bayram capsini aldım

• Üçkağıtçı Cemal kullanıcısına yanıt
    İyi bayramlar üçkağıtçı hocam

Herkesin bayramı mübarek olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 25 Haziran 2017; 8:54:29 >
  • İyi bayramlar beyler bayanlar.
  • Donanımhaber olarak 2018 Survivor çatı adayımız kibir kasfetin korkusu ERDİ ÜNVER ordusu olacak
  • 
Sayfa: önceki 48194820482148224823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.